Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
Cyberpunk #95 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe azt amit írtam - Továbbra is igaz az, hogy mindenki a saját pénztárcájának, elvárásainak és keze méretének megfelelő (kényelmesen használható) okostelefont fog venni.
Kár hogy nem videóztam le múltkor, amikor egy pasi a metrón 7"-os tabphonejával beszélgetett és le fel csúsztatta a fején (a füle és szája között) az okosát, mert másképp nem tudott vele beszélni. Elég groteszk látvány volt, mit ne mondjak. A mellette ülők alig tudták visszatartani a nevetésüket. Egy idő után ha sok ilyen ember fog mászkálni és megszokott dolog lesz, nem fognak ezen mosolyogni mások, de addig ez inkább közröhej tárgya. Nem vagyok én semmi ellen sem, csak a logikát és ésszerűséget kezdem hiányolni az emberekből. Egérmozihoz 10" tablet dukál, nem 4,5" telefon, amit 100-ból 10 ember jó ha kényelmesen tud egy kézzel használni, hiába az evolúciós méretnövekedés. Mindenki azt használ, amit akar. Én meg a +1-ezést tartom dedós dolognak... Ha hasonló véleményen van valaki akkor fejtse azt ki bővebben, de ne plusz-egyezzen... Én mindig is meghallgattam a negatív és érvekkel felállított kritikát és van hogy igazat is adtam annak. Sajnos a legtöbben máris a Modkerbe rohangálnak, mert valakinek nem pozitív vagy semleges a véleménye az "óriás telefonokról", hanem kicsit értelmetlennek találja azokat. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hatalmas méretű Full HD kijelzővel és bivalyerős Snapdragon 800 processzorral érkezik a HTC One nagyobb méretű változata.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xbox tulajok OFF topicja
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hardcore café
- Fotók, videók mobillal
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest