- Mobil flották
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
falbert
csendes tag
Én a 30% kb. 2-2,5 órával hozom össze (főleg böngészés, némi játék). Általában 6-8 alkalmazás van nyitva és így a szabad memória kb. 700-800Mb.
Egy vmit felejtettem ki a fenti listából, ami hasznos kis kiegészítő, az pedig az ujjlenyomat olvasó. Eddig pin-t használtam képernyő feloldásra, de ez 1000-szer kényelmesebb.
-
falbert
csendes tag
Sziasztok!
Vasárnap óta vagyok a tulajdonosa egy ilyen apróságnak, egy Xperia SP-ről váltottam. Az eddigi tapasztalataim:
Dizájn: Nem olyan nagy, hogy problémát okozzon, zsebben szépen elfér, vékony (nekem már nagyon is, kicsit nehéz felvenni az asztalról), negatívum, hogy a kamera keretére fekszik fel a telefon, félő, h idővel karcolódik majd az üveg.
Teljesítmény: baromi gyors, de tényleg. az egy dolog, hogy játékok futtatása, de ahol ez igazán előjön, az a böngészési élmény. Ez az, amit boltban egy bemutató darab egy vérszegény wifivel nem tud átadni
stabilitás: ettől féltem egy kicsit, mert első használatba vételkor bizony lefagyott és újraindult. Ettől függetlenül stabilabbnak tartom mint az SP-t. Ott voltak olyan problémák, hogy a wifit el-eldobálta, ill a saját fejlesztésű (értsd sony) smartwatch 2-vel eléggé se veled se nélküled kapcsolata volt (sok bluetooth eszközt használok és a teló sokszor csak újraindítással volt hajlandó csatlakozni). a Mate 7-nél még se wifi se bluetooth problémát nem tapasztaltam, a vasárnapi használatba vétel óta megy stabilan. Azoknak, akik folyamatosan a memóriát figyelik, meg a beragadt app-okat, ill. az akku használatot azoknak jó hír, hogy ezen a téren nagyon erős a szoftver.
akku: 4100 mAh nem csak papíron sok, amikor az SP nap végén 40%-ot mutatott, a hüvely 70%-ot mutat (bár nálam a lefekvési rutin része a telefon kábelre dugása, sose fogom megtudni, h kibírna-e 3 napot)
kamera: ezt úgy igazán még nem volt alkalmam tesztelni, de egyenlőre felemás érzéseim vannak, még nem győzött meg a tutiról. Majd lövök vele pár képet és tudok konklúziót levonniÉn 155-ért vettem, ráadásul erősen ittas állapotban úgy, hogy még ennyit eddig soha nem adtam egy telefonért. Egyelőre az a véleményem, hogy megéri az árát, remek készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest