- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatomas673
tag
válasz
karelgott12 #18164 üzenetére
Szia, bocsánat a kései válasszal, de most vagyok telefon közelben! Igen ajánlott a kétoldalú ragasztó mivel nélküle könnyedén leválik a hátlap, főleg nyáron meleg időben!
Én a ragasztót az aliexpre...-ről rendeltem (ahogyan a kijelzőt is)nevetséges talán 1.5 $ áron. -
sniper112
aktív tag
válasz
én már csináltam ilyesmit a lényeg olyan hátlapot venni amibe van nfc és alapból ragasztott de a legtöbb ilyen és elég az a ragasztó ami rajta van. a régit ott kell leszedni ahol nagyon kilóg vagy feljött a levételkor.
-
törölt tag
válasz
Ragasztó mindenképp kell hozzá, mert az fogja fel normálisan a hátlapot. Azért kell az elején lemelegíteni. A régit általában illik lekapargatni, és újat tenni rá.
Valaki a régit szokta újramelegíteni, de az elég kontár megoldás.
-
Cunaja
addikt
válasz
A választ erre nem privátban kérnénk, mert hasznos lehet másnak is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest