- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
bundy000 #14852 üzenetére
Az kitkat és nem lolli, sajnos a kis ablakot még nem tudtam megcsinálni. Ez a rom is azért készült ilyen sokáig, mert állandóan kívánságokat teljesítettem. Jelen pillanatban most is priviben egy honor 6 élesztésén dolgozom.
A v3-at nem fogom kiadni, csak 4 embernek. Zeon és még 3, közülük legyen facebookos is.
És készüljetek fel, ti 4-en, mert kínaiul kapjátok meg. Gondolom sejti mindenki, ki az a másik 3 ember. Addig hozzá se kezdek fordítani, amíg nem látom értelmét.
Nekem letöltött állapoban kellene és nem a play-ról telepítéssel szeretném megkapni. Az én telefonomon sosem volt és nem is lesz facebook.
Más!
Nem tudod véletlenéül adb-n keresztül hogyan lehet az id-t lekérdezni? Ami meghalt honor, zárolt a bootloader és nem lehet flash módszert alkalmazni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest