- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na ja, az a másik fele.
Az nem tetszik ezekben, hogy egyszerűen nem rejtik el a csatlakozókat. Ott a Lian Li is, tényleg minőségi és ízléses házakat gyárt, de a HTPC kategóriában mindegyiknél fedetlenül figyel az optikai meghajtó és az USB / audio csatlakozók. Előbbihez mondjuk lehet takarólemezt kapni, de az utóbbi olyan kiábrándító.
Ugyanez ennél a Thermaltake-nél is - bár nem egy kategória a Lian Li-vel, így nincsenek is olyan elvárások vele szemben. Az én felfogásom szerint éppen az ilyen kis apróságok miatt lenne igazán HTPC a HTPC, nem amiatt, hogy fekvő házba teszik. -
törölt tag
Végülis igen.
A HTPC ugyanaz, mint a FullHD, csak pepitában. Mikor megvettem a 2405FPW-t, még a kutyát nem érdekelte, két év után tudtam meg, hogy ez tulajdonképpen egy FullHD monitor, mikor már minden szart ezzel próbáltak eladni.
Integra:
Ha az Origen házakra gondolsz, akkor kaphatóak feketében, de sajnos iszonyú ára van.
-
törölt tag
Jó kis házak azok is, de szerintem HTPC-ben még mindig a Silverstone a nyerő, illetve egy magasabb kategóriában az Oigen AE. Nappaliba csak az utóbbit raknám ki, abból is csak az S széria valamelyikét. A többin élből látszik, hogy egy számítógép, csak igényes házban. Azt pedig utálom szem előtt tartani.
Először úgy láttam, lakkfeketék, de jobban megnézve nem. Módosítok, így már egészen tetszenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged