- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
HeadHunter98 #4720 üzenetére
Csak a single simnél van állítólag a menüben és abban az esetben amit Ferob mondott. Neked ss van?
-
kano
nagyúr
válasz
HeadHunter98 #4717 üzenetére
Opció szerintem nem is fog megjelenni csak beszéd alatt lesz 4G adatkapcsolatod talán.
-
kano
nagyúr
válasz
HeadHunter98 #4715 üzenetére
Google a barátunk. :-) [link]
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Tud esetleg valaki olyan lehetőséget ami lehetővé teszi root nélkül a VoLTE bekapcsolását a dual simes telefonokon?
Köszönöm!
Telenornak elviekben tegnap indult a VoLTE szolgáltatása. -
kano
nagyúr
- Kijelző -> A hasznosítható terület semmivel sem több, mert szoftveres navi gombok elvesznek a képernyőből.
- Több ram -> Ez igaz, de ennek gyakorlati előnyét nem látom (főleg úgy, hogy nem is játszom).
- Dupla tárhely -> Ez OK. #1
- Akku - Ha olvasod az U11+ topicot, akkor tudod, hogy kb ugyan annyit bír, mint a sima U11. Hiába az elvileg nagyobb akku, csalódás az üzemidő mondjuk egy Mate 10Prohoz képest.
- Hangosabb hangszórók -> ez lehet, de ezzel most sincs gond.
- Kamera: Ugyan az a kamera van benne, mint a simában. Nézve összehasonlításokat, teszteket, semmivel nem jobb.Ellenben hártány számomra az ujjlenyomat olvasó.
Így a nagyobb tárhelyért fizetnék rá kb. 50k-t és kb minden ugyan az maradna. Ezt nem nevezném jó cserének.
Tény, hogy sokkal szebb az U11+, nekem is jobban tetszik. -
kano
nagyúr
-
kano
nagyúr
válasz
Ununqatrium #4635 üzenetére
Gari.
-
kano
nagyúr
Nektek az jól működik(Opera)?
2 féle Opera is fent van, a beta változat az jól működik, de néha nem tölt be oldalakat aztán egy frissítés után igen. A normál Opera pedig azt csinálja, hogy ha egy weboldalon van egy nyomógomb, akkor hiába kattintok rá, nem történik semmi. Akkor érzékeli a kattintást, ha valamennyivel fölé kattintok (olyan mintha elcsúszna a weboldal).
Chrome hibátlan és firefox is (de azokat nem szeretem).Aryon87
Állítgatsz valamit a Camera appban a beállításokban vagy alapon hagyod?
PC-n nagyon jó az Opera (a legkevesebb memóriát használja, Chrome kiegészítők is használhatóak hozzá és gyors). -
kano
nagyúr
válasz
HeadHunter98 #4607 üzenetére
"Kéz alóli" beszerzés.
Aztán nem csodálkozni, ha 1-2 hónapon belül tiltják és az eladót pedig nem éred el többé.
-
kano
nagyúr
Nem tört össze a kijelzőm és a telefonom is tökéletes állapotnak örvend így ideges sem vagyok.
Azért nem adom el, mert ilyen áron nem kapnék ilyen jó kamerával telefont, na és annyira jó hogy nem kapkodnak utána.
Az az érdekes, hogy minden ilyen nyögvenyelős itt a HTC-nél, a szervizelés, az update, a biztons,ági frissítés... -
kano
nagyúr
Ezzel nincs is gond, de azzal van, hogy nem tudják/nem akarják megmondani előre / nem foglalkoznak vele, hogy pl egy kijelzőcsere milyen árban van. Így gakorlatilag kontrollálhatatlan a javítási költség előre.
Nyilván nem fogom bevinni a rommá tört kijelzős telefonomat, ha a kijelző csere 90k és viszem, ha mondjuk 10-15k. De ezt a nagyságrendet sem hajlandóak elmondani csak 5k-ért. Na ez a furcsa.
Pl. Oneplus online chat és már mondja is, hogy mennyi egy kijelzőcsere/akkucsere szállítással. -
kano
nagyúr
válasz
dredjudge84 #4555 üzenetére
Ezt én sem értem. Javítanák fizetősben a telefont, de nem tudnak előzetes kb. árat sem mondani csak 5k-s bevizsgálás után.
-
kano
nagyúr
Na és az OP kommunikációja is ezerszer normálisabb. Nem is értem, hogy hogyan tud még létezni a HTC ilyen "szolgáltatásokkal"?
Röhej, hogy a magyar szerencsétlenek nem tudnak megnézni egy nyamvadt árat a kijelzőcserére, csak ha beadod 5k-ért bevizsgáltatni. Értem én, hogy sérülhetett más is, de azt meg lehet mondani, hogy ha csak a kijelződ tört be akkor 300.000 Ft a kijelző + 150.000 Ft a munkadíj azaz fél millát vagy kénytelen a mi zsebünkbe csorgatni..
3 levelet váltottam már a TMX-el és azt érzem, hogy inkább le akarnak rázni, mint hogy megnéznének egy roh@dt árat.
Ezt írták:
"Fizetős javítások esetén minden esetben rendeljük az alkatrészt, és az alkatrészek aktuális árait a gyártó határozza meg,melyek napi szinten változhatnak, ezért nem tudunk előzetes árat mondani."
És nem tudna ránézni mondjuk ma, hogy mennyi az a rohadt kijelző???
Az OP kapásból meg tudja mondani, hogy mennyi a szállítás és a csere munkadíjjal együtt.
Áááá... fölösleges is felhúznom magam. De már bőven értem, hogy miért is megy csődbe a HTC (illetve nem megy, mert a kínaiak pénzmosodának használják még mindig). -
kano
nagyúr
válasz
dredjudge84 #4524 üzenetére
Én sem veszek többet HTC-t az biztos, de ennek ellenére ez az U11 nem rossz, amíg nem kell javíttatni.
-
kano
nagyúr
Én pedig ajánlatot próbáltam kérni egy betört képernyő javítására. Azt írták, hogy küldjem be és utána tudnak adni ajánlatot. Le is írták, hogy még kb árat sem tudnak mondani (de persze 5k-t azért felszámolnának).
Kapják be! -
kano
nagyúr
válasz
CptAdamica #4445 üzenetére
A Bluetooth nekem is kellemes meglepetés. Tegnap lőttem össze a Pebble órámmal és a 3. irodában sem szakadt meg a kapcsolat.
-
kano
nagyúr
Mi a normál használat? Neked az, ha hallgatsz rajta zenét és netezel. Neki az, hogy meg is osztja a zenét és közben megy egy navi progi. Nekem az, hogy 2 simet használok és rossz a térerő (tornyok között ugrál), ez mellett navi program megy, BT bekapcsolva, mobilnet megy folyamatosan. Ráadásul én 70% fényerővel szeretem a kijelzőt, Ő pedig 34%-on. De szerintem itt le is zárhatjuk ezt.
-
kano
nagyúr
válasz
Tomtailor85 #4373 üzenetére
Elnézve a HTC szoftverfejlesztéso gyorsaságát, soha. Vagy valamikor 2026 körül.
-
kano
nagyúr
válasz
Dr. Maci #4347 üzenetére
Mondjuk egy puha ruha szerintem jobb mint a vatta. Vatta szöszöl és azzal nem tudsz erősebben dörzsölni. De ha illesztésnél van, akkor ez tuti a védő ragasztó nyoma? Én fognék egy vékony rongyot és egy kicsit az alkoholos üveg végén megnedvesíteném és megvárnám míg egy kicsit elpárolog (és nem folyik belőle már, esetleg ki is nyomnám egy kicsit).
Így próbálnám meg. Vagy megkérdezed a szervizt. -
kano
nagyúr
válasz
CptAdamica #4342 üzenetére
Körömlakk lemosó kifejezetten rossz ötlet. Sima 70%-os alkohol (ahogy itt már írták is). Szerintem ez egyáltalán nem gáz. A szervizben nem törölgetik a védő ragasztók után a készüléket.
-
kano
nagyúr
válasz
CptAdamica #4301 üzenetére
1 év alatt azért elég gáz, hogy csak ennyit sikerült magukból kiizzadni. Nagyon jó kis telefon, de azért a HTC nem lesz a szívem csücske.
-
kano
nagyúr
válasz
automatamas #4291 üzenetére
Nem érkeznek és 2017.11.01-i az utolsó frissítés.
-
kano
nagyúr
válasz
CptAdamica #4284 üzenetére
Csak kérdés, hogy mikor?
-
kano
nagyúr
Én innen rendeltem: [link]
Ez tuti, hogy tökéletes, ha jól teszed fel. Én elkövettem azt a hibát elsőre, hogy hozzáértem az üveg belső feléhez és akkor szivárványos lett. De a következővel már nincs ilyen gondom.
Viszont nagyon pontosan kell feltenni a gombok világítása miatt. -
kano
nagyúr
válasz
Benji77 #3966 üzenetére
Igazából ennél olcsóbban (vagy ennyiért) vehettél volna hűség nélkül is. A bolti gar pedig itt ugyan annyit ér mint a gyári, mert ha EU-s a telefon akkor mindenképpen javítják és ugyan azon a helyen. Nem vagy előrébb.
Ezt nem rosszból írom csak mondjuk előtte kérdezhettél volna. -
kano
nagyúr
válasz
sirokipatrik #3902 üzenetére
Igen, pl IMAK Full covered a tokos telefonra és 3D a tok nélküle. Nekem bejött, és szilikon tokkal használom a full covered-et.
-
kano
nagyúr
válasz
Darth_Revan #3813 üzenetére
Igen, nekem legnagyobb gondom a mókolhatóság (root, custom rom) hiányával és a gyártó lesz@rom stílusával van. Viszont az OP-nél az a baj, hogy nem tudnak egy normális kamera/kamera szoftver párost összehozni és ez szerintem az OP6 esetében fog változni (max. a google camerától lehet várni esetleg valamit). Lehet, hogy az amoled technológia jobb, de a kis felbontást meg elég sokan szidják. Szerintem az U11-nek akkor lenne óriási előnye, ha ugyan ilyen felbontású amoledet használnának és nem olyan kicsit mint az OP.
Szóval én is szívesen váltanák OP-re, de nem akarom a sz@rt a f*sra cserélni. Annál is inkább, mert most jöttem rá, hogyan lehet leszedni a sok sense-es sz@rt. -
kano
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest