- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
sludgeboyx
tag
Srácok v.kinek nincs ismertsége a vodánál esetleg?Telefonon azt mondták nincs raktáron ilyen teló a weboldalukon meg azt írja raktáron.Sajna weben nem tudok rendelni mert a csomag név váltás miatt csak 2019-ben engedélyezi ellenben üzletben tudnék.
köszi -
sludgeboyx
tag
-
sludgeboyx
tag
Sziasztok új teló vásárlás előtt volnék és a vodánál sajna nem túl nagy a kínálat a kínai rendelős telók meg hát kis jóindulattal sem érik meg annyira.Nos ezen a telón megakadt a szemem és a szakértőbbek is egész jókat írnak róla.Van pár alternatíva S8-S8+ mondjuk nekem ezek a lekerekitett szélek hát v.hogy nem igazán és árban sem gyenge.Néztem még a Huawei 10 ill a Huawei Mate 9 de ezekből már van pro és újabb verzió persze nem a vodánál.Szóval ami rosta után maradt
HTC U11
Huawei P10
Huawei Mate 9Nos én a HTC-re szavaznék csak egy kis megerősítést szeretnék kérni akinek van (HTC) és mondjuk a másik telókhoz is volt szerencséje jól döntök e.Negatívumot nem nagyon olvastam erről a telóról bár még ettől a gyártótól nem volt volt modell a kezemben.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest