Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem most hamarabb várható ugrás, én max. 1 évre saccolok, vagyis max. következő őszre. Új aksik, új kijelzők, új hardverek, szerintem most jobban fel fog pörögni a piac. Főleg hogy ennyi szereplős lett a piac, jóval több az új gyártó, aki bizonyítani akar még ha másolatot is csinál, már azok sem mindegyik a gagyi kategóriába esik.
Bár én még mindig azt mondom, hogy a talán 1 év múlva várható telefonos forradalom, ami bízom benne be is következik, alapjaiban változtatja meg a telefonokat és ezzel az igényeket is. Elkezdtek nagyon rámenni a 5 col feletti bikákra, ami nagyon nevetséges lesz a formaváltás után.
A szoftverek pedig ezekhez fognak igazodni. Így tehát szerintem nem csak a P7, de egy telefon sem fogja addig húzni, mint eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Bluetooth hangszórók
- BestBuy topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0226)
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest