Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• falbert

csendes tag

válasz aAron_ #233 üzenetére

Én a 30% kb. 2-2,5 órával hozom össze (főleg böngészés, némi játék). Általában 6-8 alkalmazás van nyitva és így a szabad memória kb. 700-800Mb.

Egy vmit felejtettem ki a fenti listából, ami hasznos kis kiegészítő, az pedig az ujjlenyomat olvasó. Eddig pin-t használtam képernyő feloldásra, de ez 1000-szer kényelmesebb.

• falbert

csendes tag

Sziasztok!

Vasárnap óta vagyok a tulajdonosa egy ilyen apróságnak, egy Xperia SP-ről váltottam. Az eddigi tapasztalataim:
    Dizájn: Nem olyan nagy, hogy problémát okozzon, zsebben szépen elfér, vékony (nekem már nagyon is, kicsit nehéz felvenni az asztalról), negatívum, hogy a kamera keretére fekszik fel a telefon, félő, h idővel karcolódik majd az üveg.
    Teljesítmény: baromi gyors, de tényleg. az egy dolog, hogy játékok futtatása, de ahol ez igazán előjön, az a böngészési élmény. Ez az, amit boltban egy bemutató darab egy vérszegény wifivel nem tud átadni
    stabilitás: ettől féltem egy kicsit, mert első használatba vételkor bizony lefagyott és újraindult. Ettől függetlenül stabilabbnak tartom mint az SP-t. Ott voltak olyan problémák, hogy a wifit el-eldobálta, ill a saját fejlesztésű (értsd sony) smartwatch 2-vel eléggé se veled se nélküled kapcsolata volt (sok bluetooth eszközt használok és a teló sokszor csak újraindítással volt hajlandó csatlakozni). a Mate 7-nél még se wifi se bluetooth problémát nem tapasztaltam, a vasárnapi használatba vétel óta megy stabilan. Azoknak, akik folyamatosan a memóriát figyelik, meg a beragadt app-okat, ill. az akku használatot azoknak jó hír, hogy ezen a téren nagyon erős a szoftver.
    akku: 4100 mAh nem csak papíron sok, amikor az SP nap végén 40%-ot mutatott, a hüvely 70%-ot mutat (bár nálam a lefekvési rutin része a telefon kábelre dugása, sose fogom megtudni, h kibírna-e 3 napot)
    kamera: ezt úgy igazán még nem volt alkalmam tesztelni, de egyenlőre felemás érzéseim vannak, még nem győzött meg a tutiról. Majd lövök vele pár képet és tudok konklúziót levonni

Én 155-ért vettem, ráadásul erősen ittas állapotban úgy, hogy még ennyit eddig soha nem adtam egy telefonért. Egyelőre az a véleményem, hogy megéri az árát, remek készülék.

Új hozzászólás Aktív témák