Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaji
őstag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Nagy volt a csábítás az XDA-n látott képek után. Viszont olvasva, hogy hamarosan megérkezik (talán) a hivatalos verzió kicsit elbizonytalanodtam.
Az biztos, nagyon jól néz ki! -
Zaji
őstag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Bocsánat, de Vista-nál nincs Active Sync.

-
sanchomuzax
aktív tag
A szinkronizáláshoz minden Windows Mobile eszköz Windows asztali gépen az ActiveSync szoftvert használja. Vannak egyéb szoftverek is, de ez a legáltalánosabb.
A készülék működik alapban USB és Bluetooth porton át is HSDPA modemként, de egy ingyenes szoftverrel akár WLAN router is lehet belőle, mely a HSDPA netet továbbítja Wi-Fi portra bármihez.
-
Petes
tag
Van szoftvere a HTC-nek amit a telefon és a számítógép összekapcsolásakor lehet használni pl szinkronizálásra?
A készüléket lehet használni hsdpa modemként a számítógéphez?
köszi!
-
-
Zaji
őstag
Tud valaki valami infót, mikor lesz hivatalos WM 6.5 a TP2-re?
-
Petes
tag
Az Igo honlapján azt olvasom, hogy a navigáció csak arról az sd kártyáról futtatható, amin meg lehet venni.
Igaz ez? Úgy nem működik, ha felmásolom a már meglévő memokártyára a térképeket? Elég rossz lenne ha mindg cserélgetni kellene a kártyákat ha autózni akarok.
Köszi
-
Zaji
őstag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Van miből válogatni az xda-n!

-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Akit zavar, hogy nem tudja lecserélni a Startmenüben az első négy ikont (melyek úgy is megtalálhatók a TF3D-ben), azoknak itt egy kis segítség:
HKLM\Software\HTC\Manila\ProgramLauncher
0 > 1 > 2 > 3
IsReadOnly = 1 (zárva) / 0(törölhető) -
sanchomuzax
aktív tag
El kezdtem összerakni egy HTC Touch Pro2 install listát: http://sanchoblogja.blogspot.com/2009/08/htc-touch-pro2-tippek-es-trukok.html
A korábbi install listáimból kiindulva szerintem nagy sikere lesz a TP2 felhasználók körében, tessék szemezgetni belőle.
Folyamatosan bővítem. -
Kronk
őstag
Nem tudjátok, hogy lesz-e Vario V verzió belőle a T-mobile felé?
-
kingabo
őstag
Telus-nál 3.5es jackdugós pro2!!! Videó
-
sanchomuzax
aktív tag
Volt a kezemben egyszer egy iPhone-ra hasonlító kínai tárgy, melyről tényleg azt hitte a gazdája, hogy eredeti. Csak hogy az övé jobb volt, mert rádióantennát lehetett belőle kihúzni, és egy TV tuner is volt benne. Nna, a Nokia N97 számomra kábé ilyen koppintás a lassan öregnek számító HTC Kaiser-ről... xD
-
-
-
joey04
titán
N97 leverve
[link] -
sanchomuzax
aktív tag
-
erdoke
titán
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Hát, nem tudom, egyelőre ezek a kései 9.5-ösök sokkal megbízhatóbbak. A következő 1-1,5 hónapban kijövő Samsung PDA-k is 9.5-össel jönnek, pedig tavaly ilyenkor az Omnia már 9.5 bétával debütált...
-
erdoke
titán
válasz
sanchomuzax
üzenetére
A trükköt magát nem ismerem, a ROM főző mestert kell megkérdezni. Az ő Omnia ROM-jaiban már elég régóta működik Operával direktben a Flash.
-
sanchomuzax
aktív tag
-
erdoke
titán
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Gyári állapotban le van tiltva az Opera Mobile-ban a YouTube (és hasonlók) direkt lejátszása, de kis trükközéssel, nameg a FlashLite legújabb változatának integrálásával működik. Így nem kell új ablakban másik proginak megnyitni.
Egyébként 9.5 build 15828 + Omnia főzött ROM. -
-
erdoke
titán
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Az én Opera Mobile-om viszi a jutúbot bárhová ugrálás nélkül is... Arról nem is beszélve, hogy ha az első belépéskor kipipáltam a megjegyzést a fórumra, utána már nem is kell ezzel foglalkozni. Linkbeszúrás is megy. Igaz, ez "csak" egy Omnia.
Jó kis gépsárkány ez, csak az a fránya régi, lassú proci ne lenne. Az OmniaPRO 800 MHz-es TI OMAP adaptációja meg fogja enni reggelire, és az AMOLED kijelzővel előbb-utóbb a fogyasztása se lesz sokkal rosszabb.
-
oalex
senior tag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Nem értettem egyet azzal, ahogy a technetté válás zajlott.
Igen, ott még beszélgettünk is róla (a váltás előti hajrában), tudom, hogy kényszer helyzetben voltatok/vagytok, úgy hogy továbbra is meg van/maradt részemről, irántad a tisztelet.

-
sanchomuzax
aktív tag
Megnéztem a videókat (a YouTube link v= paraméterére lehet keresni a beépített YouTube player-rel ;) ).
A holtjáték nekem is megvan a gyári csomagolás kibontása óta. Sztem nem bug, hanem feature. :-D Szóval nem kialakul, hanem van.
Az eltartási vagy illesztési probléma nálam nem létezik, de a Kaiseremen igen, ott meg volt, a Pro2-n nem.
SMS bug Poll-ra leadtam egy No választ, nálam nem él.
-
oalex
senior tag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Halál ezen a fórumon PDA-ról írkálni, ezért nem néztem be. Két napig be sem engedett, a linkbeszúrás sem megy...
A Pro2 lifegés videókat nem néztem meg, nem ugrik át az itteni linkről egyik WinMo böngésző sem a mobil YouTube-ra.
Ezek nem általános problémák, nálad lesz valami gond. Én és itt többen mások óra/perc szinten használjuk és működik rendesen. Az elképesztően sok felhasználóból még soha senkit nem láttam még panaszkodni ilyenre, csak téged.
Tudom, hogy a pdamaniát kell propagálnod (hisz ott dolgozol), de lényegesen több itt a felhasználó, nem véletlenül (fórum motor, apró-hirdetés használhatósága, stb.). Amióta technet lett, meg már oda sem megyek, de ez csak az én dolgom.
Speedshop-ot sem kell reklámozni, nagyon jól ismerjük és azt, hogy 2 év a hivatalos gari
ezért is írtam, hogy az az egy éves nem lehet hivatalos. -
sanchomuzax
aktív tag
Speedshop-ban 2 év a gari, és minden olyan helyen, ami nem kutyásferigéesem "szaküzlet".
-
sanchomuzax
aktív tag
Halál ezen a fórumon PDA-ról írkálni, ezért nem néztem be. Két napig be sem engedett, a linkbeszúrás sem megy...

A Pro2 lifegés videókat nem néztem meg, nem ugrik át az itteni linkről egyik WinMo böngésző sem a mobil YouTube-ra.
Nekem nem jön elő az SMS bug TF3D alatt.
Kaiser után a legjobb választás, nem bántam meg. Pedig az elmúlt jópár év alatt azért pár modellt teszteltem már.
-
oalex
senior tag
Hát jól eltűnt mind a 2-3 tulaj, aki eddig ide irkált. Így sosem kapok választ

-
oalex
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Már csak azért is meg kérdeztem őket, kíváncsiságból.
1 év gari (és így valóban igazad van, nem lehet gyártói) van rá és az eladó üzletbe szól. Azért nem sufni bolt, hanem a Fogarasi Tesco T-mobile üzletben, úgy hogy talán egy picit több hitele van mint a Westend-es mobil standoknak. Nem fognak egy hamar lelépni az biztos.
Gondolkodom rajta, de biztos lesz olcsóbb is és a lifegés/illesztés nem hagy nyugodni, pláne így, hogy az egyik itteni tulaj sem válaszolt a kérdésre.
Sőt most a legújabb probléma a xda-n a könnyen leső hátlap (ami elég sokuknak idővel valamiért ki lazul). [link], megint csak egy gyártási minőség/minőség ellenőrzési probléma, amikre allergiás vagyok.
-
-
oalex
senior tag
Alakul az ára, Touch Pro 2 139e (új és kártya független) ha valaki épp nézelődne. Azt írja, hogy van rá gari, de hogy mennyi azt nem tudom. Lehet, hogy még alkudni is lehet egy kicsit belőle.

Sőt valahol itt a PH írta egy srác, hogy 120e ért is talált. Meg kérdeztem, hogy hol, de még nem válaszolt. Ha igen, akkor majd be írom.
-
Avicularia
veterán
Ez a lifegés elég idegesítő,már a kaiserben is bosszantó volt,pedig az enyémben alig volt jelen.
Ennyi pénzért ne legyen már ilyen
-
oalex
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Látod, ez pont teljesen szubjektív.
Azt majd mindenki eldönti magának, hogy belefér e egy 180e készülékbe vagy sem. Erről ne nyissunk vitát. Nekem például a lifegés még úgy ahogy, de az illesztés (második videó) már nem férne bele. Pláne, ha pont a gyártási minőséget/összerakást akarják annyira nagy dobra verni.Csont nélkül az Omina (Pro vagy 2) mellet döntenék (szinte mindenben veri), ha nem cseszték volna el a töltés megoldást. Emiatt vacillálok a TP2. És most kutatom ennek a gyenge pontjait.
A kérdésem továbbra is az, hogy az inteni darabokkal/tulajoknak is van e ilyen? A lifegésről azt olvastam, hogy idővel ki alakul (akinél ki alakul), arra lennék kíváncsi, hogy az illesztési dolog az már a vásárlásnál tapasztalható, vagy az is idő kérdése?
Az SMS-es dologra látom itt (vagy a pdamanián, már nem emlékszem) már panaszkodtak, úgy hogy arra meg van a válaszom, azaz univerzális TF bug. De csak az csak ROM kérdése.
-
-
oalex
senior tag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Sanch, vagy akinek itt van ilyenje. Nem tapasztaltátok a xda-dev en emlegetett problémát a lifegésről illesztésről. Remélem, hogy csak az Amerikai darabokba volt olyan sorozat, van aki már a 3-ikat cseréli vissza.
És erre a két külön problémára gondolok.
Nektek nincs ilyen?
Illetve még ez a probléma jelenség érdekelne + jel lemaradása a TF-ről elküldőt SMS esetében. Az itt lévők 55% jelezte. Ez csak azoknak érdekes (mint nekem) akik nemzetközi előhívóval írták be a contact számukat a készülékbe.
Mondjuk ez az utóbb nem annyira izgat, mert előbb utóbb javítják (remélem, nem úgy minta videó driver régen).Csak azért kérdem ezeket mert a TP2 az Omnia Pro és az Omina II közt vacillálok.
Köszi az infó-kat.
-
joey04
titán
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Köszönöm, közben megtaláltam én is ezeket!

-
sanchomuzax
aktív tag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Készítettem ékezetes kódtáblát a Pro2-re: http://tinyurl.com/tp2hu
Most is a hw gombokról írok ide ékezetesen.
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
köszönöm! csak mert minden általam talált tesztvideón automatikusan széttolják a készüléket amikor a böngészőt mutatják.
nem rendelkezem ilyen géppel...
...még!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
joey04
titán
Kérdés: Csak akkor fordul el a kép a főmenüben ha feltolom a kijelzőt, vagy csak ha megdöntöm, akkor is? Opera közben szintén ez lenne a kérdés.
-
sanchomuzax
aktív tag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
A hardver billentyűzet elvileg átalakítható ékezetesre.
Ebben az Xda-Developres fórum hozzászólásban lecserélik egy átírt németre a kódtáblát: [link]
Gyakorlatilag "mindössze" egy eT9.Rhodium.040e.kmap.txt fájlt kell létrehozni a \Windows mappába, és átírni két registry bejegyzést. A .txt megírására ma már nincsen erőm.
Szóval ékezesíthető a HTC Touch Pro2 is.
-
sanchomuzax
aktív tag
Az ékezeteket a magyarítás nem fogja megoldani szerintem. Most váltottam HTC Kaiser-ről Pro2-re, és a kajzi bizony angol ROM-mal tudta az ékezeteket (ott Fn+Space játékkal működött). A Pro2-ből kimaradt ez a feature. Vagy egy következő ROM-verzió, vagy egy Xda-Developres hack, vagy az AE Keyboard tudja megoldani. Az AEK elég masszív progi az ilyen problémák megoldására.
-
Vassili
tag
Jó kis "teló" nagyon teccik, de ez a régi proci... Snapdragon kéne bele

-
M.W.H
aktív tag
hát nem tudom mint laikus. de ennyi pénzért egy ilyen teloba sztem tehettek volna kapacitiv kijelzöt ezeket a paszirozosokat nemszeretem:S
-
Dare2Live
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Eddig csak HTC, Samsung, és Nokia PDAim voltak, máramennyire egy E71 pl PDA.
De, hogy a legcsigább, legbugosabb messze a HTCim voltak az tuti. Support is szintúgy a legszarabb, ezen nincs is mit vitázni. Ez jó, meg jobb mint a többi? Na ne legyünk már ennyire elfogultak.....
-
N-vidi-A
őstag
Nagyon nagyon jó, csak még tényleg nagyon nagyon drága...
-
RandomGosu
senior tag
ez valami csodálatos
bár szerintem lesz egy két év mire az ára lemegy a középkategora. :S -
Amennyiben nem látnálak "minden" HTC-topikban hangulatot kelteni, nem szólnék, elhiheted.
Nem rosszabbak a HTC-gépek, mint a többi PDA-gyártó eszközei, sőt. Ez a gép meg aztán pláne jó darab. Lehet, nem lesz egy videólejátszó bajnok, de szerencsére nem csak erre használható.
A többi gyártónak is vannak gyengéi, csak nincs mindnek "ellendrukkere", aki az összes témába beírja a flame (szerinte igazság-) tartalmú hozzászólásait.Privátbanj válaszolj, ha teszed.
-
Stefun
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Bocsánat ha nem lehet itt az igazságot (szerinted flame) leirni. A forum igazi lényege hogy nem azt szeretnénk benne olvasni pl. egy termékröl ami épp akkor jol hangzik meg csak szép és jó (mert abbol nem lehet baj), hanem a tapasztalatot akár negativ vagy pozitiv. A termék vásárlására való rábeszélés maradjon meg a reklámoknak meg az eladóknak nekik ez a dolguk. (helytelenül).
De végül is ugy látom itt te vagy góré..
-
WiZARD
veterán
azért a szifon is máshogy állna jailbrake, cydia és társai nélkül.
xda-dev pedig szerintem kifejezetten jó, és pluszt nyújt. nekem ez volt az egyik indok amellett hogy ismét htc készüléket vegyek. omnia és diamond közt vaciláltam, és ez volt diamond mellett az egyik érvem. nem bántam meg.
-
Hagyjuk már ezt...

Az első (egyébként HTC) gépemnél még valóban szétnéztem az XDA-Developers oldalán, de azt is csak azért, mert nem volt hivatalos WM6 frissítés a Triminymhez.
A Kaisert és a Touch Prot már a gyári ROM-verzióval használtam, használom, többnyire megelégedéssel -apró hibák vannak."A HTC-nek piszok szerencséje van hogy a legtöbb vásárlójuk csak mint egyszerü mobil telefonként használja a PDA-jukat. Igy ök meg vannak elégedve vele."
Ez pedig szimplán hülyeség. Márkától függetlenül, egyik PDA-telefon sem használható "egyszerü mobil telefonként", mint azt te írod, egyebek közt a méretük miatt -kevés kivételtől eltekintve.Végül pedig, ha csak a flame gerjesztése miatt látogatsz a HTC-gépek topikjába, megkérnélek, hagyj fel ezzel, mert nem szeretjük, illetve az alapelvek szerint is tiltott...
-
Stefun
tag
A HTC "szégyene" az xda-developers forum. Szánalmas hogy az ujonan megvásárolt gépükkel elsö ut e forum oldalra kell hogy vigyen sokkal jobb, gyorsabb fözött rom érdekében. Már aki tényleg ki akarja használni a készülék minden tudását. Az ottani forum "lakók" tudása magasan veri a cég összes agymenjeit
A HTC-nek piszok szerencséje van hogy a legtöbb vásárlójuk csak mint egyszerü mobil telefonként használja a PDA-jukat. Igy ök meg vannak elégedve vele. -
moonman
titán
ha valami jobb, azt én is elismerem, az ifón kezelésére például mindig azt mondtam, hogy igen, kényelmes, gördülékeny és még látványos is - ha leszámítjuk az apple dizájnt, amitől a hideg ráz.
itt viszont csak azért tud többet, mert az ellenkezőjére nincs példa - bár írtam három 256k-s WM készüléket is, ki kéne próbálni őket.
egyébként nekem sincs többre igényem, a QVGA-VGA közti különbséget még látni, de a 64k szín szerintem bőven elég ekkora kijelzőkhöz.
szóval ez valószínűleg készülékfüggő dolog, a HTC-nél bejátszhat a driver-problémázás, de nagy valószínűséggel egyszerűen szintén nincs rá igény.
-
erdoke
titán
Én WM-t használok 16 bites színmélységű kijelzővel, és az igényeim se magasabbak, mert elsősorban nem multimédiát futtatok.
Ennek ellenére itt valami sántít, ha a versenytársakhoz hasonlítjuk. Nincs is vele nagy gond, minden rendszernek vannak erősségei és gyenge pontjai, csak utóbbiakat érdemes elismerni, még ha nyilván az előbbiekre építünk is. Én elfogadom, hogy ebben más mobil OS jobban teljesít (bár nehéz megsaccolni, mert gyakran a hardvert is úgy kalapálják alájuk, lásd szifon), csak azt szeretném tudni, mi történne, ha 24 (32) bites színmélységgel számolná a képet a WM, mekkorát esne a teljesítmény ugyanazon a vason. -
-
törölt tag
igen, és nem csinálnak, mert gonoszok. sem a HTC, sem a Samsung, sem az LG, sem a Motorola, sem az SE, sem a Toshiba, sem a HP, sem az Acer, sem a Gigabyte... mind egytől egyig velejükig romlottak, akik nem engedik kibontakozni a microsoft amúgy tökéletes rendszerét. nyilván ez az egyetlen magyarázat.
-
moonman
titán
válasz
üzenetére
tőlem azt számolsz ki, amit akarsz, a lényeg, hogy a WM tud 16M színt, a készülékek is bírnák, a HTC meg egyszerűen nem csinál ilyet. elmondtam, mi volt a VGA-val, ott is rinyált mindenki, hogy teljesítmény így meg úgy, azt meg lehet nézni, hogy repülnek a WVGA-s WM rendszerek.
szánalmas, hogy ha már abba nem lehet belekötni, hogy a rendszer nem tud valamit, akkor abba kapaszkodtok, hogy de ha lenne, lassú lenne. jóanyámnak meg kereke lenne, ő lenne a villamos.
-
Stefun
tag
Mind a kettö fontos....hogy összhangban legyen. Az ájfon azért gyors kis (butitott) procival mert nem a wm van rajta. Igaz nem is tud annyi mindent. Nincs felhasználhato berendezhetö today képernyöje. A nehézkes fájl kezelésröl nem is beszélve. Egy szóval meg van adva egy "kitaposott ösvény" és muszály azon menned. Ezért gyors.
A HTC, én is elismerem a legszebb képernyöket csinálja az adott technológiákban. De ahoz hogy ezt meg is mozgassák, irtó nagy erö kell hozzá. A nagy eröhöz meg még nagyobb energia. A nagy energiához meg hatalmas külméret. Ez az amit a HTC nem szeretne. Legalább is ez jön le a készülékeikröl. -
erdoke
titán
Nem értem, miért nem tudsz a témánál maradni. A színmélységről diskurálnánk, ahol nehezen értelmezhető az "így sem gyorsabbak".
Hasonló teljesítményű CPU és hasonló felbontás mellett az egyik rendszer (Symbian, Android) 24 bitest ad (bír?), a másik (WM) 16-ot. Ilyen paraméterekkel a rendszer hasonló sebességű. A kérdés, mi történne a hasonló sebességgel, ha a WM is 24 bites képet számoltatna a hasonló erejű hardverrel? -
moonman
titán
akkor mégcikibb, hogy még így sem gyorsabbak.
"És mi van az Androiddal? Eddig 3 telefon bukkant fel (HTC Dream/HTC Sapphire/Samsung i7500), ezek mindegyike 24-bites grafikával bír, és igen gyorsak."
mi lenne? egyrészt mindegyiknek sokkal kisebb a felbontása, másrészt honnan tudod, hogy teljesítene a Touch HD vagy a Touch Pro2 24 bites grafikával?
-
"a Symbian-t meg azért nem értem, mert egyáltalán nem nyújtanak jobb teljesítményt, ugyanúgy képesek lefagyni, belassulni, újraindulni, ráadásul a Symbian csak a kernel, minden mobilgyártó saját keretprogramot és GUI-t tervez rá."
Csak kár, hogy nem így van. A gyártók UI platformokat licencelnek (ezek az S60/UIQ/MOAP, de már csak az S60 az, ami életben marad), a telefónia alrendszert kell megírniuk a saját eszközükre csak. Minden mást hobbiból végeznek (lásd Samsung widgetes UI az i8910 HD-n).
És mi van az Androiddal? Eddig 3 telefon bukkant fel (HTC Dream/HTC Sapphire/Samsung i7500), ezek mindegyike 24-bites grafikával bír, és igen szépek és gyorsak UI terén. Mondjuk azt aláírom, hogy jót tesz a G1-nek az 528 Mhz unlockolása (ez is dinamikusan skálázódik, mint a többi HTC masina).
-
moonman
titán
mit nem lehet azon érteni, hogy ha a Microsoft egyetlen saját tervezésű PC-re írná a Windowst, vagy egyetlen, saját tervezésű mobilra a Windows Mobile-t, akkor sokkal jobb teljesítményt és kompatibilitást látnánk ezektől a rendszerektől? vajon miért nem látni lefagyott vagy belassuló* Xbox-ot vagy Zune-t?
a Symbian-t meg azért nem értem, mert egyáltalán nem nyújtanak jobb teljesítményt, ugyanúgy képesek lefagyni, belassulni, újraindulni, ráadásul a Symbian csak a kernel, minden mobilgyártó saját keretprogramot és GUI-t tervez rá.
*nagyobb arányban, mint ahány iPhone vagy Mac széthullik saját magától.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 16 Pro Max, 1 TB. Független.
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ezért is írtam, hogy az az egy éves nem lehet hivatalos.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)