- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
S8? Jó kamera, jó hang, jó HW, jó anyagválasztás, tele hasznos szenzorral. Írom ezt úgy, hogy sosem voltam Samsung rajongó, sőt, most sem vagyok az
... Ha kukacoskodni akarok, akkor minden telefonban tudnék sorolni több olyan hibát, ami miatt nem tetszene. Nálam néhány dolog számít egy jó telefonnál. Vízállóság, kiváló zenei teljesítmény, és barométer, mert a telefont használom a túrázások alatt navigálni és logolni. A HTC már ott kiesett nálam, hogy nincs benne légnyomásmérés. Folytatta azzal, hogy nincs normális BT adatfolyama zenéhez. Fotózni pedig már nem fotózok mobillal, a munkafotók pedig nem hobbinak számítanak, így már eléggé hidegen hagy egy telefon kamerája.
Érdekes módon, én jobban örülök egy full üveg telefonnak. Elvileg masszívabbak, mint a fém-üveg konstrukciók. mondjuk az U11 ezen pont nagyot hasalt, mert törik, mint a száraz ropi. Azért is szeretem jobban a full üveg cuccokat, mert jóval nehezebben karcolódik, mint egy fémház. A csúszósságot pedig filléres dologgal lehet orvosolni, előlapi, hátlapi fóliával. És ezzel két dolog is megoldódik, a mikrokarcokat is el lehet kerülni, és a kisebb ütődésektől is jobban védve van.
Ideális telefont még senki sem gyártott. Mert hiába a király hardver minden téren, eddig egyik nagy gyártó sem lépte meg a minimum 6000-es akkumulátort egy csúcskészülékben. Pedig inkább elviselném azt az egy-két milliméterrel vastagabb házat, mint hogy állandóban szórakozni a töltéssel naponta, kétnaponta. És még a fogáson is javítana.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest