- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
petiwr
senior tag
Mikor lesz várható/jól működő 3.5 sense?
-
Enjoy
addikt
válasz
mrhitoshi #48 üzenetére
Ok
Amúgy ez a használhatóság nem ránk, mobilfüggőkre vonatkozik, mert pikk-pakk át tudunk szokni egyik-másik OS-re.
Mikor anno meglett az SGS, még aznap ment is fel rá valamelyik főzött Rom, ami jelentős gyorsulás hozott, bár lagfix-re így is szüksége volt.
Ezek még nem is zavartak, de a készülék recsegése-ropogása, a hátlap karcokra hajlamossága, ill. az akkor még eléggé lemaradott Market végett váltottam vissza iOS-re.
Sajnos a Samsung nem akar leszokni erről a pille súlyú műanyag irányról, ezért még a picit gyengébb hardver ellenére is a HTC-kkel is szívesebben szemezek. -
8nemesis8
veterán
Kicsit giccses irányba menne már el, de ha tényleg csak fake akkor nincs mitől tartani.
-
-
madstunt
addikt
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
blueMerle #41 üzenetére
nem látom, hogy a hszem bárkit is megsértett volna (nem mondtam, hogy szarok a linkelt ui-k)
vannak jó 5letek ezekben a koncepciókban, amiket tényleg nem ártana átemelni,én csak két dologra kívántam rávilágítani:
1.) sok ember jön be úgy a fórumba fikázni a sense ui-t, hogy azt hiszi, hogy az egyenlő az emblematikus óra+időjárás widgettel..
ha ez rád nem igaz, akkor egy pillanatig ne vedd magadra2.) ne ítéljünk meg egy rendszert pár nem túl informatív kém fotó alapján...
csak úgy emlékeztetőül:
http://mobilarena.hu/hir/megujulhat_a_htc_sense_ui.html
ezt is mindenki ízekre szedte a fórumban, és aztán kiderült, hogy ez max egy próba irány lehetett a htc-nél, ha egyáltalán valódi volt...
azóta se láttuk viszont egy telefonjukon sem... -
blueMerle
veterán
válasz
Dr.Anonymus #39 üzenetére
Örülök neki hogy nem szegezted egyből nekem azt a valótlan tényt hogy sose használtam sense ui-t, hanem kérdeztél. A kérdésedre válaszolva: HTC Desire, Desire S és Hero a válaszom.
Úgyhogy azt hiszem ezt le is zárhatjuk
Az általam linkelt launcherek koncepciók. Ahogy neked nem tetszik ez a két koncepció úgy nekem nem aranyos ez a Sense UI. Remélem nem mondok vele újat hogy az emberek izlésvilága különbözik, én tiszteletben tartom hogy neked mi tetszik, te pedig azt, ami nekem. Ok?
Én nem azt mondtam hogy ez szar hanem hogy nekem nem tetszik és nekem jobban tetszik az általam linkelt két launcher koncepció. Nekem pont elég jön le ezekből a képekből hogy ne tetsszen.
-
dlaj
őstag
hőmérséklet adó, mint hőmérő, ami mér egy adott ponton, és továbbítja a jelet, gondolom az OMSZ-nek. biztos ezeket az adatokat kapják meg a különböző időjárás elemző és tájékoztató webes portálok. Pesten tudom, hogy több helyen mérik, de megyeszékhelyen szerintem csak egy helyen, kisebb városokban pedig egyáltalán nem. szóval a mérés helye és a hol én vagyok az lehet egymástól igen messze. Szóval nem bízok ezekben a dolgokban csak saccolók. Például a hirtelen időjárás változást is késve jelzik, pl zivatar, lehűlő hőmérséklet, vagy a borult idő után felszakadozó felhőzet.
-
D@niel
addikt
Itt van még pár kép, hát, mindenki döntse el magának hogy tetszik..
A cover flow nézet a felső menüvel azért picit elrontja, úgy kb. az egészet.
-
D@niel
addikt
Mondjuk iPhone-on a yahoo weather van, és gyakran volt, hogy ugyan annyit mutatott, mint az autó hőmérője.
Kigrottam leellenőrizni, kint a hagyományoson is 32 van, a yahoo-n is ugyan ennyi.
HTC-ken nem tudom mi van, mondjuk lg-n tudom, hogy accuweather, iPad-en használom, nem nagyon szokott hülyeséget írni.
1-2óra késés? ezt azért sok....ezt felejtsd el. Teló szinkronizáció, mondjuk félmp amíg letölti a program a pontos értéket. Hőmérsékletmérő adó, most így nem tudom mire gondolsz, a yahoonak nincsenek hőmérői az országban, összeköttetésből kapja meg az infót, meg továbbítja is, pl. a programjainak, vagy weather.yahoo.com-nak.
-
dlaj
őstag
Általában érdekli az embereket, hogy pontosan hány fok van.
Az igen, de tudhatja mindenki, hogy ami a telefonon és számítógépen adat megjelenik az csak hozzávetőleges, mert az adatokkal egy két órát a weather.com is késik, a telefon szinkronizáció is késik, és a hőmérséklet mérő adó is kilométerekre, ha nem 10 kilométerekre lehet attól a helytől ahol mi vagyunk a telefonunkkal.
-
Brutális eb
addikt
válasz
Dr.Anonymus #27 üzenetére
+1 És azt is sokan elfelejtik,hogy a sense már régen nem csak egy felület hanem egy komplett szolgáltatás csomag.A widgetektől kezdve a location át a htcsense.com-ig,stb.De a legtöbb fikkantó életében nem is használta még.csak 1 kép alapján képes itélkezni.Röhej.
-
D@niel
addikt
válasz
zsirfecske #25 üzenetére
hello,szevasz.
Dr.Anonymus: én ezek közül kiraknám az e-maileket meg az időjárást. Általában érdekli az embereket, hogy pontosan hány fok van. És mivel változik, megnézed reggel, 2 óra múlva, aztán 3-4 kürül, meg este. Mármint akit érdekel az időjárás, nem napi 1x checkolja le.
-
Maxentius
addikt
Nem is a kinézet tetszik benne (mert tényleg nem áll össze vhogy), hanem az infó h "leveszik" a rendszerigényt (miközben persze vígan fut a 3-as is az enyémen...).
-
Enjoy
addikt
válasz
zsirfecske #25 üzenetére
Ami azért valljuk be, nem nagy szám!
Főleg, hogy az iOS kialakítását nem a kinézet, hanem a használhatóság motiváltaAmúgy szerintem is szebbek voltak a korábbi verziók.
De kinek, mi jön be.. ill. megszokás kérdése. -
válasz
zsirfecske #25 üzenetére
Ahány ízlés, annyi pofon; de ha szerinted ezek a kör alakú ikonkeretek, amik még metszik is az ikont (ld.: Messaging) szépek, lehet szemüveg kéne
-
Túlcsicsázott?
Srácok, asszem kicsit elgurult sok embernél a bogyó... hogy mi a túlcsicsázott?
Miért, egy különböző színű ikonokkal telepakolt iOS, vagy épp Samsung TW kezdőkép nem csicsa?A Sense legalább megtartotta az egyszerűségét, és letisztultságát, mi benne a csicsa?
-
madstunt
addikt
válasz
Dr.Anonymus #17 üzenetére
a 3-as is már túlcsicsázott, ahogy a 2-es is...
-
B1T3
addikt
Nem lenne gond, hogy hatalmas, ha állítható lenne a mérete. Mondjuk ennyi újdonság nem sokat ér, bizonyára lesz még olyan, amiről egyelőre nem tudunk. Két képernyőfotó alapján nem mondok véleményt.
-
RandomGosu
senior tag
nem értek a többiekkel szerintem letisztult és egyszerű nagyon is bejön, tehát jöhet a kövezés!
-
r4z
nagyúr
Sense-fanatikusként is azt mondom, hogy rusnya. Főleg az első képen.
-
debrejo
senior tag
"...Az egyelőre >béla< állapotú Sense 3.5..." -- basszus, hogy lehet ennyire félreolvasni valamit
Ma már nem csinálok semmit
-
D@niel
addikt
Azért, mert 3 témakör van amit ki lehet rakni:
1) pontos idő
2) e-mail, sms, hívások
3) időjárásna, most mivel az idő valahol úgy is ott van, maradt 2 dolog. E-maileket minek raknád ki, elolvastad, ok, ennyi. A nem fogadott hívás meg eltűnik ha beléptél a telefonkönyvben, sms meg béna lenne, ha egy ekkora felületet elfogalalna.
Maradt az időjárás.
-
Rickazoid
addikt
Ha ez elérhetővé válik korábbi modellekre, akkor a Desire Gingerbread frissítésre mért nem mondták, hogy várnak amíg ez elkészül, mert ez lesz alkalmas csak?
-
JR.CSé
senior tag
Csili vili ahogy a HTC-től megszokhattuk...
-
Integra
titán
nagy büdös semmi.
de legalább az egész képernyőt betölti. -
Jassz
tag
Én inkább azt nem értem miért akarják az emberek fél méteres számokkal tudni mindig és mindenhol, hogy éppen hány fok van.
-
Nem szép de legalább iszonyatosan rusnya
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HTC Bliss mellett a Sense kezelőfelület legújabb változatának fotói is kiszivárogtak.
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest