- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nálam fehéren a WhatsApp vagy LINE villog ha jól emlékszem, kéket a párom G6 telóján láttam már Facebook-nál. Zöld, sárga, piros az alapból van és ha jól rémlik még rózsaszínt is láttam már egy próbált app esetén, bár már meg nem mondom melyiknél. Elméletben konfigurálható lenne, mert rengeteg színt tud a LED, csak ugye a legtöbb appból kimarad a választási lehetőség. Én jópofának tartanám, ha megoldható lenne a telefon menüjéből, hogy LED színt párosíthatok alkalmazásokhoz, bár tudom hogy sokat kérek
Ezek csak apróságok, de ugye mindig a tökéletességre kell törekedni. Azt sem tartom kizártnak, hogy root esetén megoldható a dolog, de abban nem vagyok otthon, nem rootolok többet telefont, leszoktam róla. -
Jadro
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
A lényeg az eltérő színek, aztán ha hegy nem megy ugye... Ha nem lehet nagyon mókolni, akkor majd megjegyzem.

Még egy eszem bejutott: Töltésnél ki lehet kapcsolni, hogy ne jelezze led fénnyel? Éjszakai töltés miatt érdekelne. ( Oké, megvan már erre is az ultimate megoldás: pofára fordítom ha nem kikapcsolható.
) -
törölt tag
válasz
philoxenia
üzenetére
HA jól emlékszem MIUI -n szuper módon lehet állítani, bár én nem bohóckodok ilyenekkel. Nem cseverészek, ha meg értesítés van úgyis megnézem, mindegy hogy villog.

Csak töltésnél szoktam nézni a színeket. Amikor narancsról átvált zöldre, akkor tudom, hogy már 90% felett van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egér probléma
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezek csak apróságok, de ugye mindig a tökéletességre kell törekedni. Azt sem tartom kizártnak, hogy root esetén megoldható a dolog, de abban nem vagyok otthon, nem rootolok többet telefont, leszoktam róla.