- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android szakmai topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, IFA az Berlinben lesz szeptember 4. és 10. között. A legtöbb márka ekkor mutatja be az új telefonjait, újításait. Ez alól a Huawei sem lesz kivétel.
Én nem vagyok ebből a szempontból mérvadó, mert nekem a munka miatt fontos, hogy milyen az előfizetés. Tehát alap volt, hogy korlátlan csomaggal vásároljam, mert elég sokat kell telefonálnom. Így nekem 0 forint volt. Mondhatni az elején vettem meg, júniusban.
Az hogy mennyire megy még le az ára (meg mikor), max. saccolni lehet. Meg a szolgáltatók is össze-vissza rakosgatják az árakat. Én csak azt tudom, amit leírtam, ez általában így szokott működni ennél a márkánál. Nem hiszem hogy behoznak neki ilyen rövid idő alatt egy konkurens készüléket, ami nagy erővel nyomja le az árát. Persze semmi sem szentírás, mert ha így tudnék saccolni, akkor milliárdos lennék a tőzsdén.
Szerk.: Szerintem ők 4 col környékére nem fognak igazán minőségi telefonnal kijönni. Max. 4,5 - 4,7 col környékén, de annál meg ott a G6 (2014 februári telefon), ami vitatható, hogy mennyire minőségi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- ASUS routerek
- Tesla topik
- Battlefield 6
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő