Hirdetés

2018. július 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

HTC Touch Pro2 - bivaly, jó

Megérkezett a HTC nagyágyúja, a billentyűzettel ellátott mindentudó csodagép. Nem kicsi, de cserébe nagyon jó!

Hirdetés

Előszó, tartozékok

A teljes gombsorral ellátott Windows Mobile alapú kombókészülékek mindig is egy külön kategóriát képviseltek a tenyérgépek egyre nagyobb létszámú táborában. Sok ember szerint a mobil Windows rendszer csak azért jó, mert léteznek QWERTY billentyűzetes gépek is, melyek ezt használják — olyasmi dolog ez, mint a Nokia régi kommunikátorai iránt érzett rajongás, a különbség az, hogy itt gyakorlatilag olyan gépekről beszélünk, melyek csak és kizárólag a billentyűzet miatt különböznek társaiktól.

HTC Touch Pro2

Nemrég járt nálunk a HTC legújabb csúcskategóriás készüléke, a Diamond2, mely a hazánkban is ismert és elterjedt Diamond utódja. A kicsit jobban informáltabbak bizonyára tudják, hogy a gyémánt nem jár egyedül, hiszen kicsit lemaradva, de mindig követi egy profi — jelen cikkünk erről a profiról szól.

HTC Touch Pro2
[+]

A SpeedShop által biztosított HTC Touch Pro2 értelemszerűen a "sima" Touch Pro utódja, magyarán a Wizarddal elindított széria legújabb képviselője. Bár elméletileg a Diamond2 billentyűzettel ellátott testvéréről van szó, ahogy az elődöknél, úgy itt is akad pár különbség a két masina között, ezek azonban nem a dobozzal kapcsolatosak, az ugyanis pont olyan, mint az új generációs gyémánté: apró, fekete színű, belül pedig kissé igénytelen, de annál környezetkímélőbb kartonpapírtartót rejt. Tartozékokkal nem állunk különösebben jól, sajnos a HTC még mindig olyan töltőfejet ad, melynek használatához az adatkábel is szükséges, tehát ha netán az éjjeliszekrényen szeretnénk tölteni a Pro2-t, akkor ki kell húznunk a számítógépből az adatkábelt — és viszont. A sztereó füles szintén a pakk része, plusz kapunk bőrtokot is, biztos ami biztos.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.