Hirdetés
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Poco F7
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Na ma voltam bennt T-nél és kézségesen kicserélték a sim kártyámat, megelőzve a 4g hiányából adódó bonyodalmakat , igy holnap már minden gond nélkül mehet a csere.
Egyébként a rendelésnél is és most is érdeklődtek, hogy nem szeretnék e biztositást kötni a telefonra.
Kötött már valaki rá vagy volt aki már igénybe vett ilyet.
Megmondom öszintén az összes ilyen biztositás dolgot kidobott pénznek gondolok. És eddig nem igen gondolkoztam ilyenen és a gyakorlatban hogyan is müködik? A biztositás fejében ha kár keletkezik a készülékben akkor kicserélik vagy ujat adnak ingyen? Vagy az önrész fejébe csak, mert akkor fizetem a biztositást x ideig meg még önrész és lesz egy uj telom , igy kell ezt elképzelni?
Ahogy számolom 1200ft a biztositás alapja, tehát ha egy évig fizetem az 24k az önrészt nem tudom miből számolják amenyniért én vettem vagy a listaára a vásárlás napján?Mert ha listaár akkor a 20% önrész az 20k . 2 évig elvileg garis tehát a lopáson kivül majdnem minden ingyen van. igy 2 év biztositás+önrész az 68k.Tehát ujra kifizetem a készüléket, hogy "ingyen "legyen egy telefonom ha ellopják vagy rosszul gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest