Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Jesszusom, most komolyan lesz még egy 3. jelly bean is? Hihetetlen milyen unkreatívak lettek a googlenél a nevek terén...
-
tjb007
nagyúr
-
Dominó85
addikt
válasz
Cyberpunk #95 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe azt amit írtam - Továbbra is igaz az, hogy mindenki a saját pénztárcájának, elvárásainak és keze méretének megfelelő (kényelmesen használható) okostelefont fog venni.
Kár hogy nem videóztam le múltkor, amikor egy pasi a metrón 7"-os tabphonejával beszélgetett és le fel csúsztatta a fején (a füle és szája között) az okosát, mert másképp nem tudott vele beszélni. Elég groteszk látvány volt, mit ne mondjak. A mellette ülők alig tudták visszatartani a nevetésüket. Egy idő után ha sok ilyen ember fog mászkálni és megszokott dolog lesz, nem fognak ezen mosolyogni mások, de addig ez inkább közröhej tárgya. Nem vagyok én semmi ellen sem, csak a logikát és ésszerűséget kezdem hiányolni az emberekből. Egérmozihoz 10" tablet dukál, nem 4,5" telefon, amit 100-ból 10 ember jó ha kényelmesen tud egy kézzel használni, hiába az evolúciós méretnövekedés. Mindenki azt használ, amit akar. Én meg a +1-ezést tartom dedós dolognak... Ha hasonló véleményen van valaki akkor fejtse azt ki bővebben, de ne plusz-egyezzen... Én mindig is meghallgattam a negatív és érvekkel felállított kritikát és van hogy igazat is adtam annak. Sajnos a legtöbben máris a Modkerbe rohangálnak, mert valakinek nem pozitív vagy semleges a véleménye az "óriás telefonokról", hanem kicsit értelmetlennek találja azokat. Ennyi.
-
Cyberpunk
félisten
Én meg a magadfajtán tudok röhögni, aki mást kiröhög, mert nagyobb készüléket használ, mint amit a te gyomrod bevesz. Fel kéne már végre fogni egyszer az életben, hogy vannak más emberek is rajtunk kívűl. Más ízléssel és más felhasználási szokásokkal. És azt is, hogy nem körülöttünk forog a világ, bár nekem most az jött le, hogy neked csak az az elfogadható, ha más is egérmozizik. Én nem röhögnék más "képébe" már bocs, ez csak engem minősítene. De lelked rajta.
-
Dominó85
addikt
5,9" = a kínai ezt nevezi Phablet-nek (Phone+Tablet). Én meglátok valakit egy tepsivel telefonálni, már bocs de képen fogom röhögni.
Azt megértem, hogy az átlagmagasság a Földön évek óta nő, de ezzel arányosan nől csak a kezek nagysága. És ez az érték koránt sem exponenciális, mint az okostelefonok esetében. Továbbra is igaz az, hogy mindenki a saját pénztárcájának, elvárásainak és keze méretének megfelelő (kényelmesen használható) okostelefont fog venni. Ha meg nem lesz ilyen? Vesz "old school" mobilt, amik legalább 1 hétig bírták szuflával és szebb képeket gyártottak ezeknél a csodáknál (lásd N95, k800i, C905 stb...). Azt meg végképp nem értem, hogy ha olyan retek az android rendszer, hogy a mai napig nem tudják normális aksi-evészetre bírni, addig minek dobálnak ki ezer számra mindig újabb telephableteket, jönnek a hiper-guriga-nyóc-magos-hájper-trédinges "újításokkal".
Először érjenek el talán egy normális üzemidőt (2-3 nap minimum), aztán b@xxák bele a gamerhez fejlesztett SoC-okat az e-pénisz növelők nagy örömére az okos phabletek házába...
Hova tart ez a világ? Lassan a logikának és innovációnak a nyomát se lehet majd felfedezni.
-
Zotwoo
tag
Hm
Jól hangzik
-
Fryskitt
addikt
Szép darab az biztos. Mondjuk nekem nem is annyira telefonálás közben lenne vele gond, hanem inkább utána: ehhez táska kell, egy zsebembe sem fér bele.
-
Ed3r_X_
nagyúr
2,3 GHz-es négymagos Qualcomm Snapdragon 800 processzort
Te jó ég, ez ütni fog, azt hiszem. Már a Snapdragon 600-nak acélos teljesítménye van az S4-ben, de ennek..
2Ghz feletti órajel.. Kíváncsi vagyok, kellhet ehhez egy 3000mAh-ás aksi, minimum
-
imisomogyi
aktív tag
Azért érdemes végig olvasni az elmúlt évek összes 4"+ (manapság már csak 5"+) cikkekhez, tesztekhez írt hozzászólásainkat. Néha már az is eszembe jut, hogy valakinek napi rutinja copy-paste-elni az ,,ez nekem már nagy" hsz.-eket. Igazából persze, nekem is őrült nagy már az 5 col is, pedig nincs kis kezem. De az eladásokból jól látszik, hogy van igény erre. Hiszen vannak olyanok akik a tabletet is kiváltják egy telefonnal, de olyanok is, akiket szimplán nem zavar a kétkezes vezérlés. Én üdvözlőnek tartom, hogy minden szegmensben bepróbálkoznak a gyártók, legalább tudunk válogatni. Ha pedig valaki minden áron 4"-os nál kisebbet szeretne, akkor lehet húzni a szánkat, de ott az iPhone. Abban a méretosztályban nincs jobb választás. Ha nagyobb kell GS3----> Vagy bármi más.
-
bagkri01
őstag
Ha nagy telefon kell jó kijelzővel, nagy aksival, négy maggal, 2Gb rammal és nem akarsz/tudsz érte 200-250k fizetni (a htc ismerve ez lesz 250), akkor irány a kínai piac. A zopo, a newman és a hasonló jó minőségű kínai cuccok valók neked és még a vevőket sem hanyagolják. Frissítik a készülékeket és rengeted jó minőségű kiegészítőt árulnak.
-
A Note 2 például az egyik legjobb üzemidővel rendelkezik komolyabb mobilok közt, a 2 mag oké papíron elég is mindenre, de ne feledjük az Android ún. optimalizálatlanságát ami mindenképp bélyeget nyom a Droidokra, így kell az erő. Jó példa erre az Iphone széria, IOS-t ezekre a gépekre optimalizálták, mi az eredménye? Baromi Smooth rendszer amit a Droid csak szuper moddolt romokkal érhet el vagy talán hasonló sebességet.
Utálom a szifont, ezek csak tények.
-
szaszimi
tag
aksit kéne fejleszteni végre. hardver 2magos fölött már szinte mindent ellát, amit telefonnal LEHET csinálni. de az, hogy egy napot is csak úgy bír ki, ha NEM használja igazán az ember, az egy vicc. a motorola RazR maxx vonal volt egy jó ötlet, hogy erős vas alá aránylag nagy aksit tettek. az se volt megváltás, de 2 napot talán bírt, intenzíven nyúzva meg talán estig elvolt vele az ember. ideális esetben telóban lenne akkora kapacitású aksi, mint a nexus 7 / galaxy tab 2 tabletekben, 4-4500 mAh... az a két mili vastagság se érdekelne, vagy a súlytöbblet, csak ne haljon meg attól, hogy arra használja az ember, amire való. ez a halálom
-
HTC One XL?
-
fojuzer
aktív tag
Szép nagy technikilag,mindent tud! Sajna az átlag/nép Csorok/ zsbe,kicsi,üres igy,ezt meg a többit,meghagyjuk a gazdagéknak,kell valamivel felvágni.Ennek s a többinek,biz nem "Rezsi Csökkentös) az ára.Kellenek a szak cikkek,jo cikkek,mert honann tudnánk alsobbak,miket nem vehetünkmeg?,Mert NYET HUFT
-
mtcob
senior tag
Eddig legalább volt egy 2-3" különbség a tabletek és a telefonok között, de most már nem nagyon lehet majd különbséget tenni köztük...
-
B-Man072
tag
Na erre kiváncsi leszek ha kijön
Bár az akksi elég gyenge lesz egy ekkora kijelzőhöz
-
kengyel
nagyúr
Ez már tényleg hatalmas telefonnak
-
beast27
senior tag
Azt a k*rva nekem kell egy ilyen "htc note"
Látom a képernyőn megy a vita (mert mi máson menne csak abba lehet belekötni). Nekem az egy kezes használat már 4,3 hüvelyk fölött ugrik, onnantól kezdve hogy a telefont nem tudom használni egy kézzel nekem már tök mind1 hogy mekkora a kijelző. Én elég sokat netezek telefonon éppen ezért minél nagyobb annál jobb (persze a telefon képernyőjéről beszélek, mielőtt valaki félre értené) -
mtcob
senior tag
Na úgytűnik mégis lesz még HTC tablet
-
SÖ
addikt
Már rég nem az egykezes kezelhetőségről szólnak ezek a készülékek. Akik ezt nem tudják megemészteni azoknak ott vannak a 3,5" telefonok, de már azok is kihalóban. A legújabb aranyszabály, nem a kijelző méretéről szól, hanem, hogy 5-6" mellett is megmaradjon az egykezes hívás fogadás funkció. A többi már egy 4,7" Nexus 4-en is kétkezes. Sokkal kényelmesebb és gyorsabb a kétkezes használat, elég csak a gépelésre gondolni.
-
Davidoff91
aktív tag
Nekem ezzel az egész "fejlődési tendenciával" csak az a bajom, hogy a "fejlődés" kimerül abban, hogy a specifikációs listán mindig nagyobb számok szerepelnek. Ezt gyártótól függetlenül mondom, nem csak a HTC-nek rovom fel. Engem pl. nem fognak rávenni azzal a telefoncserére, hogy 1. Nem kapok új droidot (hol nem tojom le, ha a mostani verzió is jól működik), 2. Csilivili számokkal töltik meg a specifikációs listát. Sajnos sokan agyatlanul cserélgetik a telefonjaikat (amivel adják a lovat a gyártók alá), mert mindig a legújabbat kell birtokolni. Arról már ne is beszéljünk mikor Kis Pistike megveszi az atomerőművet, hogy aztán ugyanúgy zenét hallgasson rajta, mint a régi 20 Ft-os Nokiáján...
-
SÖ
addikt
Csak annak örülök, hogy HTC és nem Samsung. Majd jöhetnek a tesztek ahogy a Sdrago 800 hogy mossa le a 8 magos Exynost.
-
balalev
tag
Nexus 4-em van, és 4.7" bőven elég. ennél nagyobb nem kell, ezt se tudom egy kézzel kezelni. 6" zsebemben kényelmetlen nagyon...
-
fojuzer
aktív tag
Hm minden Bivalyerös,tudás,technika igaz! Csak 1 baj van //Átlag csoroka Magyar// Pénztárcája-Bank szla nem bivaly,inkább "Bányász Béka segge! Viszont a gazdagokra-tehetösekre nem vonatkozik,ök megveszik,használják,nem olvasnak,cikket,képet néznek,!
-
Apika
addikt
Komoly hardverrel bír!
-
jacis
nagyúr
Szerintem a 4,65-4,8-as kijelzők az ideálisak. Ezek a 6"-os telefonok már hülyeség kategóriába tartoznak.
-
leviske
veterán
Biztos én vagyok a maradi, de én még a 4"-os telók kezelhetőségével se vagyok megelégedve. Egy 6"-os már tuti, hogy két kézzel pötyögtetős. Vicces visszagondolni arra, hogy a Dell Streak mennyire szapulva volt a hatalmas 5"-os mérete miatt és senki nem tudta hová tenni.
-
Weeman1
veterán
Hát biztos nem lesz olcsó.
-
Robertoq
őstag
válasz
Cyberpunk #35 üzenetére
Ahhoz már erszény kell
Amúgy a Note1 meg a 6.3 Mega méreteit összehasonlítva a +5mm szélesség meg a -1.7mm vastagság teljesen korrekt, a +20mm hosszúság a jelentős, de talán pont ez az irány ami zsebben a legkevésbé számít. -
btchr
csendes tag
Szerintem azért nem 'kacsintgatnak' lefele mert azért egy kisebb méretű készülékbe nehezebb lenne össze hozni egy nagyobb akksi proci kombót. És még jobban is hevülne.(Bár így is hevülnek ezek.)
Az új S4 mini eddig a legjobbnak tűnik a kisebb kategóriában a maga 4,3 coljával. Szerintem elég jó az S4 miniben a hardware(persze relatív.)
-
Mr. Byu
aktív tag
Kár, hogy lefelé nem kacsintgatnak
Szerintem komoly vevőtábora lenne egy 4,2 colos HTC One szintű hardvernek, akár "csak" 720p felbontással. De gondolom egyrészt a méretmánia miatt "lesz**ják" azokat, akik továbbra is a 4 - 4,2 colt preferálják (pedig sokaknak - és nem csak a nőknek! - ez az ideális), másrészt meg nem akarják kannibalizálni a saját eladásaikat.
-
AMD Power
titán
5.9"? Jézus mekkora... pin-pong ütő.
-
tomson67
tag
Azt azért hozzáteszem, hogy telefonként csak második a sorban a tabom, de ha netezek rajta és arra van irányítva a hívás hát felveszem, de hosszú beszélgetést, gyenge fizikumom miatt nem folytatok rajta!
Elsődleges telefonként egy Samu B2710-et használok nagy-nagy megelégedéssel. Nem is kell más és jobb telefonálásra. Ha hosszabb útra megyek, akkor pedig hű társam egy Philips 199. A töltője nem is tudom merre van, olyan ritkán kér enni...
-
vipnolf
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #52 üzenetére
de én jól néznék ki vele
-
vipnolf
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #48 üzenetére
én jelenleg 4,3-on vagyok, de kevés. ezt főleg böngészésnél veszem észre. gyűlölöm ha a böngésző autozoomol egy bizonyos tartományra. 1 centis betűkkel látod a sort ahová gépelsz, de az egész oldalból meg nem látsz semmit.
vote for belenagyítós okosság nélküli böngészést minden háztartásba!
tomson67 a "minél nagyobb annál jobb"-ról jut eszembe, hogy csomó csajnál látok pl NoteII-t (és itt nem a 16 éves tinikre gondolok). kis keze van bmeg, alig birja megfogni, de azért tolja a NoteII- t
szóval nekik is a méret a lényeg -
tomson67
tag
Telefonként mindenképpen nagy, nem mutat jól a kézben, nem is kényelmes...mondom én, aki Tab 2-vel telefonált. Néztek is rám furcsán.
Én vállalom a telefonálásnál fellépő kényelmetlenséget, mert mindenképpen minél nagyobb, annál jobb - számomra.
-
vipnolf
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #43 üzenetére
most kezd elérni a méret odáig, hogy alig bírjak ellenállni neki
szóval én vagyok az élő példa arra, hogy van erre kereslet. a mobil eszközöknél a látáson keresztül kapod a legnagyobb felhasználói élményt --> nagyobb felület nagyobb felhasználói élmény. legalábbis számomra.
persze melós telefonnak nem kéne, de ezeket nem is annak használjuk. melósnak ott a k800mobil szórakoztató központ. ez kell nekem. és ez a tűéles, hatalmas, áll-leejtős kijelzőnél indul. ide pedig mostanra jutottunk el.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
SkyLine3000 #43 üzenetére
Neked van kisebb válasz onnét.
-
SkyLine3000
addikt
Nekem ekkora méret már minden, csak nem telefon. Mikor lesz vége ennek a kijelző növelésnek? Ez már qrvára a ló túlsó oldala. Mi jön még? 10,1-es mobilok? Vicc...
Akinek meg tetszik, az használja egészséggel. -
Cyberpunk
félisten
Én is így vagyok ezzel. De azért nálam számít a méret is. A Note 1 az szerintem pont ideális, kiemelvén a 16:10-es képarányt.
Meet ezt még viszonylag kényelmesen lehet hordani a zsebben. Persze ez az átmeneti kategória szépen feljebb ment. Mert a többi feljött 5" körülre.
-
vipnolf
aktív tag
eléggé államat keresem ezektől a konfigoktól... ezért az az 500nits durván retinaégetős...
kérdés hogy ha én ezt most itt ezen az oldalon megrendelem és kicsengetem paypallal a 635USD-t, az tényleg annyiba fog kerülni? vagy még kissé meglepő módon szembesülök itthon egy +40% VÁMÁFA ultrakombóval?... -
vipnolf
aktív tag
-
O N E
tag
Nagyon tetszik, lesz végre ellenfele a Note-nak
-
mumk1
addikt
Ha csak 4.7" lenne, már rendelném is.
-
Robertoq
őstag
Ebben a Galaxy Mega 6.3 vidóban azt mutogatják, hogy még elfér a zsebben (persze zsebfüggő).
A videó elején meg 1:05-nél egymás mellet van sok Gaalxy model az össze mérettel, sajnos pont a 7" maradt ki, de talán még a 6.3 környéki ami még elfér a zsebben. -
Ez már beteg
De a formaterv nagyon is helyes!
-
forgonati
őstag
2.3Ghz meg 6"? Ehe ehe
Fél napot talán elmegy majd, ha óvatosan használja az emberfia
-
taramta
csendes tag
Akkor még pár dolog a T6-tal kapcsolatban: 1., kialakítás egy az egyben a One-ra fog hajazni a pletykák szerint, sztereó hangszórót megkapja, azaz elég nyúlánk egy jószág lesz. Ami ennél sokkal fontosabb, hogy stylust is fog kapni, ami ekkora kijelzőnél már jó lehet. Az egyelőre bizonytalan, hogy ez a készülékbe dugható lesz-e (Note) vagy nem (aminek nem lenne értelme, de legalább nem borulna a design). Az meg már csak ráadás, hogy októberre várható a pletykák szerint.
KLP: mintha ezelőtt arról lett volna szó, hogy a Google ezentúl hamarabb adja oda a gyártóknak az új Android-verziókat, hogy a fregmentáció hamarabb csökkenjen, plusz a frissítések elhúzódásának az Android megszületése óta létező problémáját megoldják. Többen beszélnek arról, hogy a JB és a KLP között újfent strukturális változtatások is lesznek, ezért elképzelhető, hogy a most JB-t futtató készülékek nem fognak KLP-t kapni, hanem annak egy lite verzióját, service packot, és ez lesz a 4.3-as verzió. A Google pedig megtarthatja ezt, mint hosszabb ideig támogatott verziót (lásd Ubuntu).
Persze ez csak pletyka, de ki tudja. Nagyon gyorsan jönne ki egymás után a két verzió? Nem valószínű. Egy HTC méretű gyártó lenne súlyos tévedésben? Nem valószínű... -
big-J
őstag
Na, valami ilyesmi kéne... ha belefér a zsebbe
-
bagkri01
őstag
A klp még be se lett mutatva, de a htc már dobálózik vele, elég érdekes vagy csak nekem.?
-
prolad
addikt
Erős ajánlatnak tűnik.Kérdés az ár.
-
pobacsi
csendes tag
Nekem is volt 7"-es tabom es gyonyoruen elfert a zsebemben. Bar en nagydarab vagyok es nagyok a zsebeim is. Az volt a bajom a tabbal, mint most a Note 8.0-val is: gyenge kijelzofelbontas, gyenge kamera, ott meg a proci is lassu volt. En annak orulnek, ha a Note 8.0 a Note 2-m hardverevel futna, full HD kijelzovel. Azt is be tudnam rakni a zsebembe es nem sovarognek nagyobb kijelzo utan. Barcsak csinalna a Samsung a Note 2-hoz a Padfone-hoz hasonloan 10"-es kiegeszitot...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
dreamdancer #16 üzenetére
Majd jön a hajlítható kijelző stb... Nyugi nem kell aggódni a fejlődés nem áll meg.
-
roli543
őstag
Ha úgy csinálják meg, mint a One-t, akkor batár nagy lesz, a kijelző körüli keretre figyeljenek, és inkább a hátlapra szereljenek dupla hangszórót
-
dreamdancer
őstag
Na, a HTC-nél is elgurult a gyógyszer.
Oké, nekik is megvan a 6"-es phablet, 7"-en ott a FonePad meg az összes kis tablet, innen hova tovább? Éveken át bevált, hogy a méretnövelést sütötték el újnak meg innovatívnak, de most valóban az út végére értek, ebben ennyi volt. Jöhet a 4K-s felbontás 6"-re vagy mi?
-
mumk1
addikt
Szép darab lenne, bár a maga 5.7"-val a Vivo Xplay se piskóta.
-
Bavid
senior tag
A szoftver verzió eléggé kérdésessé teszi számomra a hitelességet..
Hardver tuti erős lesz, a fontosabb szerintem hogy szoftveresen is meglesz e az a plusz benne mint mondjuk a Note szériában, amivel ki lehet használni majd az óriási méret előnyeit (osztott ablak, S pen stb.)
-
Matada2.3
veterán
És ez telefon akar lenni?
-
Viper26
nagyúr
Pfff...ki a franc akar táblagéppel telefonálni?
-
Damage401
senior tag
Csak tudnám miért megyünk vágódeszka nagyságra.
Belső jó, méret meg hát... -
Cyberpunk
félisten
Hát nekem elfért a Note a zsebemben, de a 7"-os táblám anno nem. Jó az ugye kisebb volt. Egyébként ezek már nekem is nagyok valahol 5 és legfeljebb 5,5" között lenne az ideális tepsiphone méret. A nagyobb az már inkább minitábla. Persze lehet trükközni a keret minimalizálásával.
-
joey04
titán
Értem én a note logikáját, de ahol 6" elfér, ott már elfér 7 is. Akkor meg már tablet, nem egy kisebb valami. szerintem.
-
XtremLor
őstag
Szép egy "dög" lesz ha kijön
-
Cyberpunk
félisten
Nem hangzik rosszul.
-
szaszimi
tag
ehhez a kijelzőhöz és vashoz olyan lesz a 3300-as aksi, mint a mostani telókhoz az 1300 mAh változatok. LÓSZ*R.
-
FatalEror
addikt
Szerintem ekkora kijelzőn már inkább érződik a FHD!
-
Hiperwolf
tag
Aztabetyármindenit.
Nagyon remélem, hogy tényleg lesz valami ilyen húzásuk.
Vevő lennék egyre. -
no talán majd ez a note3 ellen..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hatalmas méretű Full HD kijelzővel és bivalyerős Snapdragon 800 processzorral érkezik a HTC One nagyobb méretű változata.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest