- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz
#96302336 #155 üzenetére
Volt két HTC M7-em, egy M8, korábban HTC Titan, LG Arena, i5, most a Motorola is fém, zsebben hordom tok és fólia nélkül, nem karcos, nem kopott, nem horpadt. Nem vagyok ostoba, hogy pénzt vagy kulcsot tegyek mellé, asztalra pedig úgy teszem le, hogy van alatta valami, papír, egérpad, vagy képernyővel lefelé (amin van üveg).
-
Integrale
veterán
válasz
#96302336 #149 üzenetére
"Azért is szeretem jobban a full üveg cuccokat, mert jóval nehezebben karcolódik, mint egy fémház. A csúszósságot pedig filléres dologgal lehet orvosolni, előlapi, hátlapi fóliával."
Nem értem a logikát, az üveg azért jó mert nem karcolódik, de kell rá egy fólia, hogy ne csússzon. Akkor hajadra is kenheted, hogy nem karcolódik, mert elbújtatod egy fólia alá, ennyi erővel tehetsz a fém házra is egy filléres fóliát, és nehezen fog karcolódni az is.
-
RaveForce
veterán
-
Shyciii
veterán
válasz
#96302336 #95 üzenetére
"Bármennyire is furcsa, mindenre is jó telefont eddig csak egy gyártó tudott felmutatni..."
És melyik gyártó az? Mert sem Symbian, sem Android, sem iOS, sem Windows Phone vonalon nem találtam olyat, ami MINDENRE/MINDENBEN jó telefon.
Ez a HTC is már ott elvágta magát, hogy full üveg. Volt Honor 8-am az is full üveg, és jobban csúszott, mint egy teflon bevonatos cucc. Egyszerűen borzalom. Ha meg tokot tesz rá az ember, akkor kap egy bumfordi telefont. Jack megvonása újfent hibapont, az átalaskítója szar minőségű, úgyhogy ez sem a MINDENRE jó telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest