Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
for3l
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
és ez az spb dolog mennyire ment zökkenő mentesen a hd-n? mert nem rossz, meg is nézném, de ha kicsit befogja a készüléket, akkor fel sem rakom. én is visszaváltottam 6.1-re a sebesség miatt (ahogy tetted te is, mig meg volt a hd-d).
-
dAnky
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
Kerestem és találtam is 1-et felraktam és elbaszódott:S:S azt írja ki folyamatosan középen hogy a touchflo indításához kattintson ide. oda kattintok kiírja hogy touchflo 3d indítása majd megint kiírja hogy a touchflo 3d indításához kattintson ide:S most mit csináljak?
-
dAnky
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
Sziasztok tudtok valami nagyon formás még is elegáns témát a kicsikére?

-
gr.bence
aktív tag
szevasztok.
találtam egy elég jo progit, a vasra ez a SPBMOBILE SHELL 3.5.3, láttam egy naon jó témát hozzá, ezt ha valaki tudja honnan lehet letölteni, akkor dobjon nekem egy linket.
előre is köszönöm...
-
gr.bence
aktív tag
Szevasztok
Valaki tudna nekem ajánlani, egy tök gyári romot, 6.5W -al?
Elegem lett ezekből a buherált romokból, vagy olyan kéne ami a Home screenen nincs az időjós progi, mert picit behuzza az agyát, meg amugy sem vagyok kiváncsi mit josol....

előre is köszi....
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, most vettem németországból egy eléggé lestrapált és törött hd-t jutányos áron.
Tudnátok nekem ajánlani egy megbízható, de ugyanakkor olcsó szervizt a készülékemnek?
Bp-n kéne. -
DSanya
csendes tag
Sziasztok!
Két dologban kérném a segítségeteket!
Még egy éves sincs a HD-m, de annyi neki! Egyszerűen ugrál a térerő erőssége. Nagyon kicsi a jel de legtöbbször teljesen nulla és én sem tudok emiatt sokszor telefonálni és engem sem érnek el.
Ez mechanikus probléma vagy softver hiba? Mit lehet ilyenkor tenni, szerviz?És ha nincs más megoldás mint szerviz akkor az lenne a kérdésem, hogy az smseket, hogy tudom kimenteni PC-re?
Előre is köszi a segítséget!
Sanya
-
sziasztok! valaki tudna nekem segíteni IGO8-ban?? köszi
-
gr.bence
aktív tag
jó lenne találni egy fasza "friss" 6.1 valami very fast ROM-ot...Blackstone-ra...
valakinek ha van infója...az ossza meg velem..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
még egy kérdés, mekkora különbség van a WM 6.1 és 6.5 között?
-
zozo099
csendes tag
Jó napot és boldog karácsonyt mindenkinek.
Az a problémám lenne ,hogy kaptam egy ilyen htc touch hd tipusu telefont/pdat de mikor beleraktam a sim kártyám állandóan az edge hálózatra megy rá magától!Ahol van a térerő visszajelzője ott is egy kis e betü van az antenna helyett!A nagy E betünél mellette pedig számolja a kapcsolat időtartamát!Szerintem ez a szolgáltatás fizetős mármint az edge ,mert reggel is arra ébredtem hogy kiirta a kapcsolódás időtartama 3 óra 8 perc.Ezt valahogy ki lehet kapcsolni ,hogy ne lépjen fel magától az edge hálózatára?Válaszukat előre is köszönöm.Üdv. -
-
for3l
senior tag
válasz
gr.bence
üzenetére
hát nem tudom, te mit nevezel gyorsnak vagy neked mi a gyors, de nálam azaz nrg rom (a legújabb) volt talán a leglassabb a hd-n az összes közül, amiket eddig próbáltam.. mondjuk nem is csoda, tele van nyomva mindenféle "feature"-rel.
(természetesen nem azt mondom, hogy sz*r rom, hd2-n lehet, használnám is). -
gr.bence
aktív tag
ez milyen progi lehet?
azt látom hogy valami kompressor, gyorsít valamit? vagy mi fene?
-
gr.bence
aktív tag
-
for3l
senior tag
válasz
gr.bence
üzenetére
szeva.
tegnap ezt raktam fel (külsőre eléggé hasonlit arra, amit linkeltél, vagyis az alapra + 2.5 manila). talán ez a leggyorsabb 6.5-ös blackstone-on, nekem is elegem lett a lassúságból.. de nem lesz olyan gyors, mint akármelyik 6.1-es rom (természetesen ezen a készüléken).
-
gr.bence
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
mert nem találom, vagy az hogy gyári ikonok vannak benne az csak valami utolagos ikonpack?
-
gr.bence
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
okok ismerem
tudom hogy sok romba benne van a manila, nekem az egész kinézet tetszik, ami a videon látható, szerintem zsír elegáns, nem tul csicsa
tetszik, hogy alap ikonok vannak, benne, meg gyorsnak is tűnik
-
gr.bence
aktív tag
szevasztok....
valaki nem tudja hogy ezt a romot honnan lehetne lekapni? ezt akarom felrakni
kösz előre is
-
for3l
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
szó mi szó, igazad van. egyik 6.5-ös rom-mal sem megy úgy, mint 6.1-gyel, de azért annyira nem lassú.
a konvertálgatás meg nem a legjobb móka, viszont ennek ellenére örömmel jelentem be: a konvertáló sikeresen beleégeti a feliratot a filmbe, a hanggal sincs semmi gond. (egyelőre úgy néz ki ok). -
runner 125
nagyúr
Én eladtam a HD-met npár napja. Kipróbáltam vagy 4-5 féle 6.5-ös ROM-ot, be kell látni, ha vas kevés hozzá. Nekem lassú volt mindegyikkel. Raktam rá egy 6.1-es főzött ROM-ot, azzal jól teljesített.
A videólejátszás meg egy az egybe no comment. Az első PDA-m egy FuSi N560 volt. Noh ennek kb 3,5 éve már. Az a gép akkor egy az egybe lejátszotta a konvertálatlan AVI-kat. Ez meg nem..?!
Konvertálgatni nekem meg se kedvem, se időm. -
for3l
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
jelenleg egyébként ezt a romot használom. talán a leggyorsabb azok közül, amiket eddig néztem + szép áttetsző (crystal) óra van benne alapból (hogy mennyire stabil, az majd kiderül, ez most maradni fog egy darabig).
filmnézéshez meg ezt találtam. fel is raktam, de a konvertálás elég lassú -. főleg ezen a kis netbookon, amiről jelenleg netezek - úgyhogy hnap lesz csak tapasztalatom a lejátszással.
-
for3l
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
sikerült is, sőt, most már a 3. van rajta (próbálgatom őket), de ez most elég jónak tűnik. (néhány hasznos program telepitve stb..)
jelenleg az órát akarom cserélni. találtam is egyet, csak francia nyelven vannak az instrukciók leirva -.-'
-
Markyxx
tag
Sziasztok,
Eladó egy teljesen új, angliábol postázott, fekete övre húzható/pattintható, mágneses bőrtok. HTC HD1-hez tökéletes!
http://hardverapro.hu/apro/fekete_magneses_bortok_htc_hd_blackstone_hoz/friss.html#msg1
-
terrion
tag
üdv hozzájutottam egy htc p3600 masinához
egy elég gyenge gyári akksi volt benne 900 mAh
kb 1 orát birta
vettem bel 2400 mAh-s akkut a speedshopban
de ez is max 3 orát birja de ugy hogy se a gps se a phone mod nincs bekapcsolva
16 orát töltöttem elöször majd standby és 3 ora mulva már 10 % alá ment az akkufesz
innentöl kezdve be se tudtam kapcsolni és tölteni sem
visszavittem a speedshopba ott kicsrélték és mondták hogy ne hagyjam 20%alá menni az akkut
bemérték a készüléket és azt mondták hogy megfelelöen tölt
hard reset gyári rom
u.a az eredmény
valaki tud valamilyen infot hogy mi lehet a baj? -
for3l
senior tag
szevasztok!
sikerült jó pénzért hozzá jutnom egy használt készülékhez, csak az a helyzet, hogy holland wm van rajta.
pár napja kezdtem el olvasgatni az xda-dev. oldal fórumait, sztem ma bepróbálkozok egy másik rom flash-selésével.
-
runner 125
nagyúr
..szívok a konvertálatlan divx lejátszással, amelyik progi folyamatosan viszi, az nem játsza le az AC3-as hangot, amelyik meg igen, azzal a kép akad. Orvosságot valaki tud?

-
runner 125
nagyúr
..jah és melyik a legfrissebb, "legjobb" főzött ROM most, ami bevált?
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
Noh megvan a HD, kellemes jószág.

Ami elsőre kicsit negatívum; az altató gomb rohadt keskeny, vagy az én ujjam "vastag", de csak körömmel tudom felkelteni.
Ez kicsit zavar.. 
-
Haladjunk
csendes tag
Sziasztok! Vannak alkalmazások, melyekben nem fordul a kijelző tájolása. Milyen segédprogrammal tudom fordítani? Kijelzőfordító? Vagy mi lehet a neve? Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére

Kihaltnak nyilvánítom a topikot.

-
runner 125
nagyúr
..apropó; a videó lejátszással h áll? Annó Kaiserben szarakodott, driver miatt.. Itt mi a helyzet? Divx-eket viszi?

Köszi.
-
DSanya
csendes tag
Sziasztok!
HTC Touch HD-m van és 1-2 hete az sms írásnál nem OK! ha hosszú ékezeteket írok, akár csak egyet is akkor azonnal több smsnek észleli a szöveget hiába pl. csak 10 betűt írtam még! Tud valaki segíteni, hogy kell ezt a problémát kiküszöbölni?
Előre is köszi a segítséget!
Sanya -
félvezető
csendes tag
válasz
runner 125
üzenetére
Köszi, végülis nem volt rászükség.
-
válasz
runner 125
üzenetére
Ezen én is gondolkodtam, de szerintem külföldi beszerzésű a gép.

-
runner 125
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tuti h mennie kell.

Én próbáltam már WM-ban, és ment.
..mellesleg nem nagyon értem, h miért kell neki turbo sim egy Mo.-n csak függetlenül árult készülékbe...

Üdv.M
-
válasz
runner 125
üzenetére
Az rendben van, hogy ellátja a szerpét, de működik-e vele?

-
runner 125
nagyúr
válasz
nemesmatee
üzenetére
..úgy látom most viszont csökkenő félben van az új ára; katt. Bruttó 149.800ft a legolcsóbb.
Üdv.M
-
félvezető
csendes tag
Sziasztok!
Használ valaki Touch HD-hez Turbo Sim kártyát? és ha igen akkor milyen típusut?
Köszi -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
nemesmatee
üzenetére
Én 10-et kérek

-
Wajk
addikt
nekem eddig bevállt, ahogy terjed a WVGA formátum egyre több cucc jön rá...
-
zsolt1129
addikt
válasz
nemesmatee
üzenetére
Bizony. Most lenne érdemes vásárolni

-
nemesmatee
tag
Jófejek, elég nagy leárazásba fogtak

-
nemesmatee
tag
Régi Nettó ár: 127,912 Ft
Régi Bruttó ár: 159,890 Ft
Leárazás ideje: 2009-07-28 | Megtakarítás: 0.6 %
Nettó kisker. ár: 127,192 Ft
Bruttó kisker. ár: 158,990 Ft -
tboyka
csendes tag
Sziasztok!
Sztetek (ha a pénz nem számít), alig használt fél éves garis Touch HD vagy zsír új Diamond2??? Help me!

-
joey04
titán
válasz
KakaosCsirke
üzenetére
Köszi, hát kb segítettél, az kiderült, hogy amit adnak hozzá az nekem nem jó.
Van a HTC-nek egy olyan fülese ami nekem megfelelne, amivel nem kéne elővennem a készüléket számváltáshoz, play/pause funkcióhoz. Szóval nem a hívással van problémám.
Ez lenne az:
Ezzel az a baj, hogy csak olyan HTC modellekhez jó, amin nincs 3.5 csatlakozó, mert hiába van extusb a HD-n is, nem kompatibilis, és még az XDA-n sincs rá megoldás ahogy néztem.
Tehát olyan funkciókkal rendelkező fülest keresek amilyen az E100 csak nem extusb hanem szabványos 3.5-ös csatlakozóval. -
KakaosCsirke
tag
Nem vagyok benne biztos, hogy ertem a kerdesed, de leirom, hogy mit adtak a HD-hez. Egy 3.5-os fules amin van 1 db gomb. MP3 lejatszashoz nem igen sikerult hasznalni play/pause-ra, valszeg lejatszotol fugg, de nem kiserleteztem, mert nem erdekelt. Ha zenet hallgatsz es csorog a telo, akkor automatikusan pause-ol a zene lejatszo es ezzel a gombbal tudod fogadni a hivast. Ugyanezzel a gombbal tudod lerakni is a telefont. Amikor a hivas megszakadt, a zenelejatszo automatikusan folytatja a zenet. Remelem ez segitett.
Meg 1 dolog: amikor hivast fogadsz, akkor bekapcsol a telefon kepernyoje es ugy is marad a hivas alatt es utan is. Ha ilyenkor zsebben/taskaban van a telo, jo esely van ra, hogy mindenfele megnyomogatodik rajta. Eleg gaz.
-
joey04
titán
Nem, de érkezőben egy HTC aminek lesz 3.5ös csatlakozója és ha ahhoz is olyan fülest adnak mint a diamond, tp. dia2 tp2 hd sorozathoz, akkor kellene vennem egy távirányítós fülest, mert az utcán buszon nem akarok állandóan a zsebemben turkálni, elővenni.
Az a furcsa helyzet állt elő, hogy jobb lenne ha nem lenne 3.5 mert akkor az RC E100 több mint elegendő lenne, de az meg nem jó olyanhoz amin 3.5ös csatlakozó van.
-
joey04
titán
Az RC E100 füles kompatibilis ezzel a modellel? Mert ugye ennek 3.5 csatija van, de a HTC féle is rajta van azon keresztül tölt ugyebár. Szóval elvileg rá lehet dugni, viszont a fülesnél nincs ott a támogatott készülékek között a HD...
Ha nem akkor van valamilyen távirányítós(felvevőgomb, play pause előre hátra) 3.5ös HTC füles?
-
Az Intézővel a Windows mappa betöltése akár hosszú perceken át is tarthat -főleg, ha már sok programot telepítettél a gépre.
Indítsd el az Intézőt, majd hagyd magára a gépet, percek múlva már behozza a tartalmát, így már ki tudsz belőle lépni.Javaslat: használj egyéb fájlkezelőt, például az Total Commander ingyenes PPC verzióját -azzal másodpercek alatt betölti a Windows mappa tartalmát.
-
DSanya
csendes tag
Sziasztok! HTC Touch HD készülékem van! Eddig mindig működött a programokon belül az INTÉZŐ, de most megpróbáltam belépni a pda Windows könyvtárába, elkezd betölteni de ezután nem történik semm! Egyszerűen nem tudok a windows mappából kilépni és ha újra indítom a pda-t újra megnyitom az intézőt azonnal a windows mappát akarja betölteni. de persze nem megy! Mit tudok ilyenkor tenni ??? Előre is köszi a segítséget!
Üdv: Sanya -
blex
senior tag
Hello, azt szeretném kérdezni, hogy akinek van ilyen gépe - ugye a felbontás miatt - mennyiben vannak gondok a programok futtatásával?
-
zola-
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Hát az nekem elég messze lenne.....kb 200 km.Amúgy tettem már fel fóliát, pormentesen is fel tudom rakni.Na mindegy meggondolom, már csak a PDA ára miatt is, vagy megvárom az első karcot, megnézzük meddig bírja.

-
runner 125
nagyúr
Persze, ha szarul van felhelyezve akkor szar is.
Sétálj be gyorsboltba, ott meg is tudod venni, s fel is rakják úgy h észre sem veszed h van rajta.
Üdv.M -
zola-
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Amúgy tényleg idegesít. Főleg ha szösz van alatta. Volt egy nokia n85 telóm, a plexi alá ment pár porszem, és tökre idegesített. A feleségem azt mondja, hogy nem vok okos...
(igaz ő más szavakkal mondja....
) De én már csak ilyen vagyok. -
zola-
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Ez jó.
Amúgy igazából nem sajnálom, hanem utálom a fóliákat rajta. -
zola-
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Viszont azt elfelejtettem írni, hogy abszolút csak újjal használom.SEmmi cerka.Azért így már nem olyan veszélyes.
-
zola-
őstag
Sziasztok!
Valaki használ ilyen telefont(pda-t) kijelzővédő fólia nélkül? Vettem egy ilyen telót, és így szeretném használni. Mennyire érzékeny a karcokra? Nálam az 5800, és az xperia sem karcolódott, de viszont a diamond IGEN! Kíváncsi lennék, hogy nálatok karcolódik-e?
-
gYaLo
őstag
Nagyon bejön a teló,remélem,hogy egyzer összejön egy ilyen

-
WiZARD
veterán
van sok új is, azok 300-350 körül mennek, meg nagyon sok 2-3 hetet használt, amik 280 néha 280 körül mennek el.
csak 1 baj van, hogy a legtöbb k*csög nem hajlandó a hülye szigetén kívülre postázni

aki meg igen, azt a sok külföldi fellcitálja.
most keresek ismerőst, akinek UK-ba postázhatják... -
TomTom0
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy HD-t.
Aki esetleg tud egy viszonylag olcsó megkímélt PDA-ról az jelezzen.
Köszönöm! -
WiZARD
veterán
vett angol ebayről HD-t itt bárki?
diamondomat akarom lecserélni HD-re, és angol ebayen elég szimpatikus áron mennek (250-300 gbp azaz 80-95K körül) -
verser233
senior tag
Sziasztok!
Nem tudná valaki megmondani, honnan tudnám megszerezni a gyári Rom-ot amin a magyarítás is rajta van?
-
Chrys_
addikt
Akkor jól gondoltam, mert az N560-mra is WM6.1-t raktam, és mindig is csak egynyelvű fw-ről tudtam.
A mentéshez milyen tool-t lehet használni? Mivel az enyém nagy valószínűséggel német lesz, mindenképppen szeretném magam megcsinálni.
Gondolom, sok okosságot hozzá (többek között FW-t is) az XDA-n találok... -
rankesz
veterán
Hello
A nyelv nem választható, max magyarítást lehet rá feltenni.
Az alap romot simán le lehet menteni, de több oldalon is fent van így annyira nem életbevágó.
Nekem most a Dutty's 3.0 XT rom van fent és naggyon durva. pont olyan mint a diamond 2 cikkban csak még + csiszoltak rajta. -
Chrys_
addikt
Ha minden jól megy, én is HD tulaj leszek jövő héten. Németben lesz megvéve (t-mobile, 140€, teljesen független). Itt olvastam, hogy a nyelv választható. Ez tényleg így van?
És az eredeti ROM-t le lehet valahogy menteni, mielőtt lecserélném? -
KakaosCsirke
tag
Hello Chrys,
Koszi a valaszt! Kozben kiderult, hogy megint a felhasznalo a hulye
A cegnel proxy szerver van. Miutan beallitottam a com-manager-ben mar muxik is a halo. Viszont a Windows Live tovabbra se megy. Azt olvasom forumokban, hogy nem is fog, mert Windows Live ecceruen nem tamogatja a dolgot.Megegyszer koszi!
-
Chrys_
addikt
válasz
KakaosCsirke
üzenetére
Asszem módosítanod kell (vagy éppen beadni) egy registry-kulcsot hozzá a Win-ben (XP-nél így van, Vista alatt nem tudom).
MOD:
Asztali gép internet-kapcsolata:!ASZTALI! windows pc - r e g e d i t : H K E Y _ L O C A L _ M A C H I N E - S O F T W A R E - M i c r o s o f t - W i n d o w s C E S e r v i c e s "AllowLSP" = dword:00000000 Ha nem létezik ez a változó, akkor hozd létre mint újat duplaszó változóértékkel, melynek értéke: 0 Majd restart mind a kettő (PC és PDA).
Nekem ezzel így megy a Fu-Si N560.
-
bt infó
tag
csak a t-mobile fogja szerintem forgalmazni..
ők lopják el a htc termékeket

-
runner 125
nagyúr
válasz
KakaosCsirke
üzenetére
Lehet úgy használni.
Miután szinkronizálta mennie kell a netnek a PDA-n.
Üdv.M -
KakaosCsirke
tag
Jelentem, itt is vagyok, tulaj is vagyok, elegedett is vagyok.
Kerdes: lehet-e hasznalni az a PC-met egy Gateway-kent, hogy legyen internet hozzaferesem a ketyeren amikor ActiveSynch-kel vagyok rakapcsolodva? Tehat a net a PC-n keresztul jon(ne) a telefonra, nem pedig forditva.
A QuickGPS, gond nelkul lehuzta a dolgait a netrol ActiveSynch-en keresztul, de pl a bongeszo es a Windows Live nem mukodott.

Masik kerdesem egy dilinyos headsettel van. Feltettem a WinMo totyikban, de nem kaptam valaszt. Itt esetleg valaki?
-
runner 125
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Így van, mellesleg az I900 független ára 95k, míg egy HD 164k.
Ez is visszatartó erő lehet.
Ettől függetlenül nagyon jó készülék a HD.
Üdv.Mui. Köszi mindenkinek!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, 12 hónap garanciával!
- Szép állapotú Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, 12 hónap garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Konvertálgatni nekem meg se kedvem, se időm.