- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Érdekes...
Az én olvasatomban ez egy július végi up, ellentétben B121 -es SP01 -vel, ami nálam is van, az júniusi. Más a mérete is. Lehet hogy egy újabb frissítés, amit nem eresztenek rá egyszerre az összesre? Németeknél úgy láttam a B126 van kint.Próbáltam rálelni egy oldalra, ami kivesézi a build részeit, hogy az előtte lévő számok/betűk milyen jelentésre vonatkoznak, de sajnos nem találtam semmit...
Amúgy mobilnetnél szerintem az a VoIP app -os korlátozás lesz a bibi, amit feljebb írtam. Szerintem ez nem szűnt meg azóta sem, bár nem tudom milyen csomagban vagy náluk (persze csak tipp). Egyébként egy újratelepítés sosem árt.
-
törölt tag
Azt hiszem tudom a megoldást. A voda egyes csomagokban korlátozza a VoIP app -ok használatát. Ilyen a Viber is. Nem tudom melyik csomagban vagy, de szerintem ez rád is vonatkozhat. Ez érvényes lehet hang használatra (tehát hívásra) és egyes üzenettípusokra is. Azt hiszem Red -nél már nincs ilyen korlátozás.
-
törölt tag
-
törölt tag
Az sanszos volt, mivel leginkább régió szerint tér el. Csak azért dobtam be, hátha valakit érint, esetleg kíváncsi rá, mert szóba került. (pl. nem mindegyik NFC -s)
Egyébként szintén L10 -ben játszom.
Én még mindig arra gondolok, hogy a szolgáltató részen van a "bibi". Esetleg evett valami frissítést, amit még csak vodán dobtak ki, nem tudom. Amúgy kék szolgáltatónál Huawei boot van.
-
törölt tag
11 fajta P7 változat kicsit zanzásítva, de szerintem érthető:
Class Edition Region Provider Version SIM NFC
Standard
P7-L00 China Unicom Customized Dual
P7-L05 China Mobile Single
P7-L07 China Mobile Customized Single
P7-L09 China Telecom Customized Dual
P7-L10 Overseas Generic European Band Single X
P7-L11 Australia Generic Single
P7-L12 Latin America Generic Latin Band SingleHigh
P7-L01 China Unicom Dual X
P7-L06 China Mobile Dual X
P7-L08 China Telecom Dual
P7-L16 Overseas Generic Single XEbből mondjuk kevéshez lehet itt hozzájutni.
-
törölt tag
Sok telefonból van több fajta változat. Van olyan, amelyikből 6 is. Aminél van olyan, ami dual sim -es, van ami 1 giga belsős, van ami fél giga belsős, van amelyiknek 8 megás a hátsó kamerája van amelyiknek 5 megás. Nem ez a fajta, csak példának hoztam fel. (Most nem vagyok gép előtt, így nehezebb lenne kutakodni, majd később meglesem mit írnak erről, ha addig valaki nem nézné meg)
Meg tudod nézni, hogy független -e? Mert én még azt is el tudom képzelni, hogy a szolgáltatói változatoknál van így, de lehet más fajta változat. Ki tudja. (Van pár olyan készülék szolgáltatóktól, ami "véletlenségből" gyári függetlenként kerül ki).
-
törölt tag
Zenelejátszóban nincs EQ, ebből a szempontból inkább a Google Play -ben való keresgetést javaslom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Szinte új (6 órás) Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest