- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szunyi777 #2260 üzenetére
Ez is surdu_petru által, aki ugye a CM11 -et fejleszti. A téma eleje ne tévesszen meg, mert volt egy update benne szeptember közepén TWRP 2.8.0.0 -ra. DE érdemes átolvasni, szerintem igen hasznos téma, ha ebben a "környezetben" szeretnél továbblépni.
zeon.hu:
Ami eddig nálam futott fw, azok rendben voltak. B121 - B126 - B133. Gyári, kezdő B116 az viszont kritikán aluli volt... B123 szintén rendben van, az eu -s változat. Gondolom L10 -ed van (ha jól láttam hardverapro -n)?
-
Newlachka
őstag
válasz
szunyi777 #2260 üzenetére
az a probléma már most veled,hogy a régi samsung vagy mittom én mid volt,igényelte a szana-széjjel való romolást.
A huawei nem ez. rootold a root geniussal-és kb kész vagy,másra nincs szükséged>hiába twrp meg stb, az összes rom gyári kerneles szóval nem lesz semmi változás.
Kb ezt eléred egy launcherrel meg pár widgettel.
magyarul feleslegesen szenvedsz. -
törölt tag
válasz
szunyi777 #2219 üzenetére
Itt lényegesen egyszerűbb dolgod lesz. Legalábbis szerintem.
Xposed -et egyébként mostani tudomásom szerint egy ember használ P7 -en, ha jól emlékszem 8 modullal, de én nem igazán értek hozzá, ő meg már nem nagyon jár ide. Az biztos, hogy használható, de ennél pontosabbat én sem tudok.
Tompie:
El is felejtettem már.DE most ott tartunk, hogy Kínából fog rendelni, mert L00 kell neki. Sanszons, hogy én is veszek egy Honor X4 -et kintről.
-
-
-
Newlachka
őstag
válasz
szunyi777 #2211 üzenetére
működik semmi baj nincs vele.
arra figyelj,hogy ha romolni akarsz inkább 12x bizonyosodj meg róla,hogy megfelelő régiókódú illetve,hogy megfelelően elkészített cuccos legyen, mert nagyon hamar alaplaposak lesznek, ha valamit elszúrsz(gondolok itt, akku fesz alacsony,áramszünet miatt megállt mod, stb. ennek a gyártónak ez a gyengéje.)Bár míg recovery van addig van esély életre kelteni,de hamar beletudja az ember vágni magát egy 40k-s alaplapcserébe,amivel megy a kijelző meg kb minden.
Root simán megy,de én nem tudtam elérni,hogy boot.propot módosítsak.
Egyszerűen nem engedte rámenteni hiába megadtam minden jogot. Ez P6 nagyon simán ment.
Elvileg gravity box nem nagyon van/megy, vagyis mostanság nem olvastam hogy menne rendesen,így a mikesa féle alsó navbar eltüntetést ajánlom a biztonsági mentéssel.
Kb 2 napig szívtam,hogy build.propba beszúrjam azt az egy sort pluszba, de az ő megoldása fél perc kb. Igaz,hogy P6-hoz készült,de 2 készüléken használtam,és minden gond nélkül megy. -
-
Deeday
senior tag
válasz
szunyi777 #2207 üzenetére
L10. Emui felület van rajta ha nem tetszik teszel fel egy android launchert, de én 2nap alatt bele szerettem ebbe. Előtte használtam már Miui felületet szóval nem volt idegen számomra szép színes témázható testre szabható és egyszerűen használható kezelőfelület szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged