Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
vipnolf
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #52 üzenetére
de én jól néznék ki vele
-
vipnolf
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #48 üzenetére
én jelenleg 4,3-on vagyok, de kevés. ezt főleg böngészésnél veszem észre. gyűlölöm ha a böngésző autozoomol egy bizonyos tartományra. 1 centis betűkkel látod a sort ahová gépelsz, de az egész oldalból meg nem látsz semmit.
vote for belenagyítós okosság nélküli böngészést minden háztartásba!
tomson67 a "minél nagyobb annál jobb"-ról jut eszembe, hogy csomó csajnál látok pl NoteII-t (és itt nem a 16 éves tinikre gondolok). kis keze van bmeg, alig birja megfogni, de azért tolja a NoteII- t
szóval nekik is a méret a lényeg -
vipnolf
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #43 üzenetére
most kezd elérni a méret odáig, hogy alig bírjak ellenállni neki
szóval én vagyok az élő példa arra, hogy van erre kereslet. a mobil eszközöknél a látáson keresztül kapod a legnagyobb felhasználói élményt --> nagyobb felület nagyobb felhasználói élmény. legalábbis számomra.
persze melós telefonnak nem kéne, de ezeket nem is annak használjuk. melósnak ott a k800mobil szórakoztató központ. ez kell nekem. és ez a tűéles, hatalmas, áll-leejtős kijelzőnél indul. ide pedig mostanra jutottunk el.
-
vipnolf
aktív tag
eléggé államat keresem ezektől a konfigoktól... ezért az az 500nits durván retinaégetős...
kérdés hogy ha én ezt most itt ezen az oldalon megrendelem és kicsengetem paypallal a 635USD-t, az tényleg annyiba fog kerülni? vagy még kissé meglepő módon szembesülök itthon egy +40% VÁMÁFA ultrakombóval?... -
vipnolf
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hatalmas méretű Full HD kijelzővel és bivalyerős Snapdragon 800 processzorral érkezik a HTC One nagyobb méretű változata.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest