Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaji
őstag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Valóban jó! Már én is próbáltam. Most lejegyzem az általam használt ROM-ok ismérveit. (Gyári 6.5, Energy, Miri, és az itt említett).
-
Zaji
őstag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Abban is Manila 2.1 van csak, sajnos.

-
Zaji
őstag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Akkor még egy kis türelem.

-
Petes
tag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Valami itt nagyon nem stimmel nálam

Nekem magyar a windows, a "Tápellátás" menüpontban a következők vannak:
Akkumulátor
Háttérvilágítás: Itt be van pipálva hogy automatikus beállítás, ha minden igaz ez a fényerőt szabályozza
Speciális:
Akkumulátoros ellátás:
"Háttérvilágítás kikapcsolása ha ennyi ideig nincs használva a készülék", itt beállítottam 10 mp-et.
Inaktivitás esetén az eszköz kikapcsolása: Ez nincs bepipálva
Külső ellátás:
Itt minden inaktív, nincs semmi bepipálva.
Enen kívül van még az információ fül, ami itt most nem lényeges.
Próbálgattam többféleképpen, de sehogysem akar működni, 10 mp után a fényerőt leveszi, de egy alap háttérfény mindig megmarad, teljesen csak a power gombbal tudom kikapcsolni.
Ha ez egy hiba a szoftverben vajon hogyan lehet kijavítani?
-
Petes
tag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Kicsit megkésve, de köszi a válaszokat!
Azóta megvettem a készüléket, Sancho a te blogodat már régebben megtaláltam, rengeteg hasznos dolgot onnan tudtam meg, fel is tettem mindent amit javasoltál

Egy valamire nem tudok gyógyírt. Hacsak én magam ki nem kapcsolom a power gomb rövid lenyomásával a háttérvilágítást mindig ég, ez eléggé zavaró, és az akkut sem kíméli. Hogyan lehet azt beállítani, hogy fél perc után magától lekapcsoljon ha nem nyúlok hozzá?
Annak az ingyenes programnak ami Wlan router csinál mi a neve?
Köszi előre is!
-
Zaji
őstag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Nagy volt a csábítás az XDA-n látott képek után. Viszont olvasva, hogy hamarosan megérkezik (talán) a hivatalos verzió kicsit elbizonytalanodtam.
Az biztos, nagyon jól néz ki! -
Zaji
őstag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Bocsánat, de Vista-nál nincs Active Sync.

-
Zaji
őstag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Van miből válogatni az xda-n!

-
erdoke
titán
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Hát, nem tudom, egyelőre ezek a kései 9.5-ösök sokkal megbízhatóbbak. A következő 1-1,5 hónapban kijövő Samsung PDA-k is 9.5-össel jönnek, pedig tavaly ilyenkor az Omnia már 9.5 bétával debütált...
-
erdoke
titán
válasz
sanchomuzax
üzenetére
A trükköt magát nem ismerem, a ROM főző mestert kell megkérdezni. Az ő Omnia ROM-jaiban már elég régóta működik Operával direktben a Flash.
-
erdoke
titán
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Gyári állapotban le van tiltva az Opera Mobile-ban a YouTube (és hasonlók) direkt lejátszása, de kis trükközéssel, nameg a FlashLite legújabb változatának integrálásával működik. Így nem kell új ablakban másik proginak megnyitni.
Egyébként 9.5 build 15828 + Omnia főzött ROM. -
erdoke
titán
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Az én Opera Mobile-om viszi a jutúbot bárhová ugrálás nélkül is... Arról nem is beszélve, hogy ha az első belépéskor kipipáltam a megjegyzést a fórumra, utána már nem is kell ezzel foglalkozni. Linkbeszúrás is megy. Igaz, ez "csak" egy Omnia.
Jó kis gépsárkány ez, csak az a fránya régi, lassú proci ne lenne. Az OmniaPRO 800 MHz-es TI OMAP adaptációja meg fogja enni reggelire, és az AMOLED kijelzővel előbb-utóbb a fogyasztása se lesz sokkal rosszabb.
-
oalex
senior tag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Nem értettem egyet azzal, ahogy a technetté válás zajlott.
Igen, ott még beszélgettünk is róla (a váltás előti hajrában), tudom, hogy kényszer helyzetben voltatok/vagytok, úgy hogy továbbra is meg van/maradt részemről, irántad a tisztelet.

-
oalex
senior tag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Halál ezen a fórumon PDA-ról írkálni, ezért nem néztem be. Két napig be sem engedett, a linkbeszúrás sem megy...
A Pro2 lifegés videókat nem néztem meg, nem ugrik át az itteni linkről egyik WinMo böngésző sem a mobil YouTube-ra.
Ezek nem általános problémák, nálad lesz valami gond. Én és itt többen mások óra/perc szinten használjuk és működik rendesen. Az elképesztően sok felhasználóból még soha senkit nem láttam még panaszkodni ilyenre, csak téged.
Tudom, hogy a pdamaniát kell propagálnod (hisz ott dolgozol), de lényegesen több itt a felhasználó, nem véletlenül (fórum motor, apró-hirdetés használhatósága, stb.). Amióta technet lett, meg már oda sem megyek, de ez csak az én dolgom.
Speedshop-ot sem kell reklámozni, nagyon jól ismerjük és azt, hogy 2 év a hivatalos gari
ezért is írtam, hogy az az egy éves nem lehet hivatalos. -
oalex
senior tag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Sanch, vagy akinek itt van ilyenje. Nem tapasztaltátok a xda-dev en emlegetett problémát a lifegésről illesztésről. Remélem, hogy csak az Amerikai darabokba volt olyan sorozat, van aki már a 3-ikat cseréli vissza.
És erre a két külön problémára gondolok.
Nektek nincs ilyen?
Illetve még ez a probléma jelenség érdekelne + jel lemaradása a TF-ről elküldőt SMS esetében. Az itt lévők 55% jelezte. Ez csak azoknak érdekes (mint nekem) akik nemzetközi előhívóval írták be a contact számukat a készülékbe.
Mondjuk ez az utóbb nem annyira izgat, mert előbb utóbb javítják (remélem, nem úgy minta videó driver régen).Csak azért kérdem ezeket mert a TP2 az Omnia Pro és az Omina II közt vacillálok.
Köszi az infó-kat.
-
joey04
titán
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Köszönöm, közben megtaláltam én is ezeket!

-
sanchomuzax
aktív tag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
Készítettem ékezetes kódtáblát a Pro2-re: http://tinyurl.com/tp2hu
Most is a hw gombokról írok ide ékezetesen.
-
sanchomuzax
aktív tag
válasz
sanchomuzax
üzenetére
A hardver billentyűzet elvileg átalakítható ékezetesre.
Ebben az Xda-Developres fórum hozzászólásban lecserélik egy átírt németre a kódtáblát: [link]
Gyakorlatilag "mindössze" egy eT9.Rhodium.040e.kmap.txt fájlt kell létrehozni a \Windows mappába, és átírni két registry bejegyzést. A .txt megírására ma már nincsen erőm.
Szóval ékezesíthető a HTC Touch Pro2 is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB 512GB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ezért is írtam, hogy az az egy éves nem lehet hivatalos.