- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
Van valami intelligens háttérvilágítás funkció beépítve az van elrontva . Az rángatja a fényerőt , nerm az automatikus fényerő.
Azért is írtam , hogy a rom alapbeállításaival működik , mert nyilván ezeken lehet finomítani , de az alapbeállítások általában jónak kell legyenek , hiszen a tesztek során az volt legoptimálisabb választás a Huawei mérnökei szerint.Nem csak az antutu hoz keveseb pontot , hanem érzetre is lassabb , mint a b221. Az sms backup and restore pl produkált egy olyan lagot , hogy azt hittem lefagyott a telefon.
-
joestone
addikt
Felraktam ezt az orosz 4.2.2 -őt . Minden alapbeállításon .
Eddigi negatív tapasztalatok :
- idétlen wifi adatforgalomjelző
- wifi/3G nem színesedik be ha van kapcsolat idétlen fehér az egész
- kijelző fényerőt össze-vissza rángatja
- Akkora fontok , hogy 5 méterről is olvasható , ezt szerencsére a cmből származó trebuchet orvosolja .
- érzetre lassabb , mint a b221 (antutu is csak 15478 , b221 kapcsán 17000 körül volt)
- csúnya alkalmazásikonok
- A jogosultságkezelő az őrületbe kerget az állandő kérdezősködéssel , megkérdezi pl , hogy az sms backup and restore elérheti-e a névjegyeket. Minek ???? A telepítéskor már elfogadtam , hogy hozzáfér a névjegyzékhez. Sem a samu tabletem sem a g510 cm10.1 -el nem kérdez.
- hiányzik a többfelhasználós üzemmód ez volt a 4.2 egyik legnagyobb újítása.
- navigációs sáv nem tűnik el teljesképernyős módban semPozitívumok :
- végre normálisan oldalra húzással oldható fel a képernyőzár , bár rendkívül ronda a csúszka.Számomra ez a 4.2 egy nagy csalódás. Kár erőlétetni ezt az emotion ui-t mert egy kalap sz@r , az a g510-en és a 4.1.2 alatt is , de a 4.2 alatt rendkívúl ronda is. Miért nem lehet a normál Google ui-t meghagyni és ha akarom akkor bekapcsolom ezt emu ui-t. A legzavaróbb része szerencsére másik launcher telepítésével orvosolható , de sajnos nem minden része.
Összességében nem érzem előrelépésnek sem kinézet . sem tempó tekintetében a b221-hez képest .
Sok minden megoldható , de nem vagyok hajlandó rootolni és hegesztgetni a huawei által elk4félt romot , mert arra volt eszük , hogy secure boot legyen , hogy véletlenül se lehessen csak az Ő általuk digitálisan aláírt image fájlokat flashelni , akkor végezzenek rendes munkát és írják meg rendesen a romot , hogy ne rootolással kelljen szögelgetni, ha használni is szeretnénk. -
joestone
addikt
válasz
DonLaca@ #1153 üzenetére
A 4.2 android verziótól kezdve a fejlesztői lehetőség menüpont rejtett. Előhozni a beállítások -> a telefonról -> buildszám -ra kell vagy ötször rábökni.és megjelenik a menupont a beallitasokban.
Fontos , hogy az adb csak az 1.31 vagy újabb használható , mert a telefonon is jóvá kell hagyni az adb-n történő csatlakozást. Régi adb -t használva a telefon offline állapotúnak fog látszódni.
Másik újítás a többfelhasználós üzemmód a 4.2 -ben , ezt nem tudom a huawei beépítette vagy sem. -
joestone
addikt
A mindigtv app-al is lehet a mobilon az élőadást nézni . Ott is elég korlátozott a csatornák száma.Mondjuk a királyi egyes csatorna hd felbontásban zabálja a biteket. Elég gyorsan el lehet tévézni párszáz megabyte-ot.
Gondolom a pannon így akar mobilnet előfizetéseket nyerni. Személy szerint egyszer voltam valami fő pannon boltban eldobható kártyás csomagban Nokia 3310 telefont venni egy rokonnak . Azóta nem tudnak rávenni , hogy bemenjek a boltjukba. -
joestone
addikt
válasz
Tel Chi #1035 üzenetére
Ne mass-storage módban(USB háttértár) csatlakoztasd a pchez hanem MTP módban (Médiaeszköz) és így nem fogja a csengőhangot elfelejteni.
A probléma oka az , hogy mass-storage módban unmountolja az android rendszer alól mind a belső mind a külső sdkártyát pc-re csatlakoztatáskor ezért ami az sdkártyán lakik (csengőhang, app) az elérhetetlenné válik a rendszer számára ezért visszaáll a gyári csengőhang ami a build.propban van beállítva.
MTP módban nem unmountolja a system alól az sdkártyákat így tudsz rajtuk ténykedni miközben a csengőhang is megmarad.Hátránya , hogy linux alatt macerásabb ezt használni , windows alatt viszont működik gond nélkül. A fájlkezelőben megjelenik médiaeszközként a telefon onnan lehet rá másolni :mivel médiaeszköz így nem rendelődik hozzá meghajtó betűjel a belső és külső sd-hez ezért TC alatt nem látszódik. -
joestone
addikt
Sziasztok !
Most váltottam erre a telefonra . Még csak ismerkedünk , de a huawei ui ezen sem jön be akárcsak g510 -en.
A kernel forráskódját már leszedtem , a gyári b221 romot most szedem lefele a huawei oldaláról , de borzasztó lassan jön.
meglepően gyors az eszköz , az egyetlen gondom a sim kártyával volt , de azt szerencsére ingyen cserélte a voda.Ha valaki már piszkálta a berendezést , megköszönném , ha megválaszolná az alábbiakat:
Milyen korlátozások vannak az eszközön ?
Bootloader zárt vagy sem ?
Fastboot engedélyezett vagy sem ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Gitáros topic
- Hobby elektronika
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest