- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eric és a bringagyár - itt készülnek a OneSport és a Duotts kerékpárok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én nem találtam ilyen lehetőséget, kerestem már korábban. Szerintem nincs. Viszont másik kamera programmal lehet ezt orvosolni, ha olyan helyzetben vagy, hogy nem szeretnéd hogy hangja legyen. Persze ezek közül sem mindegyik működik ebben az értelemben... Ergo van aminél állíthatod, de nem írja felül az alapot, tehát lesz hangja továbbra is.
Én őt ajánlom neked, ha csendben szeretnél fényképezni:
Candy Camera - Google Play
Biztos van még más fajta, de én elég sokat kerestem, nekem ő vált be azok közül a legjobban. Valakinek van jobb ötlete azt szívesen látom én is.Viszont én most egy fizetősre váltottam át és mondhatni nem játszanak egy kategóriában vele az ingyenes kamerák, feltéve ha valaki szeretne jó minőségben elég sok beállítással fotózni. Én nála is úgy látom, hogy nem bírálja felül az alapot, de amit nyújt, ahhoz képest ez a legkevesebb. Nem mint ha eddig lényeges lett volna számomra a hang, csak a kíváncsiság hajtott
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Samsung Galaxy S25 Edge 12/256GB Kártyafüggetlen 12Hó Garancia Bontatlan
- Apple iPhone Air 256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB Kártyafüggetlen Zöld Színben 6 Hónap Jótállással
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest