Új hozzászólás Aktív témák
-
roxan
senior tag
Battery Indicator és [Quick Settings]
4 féle módot lehet beállítani vele: csendes-rezeg-cseng-rezeg és cseng
Meg sok minden mást, szerintem jó kis program. Főképernyőn van. -
Joe1985
tag
Mindenképp magyar piacost vegyél, az tuti frissül, nekem a német 1.35.401.1 volt és azt írta ki, hogy nincs frissítés. A magyar piacos meg rögtön frissült 1.45.401.2-re.
Fagyás nincs, melegedés van, de gondolj csak bele, h 1-2 éve a 2 magos procikra még bazinagy hűtőborda meg ventilátor kellett, most meg elfutnak egy kb 1 cm vastag "gépházban". -
Joe1985
tag
Helló!
Engem pl a 2 hivatalos partner, speedshop, meg a smartshop is megpróbált átverni, ázsiai és német t-nobilos cuccal. Ezek is garisak elvileg, de nem frissülnek. H átrakod rá az itteni romot az már garivesztés lehet. Végül a partnero gsm, hozott (2 óra alatt!) magyar piacost gyártói garival, igaz okosított áfával, de olcsón. Szóval nonszensz, de megpróbáltam hivatalos helyen venni, számlával, de nem sikerült. Javaslom, h a boltban hívd fel az e-care-t. IMEI alapján azonnal megmondják meddig garis és milyen piacra szánt. Partnero GSM-et meg ajánlom, korrekt kiszolgálás volt.
Szerintem egyértelműen Sensation, jobb hardver új Sense, és a képarány miatt nem tűnik olyan nagynak, mint a sgs2 vagy a dhd, fogásra is sokkal jobb.Sok sikert!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest