- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
aRm1n
aktív tag
válasz
zsolesz12 #4143 üzenetére
Hát... én kifogytam az ötletekből. Ha nem ér meg neked pénz a javítása, akkor valóban nem sok lehetőséged maradt.
Viszont volna egy kérdésem mindenki felé: a képernyőm bal felső sarka kezd felpúposodni.Jelenleg nagyjából 4 ujjnyi a kiterjedése a saroktól mérve, a kiemelkedés a műanyag káva szintjéig vagy nagyon picit azon túl nyúlik. Tapasztalt valaki hasonlót? Én az akkumulátorra gyanakszom, pontosabban hogy valamiért tágul, de a fém hátlap nem engedi hátrafelé csak előre. Ha bárkinek van javaslata, szívesen fogadom mert ha így folytatódik, egy-másfél év múlva ledobja az előlapotSzóval kérlek siessetek!!
-
Tityahome
aktív tag
válasz
zsolesz12 #4137 üzenetére
Szia! Nem emlékszem már hogy az aksi kivehető e a készülékből de ha igen akkor próbáld meg azt a módszert hogy kiveszed, utána töltőre dugod a készüléket majd csatlakoztatott állapotban rakod vissza az aksit. Találkoztam már olyannal hogy teljes lemerülés után a töltés csak így tudott beindulni.
-
aRm1n
aktív tag
válasz
zsolesz12 #4134 üzenetére
Szvsz ha töltőre dugod és úgy sem tudsz bele életet lehelni, akkor az hardverhiba. Ha tégla lenne (ami szoftveres hibából adódó indíthatatlanságot jelent), akkor is adna valami életjelet a bekapcsolás után. Lehet hogy zárlat, ahogy Repsol600 írja, lehet hogy valamelyik áramkör sérült meg. Érte valamilyen külső hatás (ráültek, ráléptek, leeset, stb...)? Mennyi használat után jelentkezett a probléma? Volt a használat közben arra utaló jel, hogy az akksi a várhatónál gyorsabban merül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest