Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Shyciii #122 üzenetére

S8? Jó kamera, jó hang, jó HW, jó anyagválasztás, tele hasznos szenzorral. Írom ezt úgy, hogy sosem voltam Samsung rajongó, sőt, most sem vagyok az :D ... Ha kukacoskodni akarok, akkor minden telefonban tudnék sorolni több olyan hibát, ami miatt nem tetszene. Nálam néhány dolog számít egy jó telefonnál. Vízállóság, kiváló zenei teljesítmény, és barométer, mert a telefont használom a túrázások alatt navigálni és logolni. A HTC már ott kiesett nálam, hogy nincs benne légnyomásmérés. Folytatta azzal, hogy nincs normális BT adatfolyama zenéhez. Fotózni pedig már nem fotózok mobillal, a munkafotók pedig nem hobbinak számítanak, így már eléggé hidegen hagy egy telefon kamerája.
    Érdekes módon, én jobban örülök egy full üveg telefonnak. Elvileg masszívabbak, mint a fém-üveg konstrukciók. mondjuk az U11 ezen pont nagyot hasalt, mert törik, mint a száraz ropi. Azért is szeretem jobban a full üveg cuccokat, mert jóval nehezebben karcolódik, mint egy fémház. A csúszósságot pedig filléres dologgal lehet orvosolni, előlapi, hátlapi fóliával. És ezzel két dolog is megoldódik, a mikrokarcokat is el lehet kerülni, és a kisebb ütődésektől is jobban védve van.
    Ideális telefont még senki sem gyártott. Mert hiába a király hardver minden téren, eddig egyik nagy gyártó sem lépte meg a minimum 6000-es akkumulátort egy csúcskészülékben. Pedig inkább elviselném azt az egy-két milliméterrel vastagabb házat, mint hogy állandóban szórakozni a töltéssel naponta, kétnaponta. És még a fogáson is javítana.

Új hozzászólás Aktív témák