- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bóti
senior tag
Ezen konkrétan üvöltöttem a röhögéstől...
Nem rossz ez a telefon, sőt..
Nem tudom azzal a pöcökkel mi bajotok van.. megveszed a telót, beteszed a microSD-t, meg a SIM-et, és szépen belerakod a dobozába.. ha kell ott meglesz..
Szerintem mióta nekem megvan a G510, egyszer sem fordult elő, hogy kivettem volna a SIM-et, de a microSD-t is csak akkor, amikor beleszaladtam egy bootloopba..
Melegedés terén sajnos az enyémmel is van gond (volt már 43 fokos is az akksi), pedig ez Qualcomm, szerintem nem a SoC-el van a gond, hanem a hőelvezetéssel.
Formára csak annyit mondok, hogy manapság képtelenség olyan telefont gyártani, ami ne hasonlítana valamire egy-két dologban.. Kíváncsi lennék, hogy akik azt állítják itt, hogy iPhone nyúlás, azok tudnának-e előállni olyan formatervvel, ami semmire sem hajaz..
Aki azt gondolja, hogy a Huawei kici kínai gyártó az nézzen kicsit utána..
Talán nem is gondolnátok, de pl a Digi Kábel is Huawei eszközöket használ az optikai jelek feldolgozására, de pl. switchekből és telefonos eszközökből is van bőven Huawei (no meg ZTE is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Trollok komolyan
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged