-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#73596160 #3400 üzenetére
Az egészen biztos hogy jó beállítással a felhasználók 99%-ának megfelelnek azok a fotók, videók amiket készíteni lehet velük, a profik meg úgyis fényképezőgépeket vesznek. A régi egyszerűbb filmes fényképezőgépek amik minden kiránduló turista nyakában lógtak,képeslap mértben sem csináltak ilyen fotókat, ráadásul csak napok múlva az előhívás után derült ki hogy miből mi lett, és legtöbbeknek az is jó volt.
-
chriss23
tag
válasz
#73596160 #3269 üzenetére
En csak annyit fuznek ehhez a beszelgeteshez, hogy a multkor egy cikk arrol szolt, hogy a T nem tilthat le, csak akkor, ha a rezeletet nem fizeted. Amig a reszlet fizetve van es mondjuk csak az elofizu nincs fizetve a keszuleket nem tilthatjak le, mert nem a szolgaltatas resze. Ez egy biroi vegzes eredmenye lett, mert valami csavo feljelentette oket.
-
TomWexX
addikt
válasz
#73596160 #3262 üzenetére
Az az igazság hogy a szolgáltató tényleg letilthatja a készüléket, ha a tulajdonosa nem fizeti a törlesztő részletet. Olvasd el ezt a cikket, hasznos infók vannak benne.
-
vg
addikt
-
-
vg
addikt
válasz
#73596160 #3228 üzenetére
"megelőzhető a probléma"
Okosakat mondtál, Miszter Jogász úr, mikor benne van a szerződő felek szerződésben, hogy eleve nem is adhatja tovább amíg részletfizetés van... Játszunk el a gondolattal, van egy ilyen papírom és mégis letiltják. Mit tudok csinálni? A T nem fog velem foglalkozni, elhajt. Esetleg fel lehet jelenteni, ahol majd kiderül, hogy bár történt bűncselekmény, de én is részese lettem hirtelen, hiszen tudtam, hogy érvényben lévő szerződése van akitől vettem(orgazda). Sok sok évig tartó perre lehet vinni, aminek semmi értelme. Sok sikert!
-
hozelujiz
tag
válasz
#73596160 #3044 üzenetére
Hát nem tudom lesz-e belőle valami, mert a havidíjam kárára lehet kell hozzak egy kis áldozatot...
Az ok, hogy jó hozzá bármelyik, csak nem találtam gyári Huawei-t, azért kérdeztem!
Szóval akkor a fémtoknak csak dizájn és karcállóság haszna van?
Azért is kérdeztem, hogy van-e benne valami szivacs/gumi, mert ha leesik mi tompítja az ütést?!Köszi!
Üdv. -
törölt tag
-
Zsocy155
őstag
válasz
#73596160 #3042 üzenetére
Köszi.
Gondoltam, hogy nem igazán úgy van az. Egy tesztben olvastam, de van pl. olyan teszt ahol azt mondják, "oldalról" már nem igazán jó a betekintési szög, vagy böngészés közben akad a görgetés....
Ezeket elolvasom, de igazán itt a fórumban leírt tapasztalatokra adok, mert ugye ti már hetek óta használjátok. -
racerx
őstag
válasz
#73596160 #3007 üzenetére
Ez vékonyabb mint a gyári tok? Egyáltalán véd e annyira mint az? (persze tudom, ha ugy esik akkor semmi se véd meg minden.. )de az érdekelne hogy érdemes e beruházni ilyenre a gyári helyett (mondjuk azzal sincs semmi bajom, de azé' legszebb a teló minden tok nélkül. CSak sajnos nem irodai munkám van, nem tudom az ingzsebből az asztalra tenni a telót
Mondjuk szvsz a gumis szilikon, jobbnak tűnik ütközés elnyelés szempontjából mint a fém vagy sima műanyag..
-
törölt tag
-
endemondo
csendes tag
válasz
#73596160 #2856 üzenetére
nos a B116 a U06os telokhoz valo ..amit letoltottem.. és eleve hangosabb lett ..valószinueg azert mert nem europai telókra van szánva..(de amugy tökéletesen mukodik..csak az Üzenetek alk. angol..)
És ezt nem tudom h mivel ebb már valószinuleg nincs europai hangero korlatozas..ezert a codec mappa torlese szerintem nem ér semmit, s nem akarom feleslegesn rootolni -
-
Angelus(hun)
tag
-
-
okoska74
senior tag
-
törölt tag
-
gabancs
addikt
válasz
#73596160 #2444 üzenetére
Soroljam?
1; az időjárás widget nem szeret mindig frissíteni, és állandóan süt a nap
2; a zene lejátszó betűrendben listázza a dalokat, és e szerint is játsza le. Tehát egy albumot nem lehet lejátszani, mert nem sorrendben játsza, hanem a dalok címei alapján
3; ha kiteszek névjegyeket, és rákattintok, akkor csak az üzenet küldés működik a hívás nem. Hívni csak úgy lehet, ha megnyitom a névjegyetezek csak egy fél nap utáni észrevételek, pedig a gyári legfrissebb B111 van feltolva
Csak a jó Isten tudja, hogy mik derülnek ki használat közben.
-
törölt tag
válasz
#73596160 #2014 üzenetére
Igen így van, ízlések és pofonok.... Mondjuk én a hátlapról le sem vettem a gyári fóliát, egyenlőre a kijelzőn is az van. Később majd rakok fel másikat (ha kell). a Lényeg hogy a tokba kerülő por ellen ha egyáltalán kerül bele, a fóliák védik, szerintem annyi por amennyi ebbe a tokba kerülhet, minden másba is fog. Azok a tokok amikbe ki-be húzkodható a készülék sokkal előbb megoktatják a burkolatot a csúszkálás miatt, ez viszont személyes tapasztalat.
-
törölt tag
válasz
#73596160 #2006 üzenetére
Nem tudom érdemes e ilyen tokokat venni? Nekem tegnap óta van P6-om és a hozzá csomagolt tok szerintem ugyan olyan, vagy talán jobb mint amik a belinkelt fotókon vannak. Szerintem ilyen tokot nem érdemes venni, ott van a gyári.
Ha másik tok akkor már inkább ez, vagy ilyen:
http://www.tok-shop.hu/termek/oldalra-nyilo-tok-stand-huawei-ascend-p6-hivas-mutatoval-rock-fekete
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest