Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeusz30
csendes tag
válasz
weresgyufa #320 üzenetére
Szia!
Ha esetleg tudnál segíteni ilyen nagy időtávlatból, akkor kellene nekem egy HTC touch pro2 sprint telóhoz magyarítás.Köszönettel Viktor
-
Malory
tag
válasz
weresgyufa #320 üzenetére
Szia! Nekem szükségem lenne a magyar nyelvre és egy how to do for dummyies jellegű leírásra, priviben küldöm az e-mailcímem.
köszönöm:
-
weresgyufa
tag
Ha valakinek kell a magyarítás szóljon. Van benne Cseh, Román, Szlovák, Lengyel nyelv is.
-
akos90
tag
Szép jó napot! Remélem nem halt ki a topik és tudtok nekem segíteni. Vettem egy HTC touch pro2 sprint-et (Amerikai) és van rajta 3,5 jack dugó amit használtam is szépen és jól míg mai napon kihúztam a fülhallgatót és beragadt a füléhalgató ikon és tök süket a telefon. Nem haja a másik fél amit mondok, de én se hallom őt...
Soft resetet már csináltam rajta, de nem segített hard resetet nem nagyon szeretnék véghez vinni. Valakinél volt hasonló problémája és tud rá egy jó megoldást?
Segítséget előre is köszönöm!
Üdv:Ákos
-
palipalesz
csendes tag
Magyarosítani akarom a HTC-m segítsetek mi kell hozá! linkeket megköszönöm!
-
BPeter01
tag
Én is szemezek egy ilyennel, de félek a beépített GPS vevőtől.
Javítottak valamit a TP1 után? Késés érezhető? -
Gál István
senior tag
Jól kihalt a topik, én most veszek egy ilyen masinát
-
Bigya
őstag
Sziasztok!
Van pár kérdésem:
HTC TouchPro 2 (MDA Vario V) készüléken van mód autómatikus billentyűzár alkalmazására? (menüben nincs ilyen opció)
Témákat támogat? (hogy pl. nagyobb betűtípusa legyen és mondjuk fehér hátteren ne szürke betűk legyenek)
Hogy lehet beállítani, hogy e-mail letöltéseknél rákérdezzen, hogy WiFi vagy mobilnet-en keresztül csatlakozzon a kiszolgálóhoz? (esetleg ismerős wlan megléte esetén automatikusan azt használja)
Remélem valamiben tudtok segíteni, ÜDV!
-
beni121
aktív tag
vélemények a telóról? megéri az árát? esetleg lehet rá varázsolni androidot?
-
Telomanikus
senior tag
óóó deszép vagy te HTC
-
kriskeh
csendes tag
nagyon jó teló,kiváló qwerty-vel
-
Csokiii
aktív tag
én nagyon erőszakos lennék mert belefér szentem ha nem látszik az ütés
am. 7000 egy plexi érintővel a speedshop-ban -
karantÉN
aktív tag
hellosztok
Van egy ilyen telefonon sajnos valami ütés érte vagy nem tudom micsoda és az érintésre nem reagáll azt hallotam , hogy ezeknél a telefonoknál alkalmazott érintés érzékelés olcsó technológia szerintetek mennyibe kerül a javítása ? garis még de ilyen hibára szerintem nem érvényes .
köszönöm a válaszokat
üdv
r -
spawn21
veterán
Kár hogy meghalt ez a topic.
Épp most leszek én is tp2 tulaj. -
spawn21
veterán
Helló.
had kérdezzem meg Tőletek!
A t-nél kapható vario V,jól gondolom, hogy ugyanaz mint a touch pro2? -
cwa
csendes tag
Sziasztok!
Beszereztem egy HTC Touch Pro2-t. Nagyon jó kis gép, de az IGO8 nem fut rajta. Pár mp-ig gondolkodik, aztán nem történik semmi. Van esetleg tippetek, miért?
Köszi előre is!
-
jubilleum
senior tag
hello!
Érdeklődnék a Zene lejátszás minőségéről, illetve gondolom létezik extUSB-jack átalakító, ez mennyire rontaná a zene élményt?
Köszönöm -
heroic
tag
na most már a T-mobilnál is kapható a készülék.
-
Mymelody
aktív tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy nem tudom az official romot a pro2-re rá tenni?
SEGÍTSÉG!!!!! holland ROM van benne
-
dkobolak
csendes tag
Feltettem az igo8.3-at és nem találja a GPS vevőt.
GoogleMap alatt úgy tűnik, megtalálja gond nélkül.
GPS beállítás automatikus (korábban port 1 és 4800 volt, ott sem ment.)
Mi lehet az oka?
D. -
Zaji
őstag
válasz
dkobolak #279 üzenetére
Egyáltalán nem okoz gondot. Ha az adott "gombon" hagyod az ujjad, megjelenik egy új sáv ahol megtalálhatók az ékezetes betűk. Csupán annyi a dolgod, hogy elkezded húzni az ujjad oldalra és már tudsz is a sávban található karakterek közül választani.
A hardveres billentyűzettel pedig pofon egyszerű, csupán egy fájlt kell bemásolnod a Windows könyvtárba. -
Zaji
őstag
válasz
dkobolak #278 üzenetére
Sajnos nem jeleníti meg az összes adatot.
A második mobilszám illetve az email cím lemaradt. A Thunderbird (a FireFox levelezője) a vezetékes számot nem "látja".
Az SMS küldése lehetséges minden számra, akár névjegykártyánál választod ki az üzenet küldése opciót, akár új üzenet készítésekor. -
dkobolak
csendes tag
Sziasztok!
Mennyire felhasználóbarát az ékezetes betűk elővarázsolása gépelés közben?
Macerás annyira, hogy le is szokik az ember róla vagy abszolút működik?D.
-
dkobolak
csendes tag
Sziasztok!
Az új 6.5-tel lehet-e a neveknél cégre keresni?
A 6.1 nem tudta, a HD2 igen.Nokia e71-ről átmennek a névjegyek minden infóval?
D.
-
laolaj
aktív tag
a kint vásárolt HTC termékekre vonatkozó garancia nem érvényesíthető más országokban?
pl. : Dell cuccoknál lévő garancia..
csak mert egy htc touch pro 2 rhodium
-
jubilleum
senior tag
Hello!
Kisebb túlzással telefon vásárlás előtt állok.
Két jelöltem van, Touch Pro2 és a Hero.
Kérdésem az lenne hogy az erősebb hardver és qwerty gombsor jelent-e akkora előnyt, mint az android platform HTC Sense felülettel?
Illetve tudtommal az androis ingyenes , tehát nem elvileg fellehetne rakni Touch Pro2 is nem?
És HTC Sense? -
drlazi
csendes tag
A gyári, magyarított ROM van rajta.
Ma is figyeltem a készüléket:
Csak és kizárólag akkor "felejti el" a képernyőbeállításokat, ha autós töltőre teszem. Az IGO hangja is csak ekkor megy el...
De jorábban nem csinálta ezt az IGO. Lehet, hogy valamit elállítottam?Nagyon jó ez a HTC, csak annyi bosszantó kis hiba van benne, hogy olyan mintha egy tesztverziót dobtak volna piacra. Kifforratlan.
-
drlazi
csendes tag
Néhány újabb kérdés:
- a képernyű fényerősségét mindig fullosra állítom mind akkumulátoros, mind töltési módban, aztán néhány óra múlva mindig visszaáll magától középértékre. Ennek mi lehet az oka?
- ha ráteszem a telót az autós konzolra és töltőre, lenémul az IGO és hiába hangosítom fel az oldalsó hardver gombokkal, nem jön vissz a hangja -
Zaji
őstag
válasz
sanchomuzax #263 üzenetére
Valóban jó! Már én is próbáltam. Most lejegyzem az általam használt ROM-ok ismérveit. (Gyári 6.5, Energy, Miri, és az itt említett).
-
sanchomuzax
aktív tag
Egy ideje ezt a ROM-t használom, és azt kell mondjam, bejött:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=552821Folyamatosan frissíti a srác az új builde-ekre, és stabil, ráadásul ezen már Sense van.
Jól néz ki, mi?
-
Zaji
őstag
válasz
sanchomuzax #261 üzenetére
Abban is Manila 2.1 van csak, sajnos.
-
sanchomuzax
aktív tag
Felkínoztam a hivatalos EU ROM-t a gépemre, készítettem róla fotókat:
http://sanchoblogja.blogspot.com/2009/10/htc-touch-pro2-winmo-65-rom-frissites.htmlDe javaslom, várd meg a hivatalos KEU változatot!
-
drlazi:
A gond az, hogy ha frissítettél, már az a verzió marad rajta, akármit is teszel -pl. hard reset.
Vissza tudod állítani az előző verziót, de ahhoz kell(ene) egy eredeti 6.1 ROM. Azt nem tudom, sajnos, honnan szerezhetnél ilyet, talán az XDA oldaláról.Taci:
Az nem biztos, hogy elég, ha megszerzed a ROM-verziót.
Amennyiben nem a te gépedhez való, nem tudod feltenni, hiába hivatalos frissítés. -
drlazi
csendes tag
Na, megcsináltam a nagy bajt:
Jószándékuan feltettem a ROM frissítéseket a HTC oldaláról. Ez átállította a nyelvet angolra. Semmi gondom, mondom magamban, csinálok egy hard resetet, és majd visszaáll a gyári, magyar nyelvű ROM. Nos, a ROM visszajött, de a magyar nyelv nem jött vissza és a Sunnysoft Inter Write sem.
Arról már nem is beszélek, hogy az IGO2008-am sem műxik.
HELP!!! -
Taci
addikt
Segítsetek kérlek!
A telefonom szériaszáma alapján nem engedi letölteni a 6.5-ös frissítést!
http://www.htc.com/europe/SupportViewNews.aspx?dl_id=702&news_id=285
Kérlek, hogy valaki töltse le és töltse fel valahova, ahonnan leszedhetem!
Köszönöm!
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Itt van nálam végre ez a gyöngyszem, de sajnos "céges formában"... Ez annyit tesz, hogy MDA Vario V néven fut, plusz német nyelven, piszkált rendszerrel.
Sajnos egy olyan ROM van rajta, amit nem bánthatok, de mindenképp szeretném angol vagy magyar kezelőfelülettel használni!
Tudnátok ebben segíteni?
TIPP: Ahogy észrevettem, az egész már "csak" egy TouchFlo, úgyhogy elvileg ha azt magyarítom, akkor mindent magyarítok. Elvileg...
De én szeretném azért a komplett rendszert valahogy...
Köszönöm!
-
drlazi
csendes tag
válasz
Viktor0610 #251 üzenetére
feltettem a 3.3-as verzióját de a program nem indul el. ilyet ír:
"Ehhez az alkalmazáshoz a Microsoft .NET Compact Framework keretrendszernek a készüléken telepítettnél újabb verziója szükséges."Ez meg mi a búbánat???
-
-
Zaji
őstag
Az üdvözlőhang szerintem csak registry-ben kapcsolható ki.
Igen, MP3-at lehet csengőhangként használni.
Messages-> All Message -> Menu -> Tools -> Options -> SMS/MMS -> Request delivery notifications (pipa a négyzetbe)
Tipp: A hívás közbeni hibák okozója lehet régi SIM kártya is. -
drlazi
csendes tag
Akkor még néhány kérdés:
1. Hogy lehet kikapcsolni azt, hogy a teló bekapcsolásakor ne legyen hang?
2. mp3 fájlt lehet-e csengőhangnak beállítani?
3. Hol lehet beállítani, hogy mindig küldjön az sms-ekről kézbesítési igazolást?
4. Végül nálam általános jelenség, hogy ha hívok valakit akkor a beszélgetés kezdete után kábé 15-20 másodpercell 2-3 másodpercre a hívó fél nem hallja a hangomat. Aztán ez visszajön.
Meg néha magától bontja a vonalat... -
Zaji
őstag
válasz
sanchomuzax #247 üzenetére
Akkor még egy kis türelem.
-
sanchomuzax
aktív tag
Mire az előzőt beírtam, meg is jelent: http://www.htc.com/uk/supportdownloadlist.aspx?p_id=250&act=sd&cat=2
-
Zaji
őstag
válasz
Viktor0610 #244 üzenetére
Bocsánat! Hivatalosnak tűnő...
-
-
Zaji
őstag
Megjelent a hivatalos WM6.5 a TP2-re itt.
-
Zaji
őstag
válasz
Viktor0610 #239 üzenetére
Kiválóan!
-
-
Zaji
őstag
válasz
Viktor0610 #235 üzenetére
Ha elfordítom a készüléket, akkor ki is szoktam nyitni. Úgy pedig minden fordul.
-
Dictator^
veterán
válasz
Viktor0610 #235 üzenetére
Hát lehet hátrány, lehet előny is.
Én speciel azért kérdeztem rá, mert azért ekkora összegnél, jó lenne ha tudná. Valamikor csak hasznos lenne
Hozzátéve, hogy kb 8 éves telóm van (nokia n-gage classic), nagy újdonságok lennének ezek az n-gagehez képest. ( de hülyén hangzik a mondat, mind1 fáradt vagyok
)
És továbbá gondolkozok azon, hogy a Fujitsu N560PDA-t érdemes lenne eladni, és úgy váltani erre , bár igazság szerint, GPSként mindenképp megtartanám, hogy ne a telót gyapáljam azzal is.. Nehéz a döntés..
-
-
Dictator^
veterán
nem találtam a hsz-ek közt, ez a rhodium mit is jelent a touch pro 2 nél?
-
Dictator^
veterán
üdv..
az a funckió létezik benne, hogy forgatásnál forditja a képet is mint az iphoneba?
kerestem videókat de egyiknél se láttam..
nem nagyon tudom eldönteni, hogy ilyen készüléknél (140e) hátrány -e ez vagy mégsem..
igazi a qwerty felváltja az tuti. -
erdoke
titán
Persze, a repülő üzemmód lekapcsolja az összes rádiót.
A kimenő szerver nevét megtalálod az adott szolgáltató honlapján, a T-Mobile engedi más SMTP szerver használatát a 25-ös porton is, úgyhogy a beállításaid nem stimmelnek.
Ha a bejövő leveleket nézed, akkor a Menu\Tools\Options alatt tudod a különböző fiókok beállításait ellenőrizni és változtatni (Edit Account Settings).
-
drlazi
csendes tag
Köszi az infót. Az jó, ha repülőgép üzemmódba állítom éjszakára?
Más kérdések:
Nem tudok e-mailt küldeni csak fogadni. Van egy upcmail-os és egy externetes postafiókom. Nem tudja valaki a beállításokat? Előfizetésem T-Mobileos.Továbbá:
Hol tudom állítani a már létrehozott e-mail fiókok beállításait? Konkrétan az smtp, pop beállításokra gondolok. -
-
drlazi
csendes tag
Jól látom, hogy nem működik az ébresztés funkció, ha kikapcsolom a telót???
Lehetséges ez??? -
Zaji
őstag
válasz
Viktor0610 #219 üzenetére
Sajnos nem volt Kaiserem, így nem ismerem ezt a variációt.
-
-
Zaji
őstag
válasz
korpicschess #216 üzenetére
Itt megtalálod:[link]
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy a billentyűzetről hogyan lehet előcsalogatni az ékezeteket?
Valami progi kéne (ha lehet linkkel), mert nem akarom buherálni a készüléket. -
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Kezeim közé került egy ilyen csodamasina! Annyit elmondhatok, hogy bivaly gyors, pedig gyári ROM van rajta. (Céges). A billentyűzet is hibátlan..
Xperiát megeszi reggelire, csak az ára is borsos. -
moonman
titán
"Inaktivitás esetén az eszköz kikapcsolása: Ez nincs bepipálva"
ezt kéne bebökni, bizonyos gépeknél (jellemzően HTC-k) a képernyő kikapcsolása azt jelenti, hogy leveszi a fényerő nagy részét, de még mindig világít halványan. a kikapcs itt standby-t jelent, nem teljes kikapcsot. -
Petes
tag
válasz
sanchomuzax #209 üzenetére
Valami itt nagyon nem stimmel nálam
Nekem magyar a windows, a "Tápellátás" menüpontban a következők vannak:
Akkumulátor
Háttérvilágítás: Itt be van pipálva hogy automatikus beállítás, ha minden igaz ez a fényerőt szabályozza
Speciális:
Akkumulátoros ellátás:
"Háttérvilágítás kikapcsolása ha ennyi ideig nincs használva a készülék", itt beállítottam 10 mp-et.
Inaktivitás esetén az eszköz kikapcsolása: Ez nincs bepipálva
Külső ellátás:
Itt minden inaktív, nincs semmi bepipálva.
Enen kívül van még az információ fül, ami itt most nem lényeges.
Próbálgattam többféleképpen, de sehogysem akar működni, 10 mp után a fényerőt leveszi, de egy alap háttérfény mindig megmarad, teljesen csak a power gombbal tudom kikapcsolni.
Ha ez egy hiba a szoftverben vajon hogyan lehet kijavítani?
-
sanchomuzax
aktív tag
Háttérfény állítása:
Settings > System > Power > Backlight > pipa ki
vagy/és
Settings > System > Power > Advanced > másodperc beállít
WM Wi-Fi Router
http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-mobile-wi-fi-router.html -
moonman
titán
van, csak Windows Mobile Device Center-nek hívják. a sync motor ez alatt is activesync.
-
Petes
tag
válasz
sanchomuzax #197 üzenetére
Kicsit megkésve, de köszi a válaszokat!
Azóta megvettem a készüléket, Sancho a te blogodat már régebben megtaláltam, rengeteg hasznos dolgot onnan tudtam meg, fel is tettem mindent amit javasoltál
Egy valamire nem tudok gyógyírt. Hacsak én magam ki nem kapcsolom a power gomb rövid lenyomásával a háttérvilágítást mindig ég, ez eléggé zavaró, és az akkut sem kíméli. Hogyan lehet azt beállítani, hogy fél perc után magától lekapcsoljon ha nem nyúlok hozzá?
Annak az ingyenes programnak ami Wlan router csinál mi a neve?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett a HTC nagyágyúja, a billentyűzettel ellátott mindentudó csodagép. Nem kicsi, de cserébe nagyon jó!
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest