Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Összedobtam egy kis Androidos kérdőívet. Vegyétek-vigyétek.
-
t72killer
titán
Megérkezett a végleges bejelentés a Sprint-től és a specifikációk Android 3.0 nem lett vele, de így is nagyon szép, picivel jobb a HD2-nél.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
őstag
pofás készülék.
htc-k egyre jobban tetszenek, főleg a google mobilja.VGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
madarasz92
őstag
Nekem is tetszik..
Jó kis vasnak tűnik.. -
nickcreeper
tag
A HTC SSD Test hogy kerül az ikonok közé?
SSD lesz benne?
VAgy ez mindegyik HTC-n ott van? -
8nemesis8
veterán
Várható még ilyesmi idén?
-
erdoke
titán
válasz t72killer #30 üzenetére
Szerintem az nem Snapdragon, hanem a Cortex-A9 alapú utód, és a kijelzőnek is 1280x720-nak kellene lenni.
A Tegra nem keverendő a Tegra2-vel, és utóbbinak az a "baja", hogy 2-3 óra alatt leszívja a telefonos akksit. Majd talán jövőre, ha még kisebb csíkszélességgel gyártják.A legjobb aláírás a héten
-
plus44
veterán
Az érintőgombok bejönnek az elején.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
geri|
aktív tag
Szerintem nyerő lesz, inkább mint a nexus...
LiveStrong
-
LA_COSTE
senior tag
Na ez egy szép készülék. Terjed az AMOLED kijelző is....a specifikációira kíváncsi leszek, nagyon nagynak tűnik méretre.
-
GALARDO
addikt
Ezt biztos elfogadnám.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
erdoke
titán
Még ha szó szerint azt is mondtam, hogy nem lesz a HD2-nek androidos változata (bár ezt nem erősítetted meg egy linkkel), nyilván egyértelmű, hogy mire gondoltam. Az, hogy 10 hónappal később kiadnak egy erősen módosított, WiMax-os (tehát csak a Sprint-en használható változatot), nálam belefér az eredeti véleménybe.
Ahogy a Nexus One se igazi "Google Phone", és ezt érzi is mindenki, nem is nagyon viszik... Továbbra is tartom, hogy üzletileg hülye ötlet. Ahogy az lesz egy Zune Phone is, ha nem speciális területen vetik be, hanem úgy általában WinMo PDA helyett.Az, hogy valaki mást gondol, nem háború jele. Egyszerű tény.
BTW, arról miért nem beszél senki, hogy a pletykák szerint ez a készülék Android 3.0-val jön?
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
total90
veterán
Mekkora kijelző Szerintem elviselném
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
FRENK1988
veterán
Android 2.1 Finom. Mivel lesz több mint a sima 2.0? Vagy ez már csak csiszolgatás?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Napfénysüti
nagyúr
Az LTE változat majd jöhet egyszer ez valóban fölösleges lenne. Vagy akár egy 3G-s Android variáns is sikeres lehet Európában.
Més que un club!
-
Integra
titán
persze persze..
a lényeg, hogy leugatsz mindenkit aki mást gondol, most megint nem lett igazad. röviden ennyi. és mikor az ember látja hogy rászoptál megint, akkor azért kiül az ember arcára a kaján vigyor. no offense, csak az arcod leveri a holdat is, aztán csak nincsen igazad sok esetben. és itt nem a winmo szaktudásod kérdőjelezem meg, mert nem teszem, pusztán arról van szó, hogy ha mást gondol valaki, az nem feltétlenül rossz gondolat. azt lám, megint nem lett igazad....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
erdoke
titán
Pontosan nem emlékszek, mire hivatkozol, de az a 10 hónap csúsztatás elég jelentős ahhoz, hogy ne egy pályán játsszanak, AMOLED-ről meg szó sincs.
LOL(#12) t72killer
A HD3 meglengetett specifikációja könnyen lehet hoax. Igazából a Tegra2 2010-ben nem telefonos platform, folyamatosan hangsúlyozza is az NVIDIA. Másrészt az a dual core Cortex-A9 80 M poligonos 3D-vel és full HD támogatással nincs olyan messze a Tegra2-től, hogy szomorkodni kellene.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
magnum_pi
tag
Én most vettem egy HD2-tőt és én kimondottam örülök neki hogy igy néznek ki a htc telefonok. Fekete, egyszerű, nagy.
Gigabyte P55-UD3 F4, i5-750 @3.67 B1, ASUS ATI 6870, 2x2024MB Kingmax DDRII 1333Mhz, Samsung 245B, Chieftec 450W + FSP VGA Booster x3, Ninja Plus rev 2, CM 690
-
Spancho
senior tag
Ezek a mai telefonok egyre nagyobbak
Bezzeg az én időmben :[ Szerkesztve ]
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
RandomGosu
senior tag
nekem HTC HD2 feeling Android rendszerrel.
-
ALI_G
veterán
Valami új formavilágot kitalálhatnának már. Kezd átlagos lenni a HTC, pedig még a diamond idején milyen királyul nézett ki, egyedi volt. Eltelt 2 év és még mindig ott vagyunk.
-
>-48-<
aktív tag
Azon kevés HTC-k egyike lesz, amelyiknek nem tetszik a külseje.
#!
-
leviske
veterán
Hmm, nem rossz. Miután netezni mobilon nem szoktam, engem még a WiMAX se zavarna, viszont az árát biztos nem az N900 alá irányozzák, onnantól meg felejtős...
-
t72killer
titán
LTE és WiMax egy készülékben? szegény gép megtömik mint a libát... kell vegy fél kilónyi rádióchip ennyi szabványhoz:
- WiFi 802.11a/b/g/n, Bluetooth
- GSM 850/900/1800/1900MHz,
- UMTS: 850/900/1700/1900/2100
és most még ezek is... Fogja pusztítani az akksit rendesenB megoldás: minden országban másik mobil. Amit egy 500€-s okostelónál nem szívesen játszik meg az ember...
Ja, a HD3 nálam elvérzett azzal, hogy nem tegra2, v vmi hasonló lesz benne Igaz, a speckók még nem hivatalosak, de elég valószínű, hogy húzza még a rétestésztát a HTC
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
hm, ki is osztotta az észt, hogy nem lesz androidos hd2 amoleddel?
ja igen, erdoke from hungary megint...
lol...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
eldiablo
addikt
Mekkora batár állat!
Ekkorát már szerintem kényelmetlen használni... -
AS
félisten
Igy biztos nem jön, ide, de amcsikhoz is max nyáron vagy ősszel jön szóval nincs gond..
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
t72killer
titán
Szép példány. Kár, hogy az LTE-re várni kell még. Jól kitalálta az ipar: most vegyük meg a wimax-os készüléket, aztán 1év múlva az LTE verziót . Ennyivel szerencsésebb a magyar helyzet: mivel sok helyen még 3G sincs, ezért jó eséllyel egyenesen az újabb/nyertes technológiát fogják majd bevezetni
#2: EU-ba felesleges, nincs wimax hálózat, csak nagyon kevés helyen (összvissz Ausztriában tudok róla, hogy vannak kísérleti állomások) Azt nagyon remélem, hogy nem lesz az, hogy EU-ban és pár országban LTE, USA-ban és pár másik országban meg WiMax . Épp elég, hogy a GSM frekikkel szórakoznak, és a telók 3/4ede nem használható egy-egy hosszabb utazás alkalmával.
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
...majd ha ide is jön...
-
EczkE
veterán
Szép!
Asszem mindenféleképpen!
-
AS
félisten
Nagyon jó de csak amcsiknak?
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Magnum_
nagyúr
nekem eddig tetszik
I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest