- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem lesz iPhone 19
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mikado83 #7946 üzenetére
Az a baj ezzel a szenzoros témával, hogy én még nem láttam olyan telefont, aminél 100% -ban működik. ÉS ez P7 -nél sincs másképp. Természetesen nem filléres telefonokra gondolok, ahol időnként elszáll a szenzor (vagy valahol nincs is).
Főleg, ha még mozogsz is telefonálás közben.
Azért ilyen feltűnő az utóbbi időben, mert régen nem voltak nagy méretű telefonok, sem ekkora képernyők. Így viszonylag egyszerű betapizni a képernyőt, meg "kimozogni" az érzékelésből.
Meg persze van olyan telefon is, ahol pont a gesztus kavar be. Az meg szoftveres hiba, mivel normális esetben ezek telefonálás közben kikapcsolnak.
-
törölt tag
válasz
mikado83 #7941 üzenetére
Én furcsának tartanám, ha magától csinálná, mert semmi összefüggés nincs szoftveresen a telefonálás és a net kapcsolat, illetve a BT között. Ezek mind az értesítési sáv felső részén helyezkednek el, ahol a füled.
Tehát ha a szenzor nem megy, vagy telefonálás közben éppen úgy mozdul a telefon, akkor simán lehet kapcsolgatni. Nálam is volt már ilyen, nem egy telefonnál.
Más eset az, ha van fent valamilyen program (ami nem gyári) és ezt vezérli, illetve belepiszkál. Ilyen pl. az E-Robot.
(#7942) Jadro:
Nedves, párás környezetben kell feltenni, és nem lesz se buborék, se szösz.Pl. magadra zárod a fürdőszobát és egy kis ideig folyatod a melegvízet, amíg párás nem lesz a "levegő".
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Windows 11
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sorozatok
- További aktív témák...