- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoseGee
tag
válasz
South Velen #89 üzenetére
Te mennyi ideig használtál HTC-t? Akkor hadd álljon itt egy rövid történet. Párom az M8-át cserélte le egy U Ultrára. Kicsit morci voltam, hogy nem egy olcsó mobil, de ő már csak a HTC vonalon marad. Fogtam a fejem, nem értettem ezt a HTC fanatizmust, telefon-telefon, nem? Szóval egyszer csak összetörtem a sajátom (Vodafone Platinum 7) ami alapból egy jó, pörgős kis cucc volt. Mivel a háztartásban csak az M8 volt backupnak, einstandoltam és hetekig használtam. Nos, mostmár én is megértem, hogy mit nyújt a HTC. Egy közel 3 éves hardver, ami elképesztő sebességgel teszi a dolgát a mai napig úgy, hogy a fémház már ezer helyen hullámos annyiszor volt leejtve. Nem lassúl, nem döcög csak működik, ellentétben az előző G3-asommal, ami ugyanilyen hardverrel egy ipari hulladék volt. Az aksi időről pedig annyit, hogy használatfüggő. Párom már sokszor etette délután a telefont, nekem viszont 1.5-2 napot bírt az M8. Szóval, engem megvett kilóra a HTC, valószínű, hogy beújítok egy 11-est én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest