- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elvileg Ő (MEGA -ra tettem fel, innen gyorsan lejön. Nem akadékoskodik, nem kell regisztrálni.) lesz az. Amikor telepíteni szeretném, akkor azzal címkézi, hogy ZENE. Tehát sanszos. Meg néhány oldalon láttam módosított gyári lejátszót és ezt a nevet viselték ők is.
Természetesen engedélyezd a Play -en kívüli programok telepítését, ha esetleg az előző telepítés után levetted volna róla a pipát. Egyébként saját sytem mappámból való, tehát nem kétes oldalról.
Azért jelett majd vissza, hogy rendben van -e.
-
törölt tag
Persze, később feldobom. Amúgy van még pár fajta, csak kétes forrásból nem szívesen szedek le. Tehát van alternatíva, ha nem tetszik az EMUI 3 -as Play -en kívül is. Ami a gyári felületét változtatja.
Van a Play -en fent a hagyományos Swifkey ami szélesebb. Én azért nem szeretem, mert nincs rajta közvetlen ékezet, mint a saját gyárin. Feltehetően ezért kisebbek a gyárin a gombok. Meg azt vettem észre, hogy nem mindig igazítja hozzá normálisan a képernyőt. Az egyik app -ba nem tudtam vele normálisan belépni, mert login ablakba félig belecsúszik. Így mindig le kellett csúsztatni a billntyűzetet, mert az "enter" -rel nem lépett a következő mezőbe...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest