Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
válasz
zsoltikj1976 #25587 üzenetére
Szia!
Szerintem tuti, hogy szoftverhiba, újra kellene húzni vagy frissíteni. Ha gyáriszűz a telefonod és van egy szabad délutánod, javaslom, hogy próbálj ki egy-két főzött romot, új életre kelti a telót (rengeteg hasznos funkció, hibajavítás stb.)
A legjobb romok a cyanogen (stock android-szerű kinézet), vagy a sense alapú ViperS.
-
iHand
tag
válasz
zsoltikj1976 #7453 üzenetére
Köszi, majd ha lesz időm visszaviszem, a három napon úgy is túl vagyok.
Mennyi idő alatt csinálták meg?
-
imrufo
tag
válasz
zsoltikj1976 #6319 üzenetére
Az enyém dettó...
3 hónapig semmi baja, aztán egyik reggel se kép se hang. Az érdekes az, hogy világít a led, meg pörög a töltésjelző is, mégis inkább merül ahelyett hogy töltene...
Még szerencse, hogy vettem egy dokkolót, amivel külön az akksit is lehet tölteni.Ha már itt tartunk, hozzáteszem, hogy tesztelgetem a 2430mAh-s aksit. Nem voltak nagy elvárásaim, ezért nem is csalódtam nagyot.
Ha nem nyúlnék a telefonhoz, ezzel már simán elmenne két napot, de ha világít a kijelző, meg pörög a proci, simán leputtyan ugyanúgy minta gyári. Pótakksinak pont jó, ha lemerült a másik...
-
CrAck69
senior tag
válasz
zsoltikj1976 #6319 üzenetére
egyik pillanatról a másikra?
kikapcsolt vagy mi lett?
valami bővebb infó róla?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest