- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na ja, az a másik fele.
Az nem tetszik ezekben, hogy egyszerűen nem rejtik el a csatlakozókat. Ott a Lian Li is, tényleg minőségi és ízléses házakat gyárt, de a HTPC kategóriában mindegyiknél fedetlenül figyel az optikai meghajtó és az USB / audio csatlakozók. Előbbihez mondjuk lehet takarólemezt kapni, de az utóbbi olyan kiábrándító.
Ugyanez ennél a Thermaltake-nél is - bár nem egy kategória a Lian Li-vel, így nincsenek is olyan elvárások vele szemben. Az én felfogásom szerint éppen az ilyen kis apróságok miatt lenne igazán HTPC a HTPC, nem amiatt, hogy fekvő házba teszik. -
törölt tag
Végülis igen.
A HTPC ugyanaz, mint a FullHD, csak pepitában. Mikor megvettem a 2405FPW-t, még a kutyát nem érdekelte, két év után tudtam meg, hogy ez tulajdonképpen egy FullHD monitor, mikor már minden szart ezzel próbáltak eladni.
Integra:
Ha az Origen házakra gondolsz, akkor kaphatóak feketében, de sajnos iszonyú ára van.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged