- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
Örülök, hogy sikerült a leírásom alapján, de nem az enyém az érdem, én csak lefordítottam saját nyelvre a cikk elején lévő 3 leírást és még hozzáfűztem a saját, kezdő tapasztalataimat
Sim kártyát formázza?
Érdekes.
Nem megy a facebook és a gmail? Mindhárom wipe-ot megcsináltad? Nekem tökéletesen működik minden.
-
Something_
őstag
Hidd el, jó lesz. Amúgy felesleges volt rootolni a telót főzött rom előtt, hacsak nem használtál mondjuk TB-t. Majd írj beszámolót, hogy milyen lett.
Remélem radio-t frissítetted a rom előtt!!rbalint88:
ha lecseréled a sense-t egy launcherre, akkor nem fogod tudni használni a senses skineket.
Sense-s témákat tudsz letölteni htc hubról, pár db-ot, de ebben ha jól emlékszem nincs xe-s.
Ahhoz, hogy jobban testre tudd szabni a telefonod, ahhoz fel kell dobnod egy főzött rom-ot. Nézd meg a nevem alatti logout cikkeket, ott írok pár sort erről. Plusz van videó is. -
Something_
őstag
Üdv!
Kedvet kaptam az íráshoz és publikáltam megint egyet logout-on.
Megpróbáltam a saját szavaimmal leírni kezdőknek az S-Off, Root, CWM és a főzött rom felrakását. Külön a Senseay rom felrakásához egy segédlet.
Remélem hasznosnak találjátok, és várom a kritikákat és javításokat
HTC Sensation főzött rom felrakása kezdőknek -
Something_
őstag
7 perc 50 mp-nel piros potty. Nem kimondottan launcher. Odarak egy widgetet,, ranyomsz es belepakolhatsz rengeteg ikont, amit sok felekeppen rendezhetsz. Lehet allitani a kor nagysagat, hossz es vizszijtes iranyba is lehet pakolni a dolgokat.
Ergo en azert raktam ki, mert sok ikon volt, hulyen nezett ki, igy pedig ott vannak, de nem foglaljak a helyet. Circlelauncher a neve a proginak. -
Something_
őstag
7:50-nél lévő launcher nem lenne jó megoldás? Be lehet rakni többet is és sok beállítási lehetőség van.
http://www.youtube.com/watch?v=1ZCBs1hRdAM -
Something_
őstag
válasz
T0rnad0 #9208 üzenetére
Jaaa, háát öö, van vagy 800 képem, de mind családi, amit nem szívesen tennék közzé. Hidd el, mindenképpen megéri az AmazeCAM, már csak az egyéni jelenetek miatt is. HDR, Panorama, makro. Ezeket gyakran használom.
S e t h: mi volt a gond a Sense-vel? Nézd meg a logout-os videómat, nekem egyáltalán nincs vele baj. I love Sense!
Ezért vettem HTC-t, nem S2-t.
-
Something_
őstag
válasz
T0rnad0 #9206 üzenetére
Ööö, hát hogy érted?
Neked most gyári rom van fent nem? Hasonlítsd össze a logout-os videómmal, annyi különbség lesz. Teljesen akadásmentes, a gyárihoz képest sokkal jobb.
A videó elején van egy nagy akadás, az csak a videórögzítő miatt lehet, mert most töltök fel még egy videót, és ott is az első 10 mp-be beszaggat.
Az általam készített 14 perces videóban ezekről mutatok pár képkockát:
- Android 2.3.5
- Sense 3.5
- Sense 3.5 Widgets
- AmazeCAM jelenetek
- Beats Audio -
Something_
őstag
válasz
T0rnad0 #9204 üzenetére
Szia!
Köszi, nagyon amatőr, de unaloműzésnek jó volt, plusz ha tényleg tetszik 1-2 embernek és kedvet kap egy kis főzéshez a Sense 3.5 miatt, akkor már megérte
Senseay előtt csak a radiot raktam fel, aztán a romot. Nekem jó volt a sima senseay stock kernel, mivel ez a rom is a gyárit használja, viszont Rizsonak fel kellett rakni külön.
Szóval röviden, nem kellett nekem felrakom. Radio, Senseay Rom, AmazeCam és a 3.5 Sense Gallery MOD-okat raktam fel. -
Something_
őstag
Csináltam egy logout bejegyzést az általam használt főzött rom-ról és pár alkalmazásról. Ha valakit érdekel lesse meg
Egy videó van linkelve, amit a ScreenCast Video Recorderrel vettem fel. Úgy mond a rendszeremet mutatom be, plusz amiket használok
Logout cikk -
Something_
őstag
Szia!
Láttam én is a késést, engem pl idegesítene, nálam nincs ilyen.Szeretnék csinálni videot a telefon képernyőjéről, kinéztem ezt a ScreenCast Video Recorder progit, viszont fizetős, erre valaki alternatívát tudna, ami ingyenes és így teszi a dolgát, vagy csak ez az egy normális videórögzítő program van?
-
Something_
őstag
Felraktam, de most meg folyamatosan világít a zöld led, de nincs semmi nem fogadott dolgom. Ki is lőttem minden opciót, csak a missed call, sms, mms és e-mailt hagytam bent.
Nem tudja vki, hogy kell kilőni?Sőt, össze vissza világít, ha feloldom a billentyűt egyből elkezd zölden villogni, lezárom akkor még egy ideig villog, abbahagyja. Feloldom, megint villog.
-
Something_
őstag
válasz
davidcsaba93 #9149 üzenetére
Hivatalos nincs, de volt valami lefényképezett lap, amin február volt, de nem hivatalos, lehet fake.
-
-
Something_
őstag
Szép, szép, de sztem még így is "kevés" a Sense-hez képest. Pl a feloldás sztem túl fapados, viszont ezt a kék színt jól eltalálták, jól megy a feketéhez. A modulok menüpont szerinted milyen? Praktikus vagy csak mellélövés? Mármint mitől jobb/praktikusabb, mintha a főképernyőn hosszan nyomásra raknánk be widgetet?
Gyorsulást éreztél? Akadásmentes az egész? -
Something_
őstag
válasz
brillians #9093 üzenetére
Hehe, én is karácsonyra kaptam, igaz saját magamtól (meg ugye asszonytól, mert közös a kassza), ezért nálunk csak a doboz van a fa alatt
Ma kondiba kipróbáltam egy S2-t, hát erősen elgondolkodtam... az a kijelző valami brutál szép. Igaz, a tulaj mondta, hogy már eléggé zavaró, mert túl erősek a színek és bassza a szemét rendesen.
Viszont az anyaghasználat az pocsék, tipikus 2 pálcás minőség.. -
Something_
őstag
Lenne egy kérdésem. A házban van wifi, a laptop erre van felcsatlakozva. Az asztali gépben nincs wifi modem, sima mobilnetet használok, telenor hipernet.
Olyan kérdésem lenne, hogy ha a telefonnal fel vagyok csatlakozva a WIFI-re, azt meg tudom osztani asztali gépen?
Wifi -> Telefon -> Asztali PC USB kábelen keresztül.
-
Something_
őstag
válasz
davidcsaba93 #9037 üzenetére
Sztem gond nélkül kezeli, viszont megnézem, hogy ki fogja ezt hosszú távon (1 hétnél tovább használni).
-
Something_
őstag
válasz
#54715584 #9028 üzenetére
Szépen lassan, kb 10 centit kell "forogni" a kézzel.
Anulu79:
root-olni kell a telót és fel lehet rakni külön mod-ot, de ha már rootolva van akkor már érdemes főzött romot felpakolni.rizso:
igen, igen, ez alap, habár nem használom őket, mert telón szépek a képek/színek, viszont gépen nem tetszenek.
Látszik a 2 képen, hogy a HDR kiemeli a sötét színeket, ami nagyon hasznos funkció sztem -
Something_
őstag
HDR nekem akkor jó, ha "sok" az árnyék a képen. Szerintem jól kiemeli a sötétebb részeket.
Nekem nagyon bejön ez a kamera. Mennyit rinyáltam a gyári miatt, ezzel meg vagyok elégedvemonstre:
ezek vannak még benne:
SmartShot ™ - 5 fotót készít el és azokból rak össze egy tökéletes képet
BurstShot ™ - 5 egymás utáni képet készít egy kattintással, így biztos nem marad le semmi fontos a fotónkról
SweepShot ™ Panorama – Ultraszéles panoráma felvételek, hogy semmi se hiányozzon
ClearShot ™ HDR - Lásd a kristálytiszta részleteket akkor is, ha rosszak a fényviszonyokEzek mellett van még automatikus, manuális, éjszakai (kevés fény esetén is éles lesz, ezt még nem vettem észre
, művelet mozgó események megörökítésére, makró a közeli képekhez, álló képekhez, behomályosítja a körön kívüli "hátteret".
És ezek a módok úgy mond "gyárilag" vannak benne.
-
Something_
őstag
Neked ez nem para
Én lehet, hogy sírva fakadnék
Gold_fish:
nekem minden gond nélkül letöltötte, játszottam is, fasza játék, jó grafikával. Fel szoktam rakni a játékokat, 1 hétig fent van, játszom ez idő alatt fél órát, aztán törlöm is le őket
GTA-nál volt most az, hogy felraktam, 2-3 napig játszogattam, aztán a 4. nap nem akarta elindítani, fekete képernyő. Van egy tippem, hogy miért, ezért se vagyok felháborodvaCrAck69:
nekem is kikapcsolt letöltés közben a kijelző, és mintha kijelző kikapcsoláskor nem töltené, vagy nagyon lassan szedné. 2 óra volt mire leszedtem, mert mindig elfelejtettem, hogy kikapcsolt a kijelző, fel kell oldjam. A kijelző kikapcsolását meg lusta voltam kikapcsolniGold_fish:
megizzasztja a telefont? Én nem vettem észre extra melegedést, tökéletesen fut. Habár soha sem fogom megszokni ezt a tapicskolós irányítást. -
Something_
őstag
Hát megnéztem a tesztképeket és majdnem hánytam
Nem gondoltam volna, hogy a 160e-es csúcstelefonnak szarabb a kamerája, mint a fele annyiba kerülő telefonoknak
Brutál rosszak...Van egy olyan sejtésem, hogy az S3 nagyot fog szólni. Remélem ezt a HTC-nél is tudják, és a kémeik jelentik, ezért valami nagyon durva sense 4.0-t raknak össze nekünk!
-
Something_
őstag
válasz
davidcsaba93 #8944 üzenetére
Passz, gondolom nézik, mivel elég sok sensationt visznek a szervizbe, így legalább kiesik pár főzött romos
-
Something_
őstag
2 hónapja még én is azt mondtam elég a gyári, ugyanazt vallottam, mint te, azt nézd meg a véleményem most. Soha többé gyári HTC rom.
Ugyanez. Lehet emlékeztek még rá, hogy odavetettem Edenyke-nek, hogy milyen sok ideje van a főzött romokhoz. Na akkor még nem értettem, hogy minek szenvednek/szenvedtek vele.. Most már értem, hogy miért! Jah és aláírom, hogy semmi szenvedni való nincs vele, felraktam a romot, felraktam az amazecam-ot, 3.5 képgalériát, free scrollt-t és azóta használom tökéletesen a telefont.
Egy dologtól félek csak, ha netán szervizbe kell vinnem és nincs rá módom, hogy visszarakjam a gyári romot, akkor van egy 100e ft-os téglám. -
Something_
őstag
válasz
davidcsaba93 #8926 üzenetére
wipe cache partition: Törli az cache partíciót. Ha azonos ROM-ból telepítünk új verziót, elég ezt az opciót választani, így adataink, beállításaink megmaradnak.
-
Something_
őstag
válasz
davidcsaba93 #8924 üzenetére
-
Something_
őstag
Most komolyan lecserélted a Sense-t go launcherre?
Szerintem senki sem fog tudni mondani neked ilyet, mert nem hiszem, hogy sokan használnának launchert.. Androidos topikban próbálkozz sztem. -
Something_
őstag
-
Something_
őstag
válasz
#54715584 #8881 üzenetére
Kipucoltak?
Mit?
Én úgy vettem észre, hogy inkább tele van pakolva. Senseay-t próbáltad? Plusz a helyedben még az RCMix-et nézném meg, na az tele van pakolva.
Amúgy ez érdekes, hogy nálad döcög. Én felraktam a senseay-t és basszus olyan lett, mintha új lenne a telefonom szoftveresen. HTC Sensation Turbo
-
Something_
őstag
válasz
#54715584 #8879 üzenetére
Lehet, hogy rossz a szemed, kicsi a kezed és vájt a füled
Amúgy nekem sem porosodik, a wifi elmegy ha úgy fogom és a hangzás is jó(most márbeats audio + volume+)
Mi van a romokkal? mármint a gyári döcög?
Valamelyik nap tanulás közbe hallgattam a gyári fülessel zenét. Hát nagyon meg voltam vele elégedve, sokat dobott rajta ez a beats audio. Érdemes lenne kipróbálnod szerintem. Lehet, hogyha felraknád ezt a romot, akkor azt mondanád, hogy tényleg szar volt a hangzás gyárival -
Something_
őstag
válasz
#54715584 #8875 üzenetére
Persze, mert te nem úgy fogtad.
Figy, döntsd meg a telefont, és a bekapcsoló gombnál lévő élre rakd a tenyered. Nem kell összefogni, csak arra a felső (döntve ugye oldalsó) élre rakd a kezed. Tuti elmegy a wifi, mivel unibody, de hát meg kell szokni, hogy nem mindegy, hogy fogja az ember.
-
Something_
őstag
-
Something_
őstag
Nekem T-s, egy hónapja vettem, nem független, nincs sehol T-re utaló jel a dobozon, se a telón se. Amelyik telónál van T-re utaló jel, az külföldi, erről már többször volt szó.
A szolgáltatók a forgalmazás elején néha árulják függetlenül, erről is volt szó.
(amúgy a függetlenítés ahogy elnéztem kb 10 perc, de nem tudom, hogy itt szabad e erről beszélni, pár topiknál ki van írva, itt nincs)Amúgy az invisible shield miért védené a portól? Az illesztésekre nem tudod rárakni. Nyomj szilopasztot az illesztésekbe és a hangszóró részekhez, akkor tuti nem porosodik. Ha szarul van összeragasztva, akkor fog porosodni, mivel a por bejut..
-
Something_
őstag
Elfordítod ugye a telefont, és a Home gomb mellett van a "menü, funkció vagy milyen gomb
", na arra rá és utána, hogy Parancsikonok. Ott lesz a 3 parancsikon és ha rányomsz akkor meg tudod változtatni. De lehet, hogy csak 3.5-ös sense-vel van.
(Még anno én is a gyári 3.0-val próbáltam utoljára a dokkolót, ezért nem rendeltem anno dokkolót, mert így nem láttam értelmét.)Na még egy pozitívum a főzött rom felrakása végett!
-
Something_
őstag
Viszont "találtam" a Senseay-nél egy bugot
Dokkolási mód után, rendes kilépéskor kihangosítón hagyja a telefont.
Kinéztem egy ilyet.
Használ valaki ilyet? Gondolom tök mindegy milyen a dokkoló, nem valami bonyolult tudomány, szóval elbszni a telefont nem tudja a nem megfelelő töltés miatt, ugye? -
Something_
őstag
Olyan gáz, hogy oldalt van a töltőnyílása a Sensationnek. Csak ezért nem veszek ilyen asztali dokkolót.. Még ha a kezdőképernyő elfordulna, azt mondom oké, de így sztem haszontalan, legalábbis számomra.
Az aksikereső srácnak ezt érdemes lenne megnéznie szerintem: 2 1800-as aksi, plusz töltő
Habár passz, hogy milyen, de az ár korrekt.Basszus, sorry a dupla postért, figyelmetlen voltam
-
Something_
őstag
Telenor topkikban nagyon szidják a zte hálózatot, hogy kompatibilitási gondokkal küzd a gsm hálózatokkal, sőt, azt is mondják, hogy a zte hálózat még önmagával sem kompatibilis, annyira olcsó, szar minőségű.
Keldor:
nálad akadt?Ma játszottam vele 1 órát kb, teljesen jól futott!
-
Something_
őstag
Olvasgatok a SetCPU-ról. Találtam egy topikban egy hsz-t, besírtam
"Felhúztam maxra kíváncsiságból, h mennyit bír és azóta csak csak újraindít folyamatosan.. :S Mi ilyenkor a teendő?"
-
Something_
őstag
Felhívtam a Telenoros ismerőst, mert nem találtam neten normálisan leírva a garifeltételt.
Azt mondta, hogy minden szolgáltató köteles 2 év garit adni. Ez úgy néz ki, hogy 1 év szolgáltatói gari, plusz 1 év gyártói gari. Ebben az esetben tök mindegy, hogy 1 év szolgáltatói gari van rajta, mert úgysem a szolgáltató végzi a javítást, hanem a gyári szerviz, az E-Care. Sanszos, hogy ha 1 év után szervizeltetni akarod a telefont, akkor már nem elég, hogyha beviszed a Telenorhoz, hanem be kell vinni a gyári szervízbe.
Szóval az első 1 év szolgáltatói garancia annyit tesz, hogy az első évben neked ők intézik a garit, azaz felküldik Bp-re az E-Care-ba. 1 év után még 1 évig neked kell megoldani azt, hogy elvidd az E-Care-ba.
(de már az első évben is viheted egyből az E-Care-ba, de mivel vidéken vagy, gondolom ez kiesik)Kobun1980: érdekes, előtte nem melegedett ennyire?
Én most kb 1 órája zenét hallgatok fülesen tanulás közbe, de 31 fokos.
Nekem akkor szokott 40 fok fölé menni ha töltőn van és úgy netezek. -
Something_
őstag
Romcsere garanciavesztéssel jár, de simán vissza lehet állítani gyárira, úgy hogy észre sem veszik.
Azt hittem én is, hogy nagy macera, de full kezdőként hiba nélkül fel tudtam rakni.
Javasoltam, hogy a Nagy Telenor topikba tedd fel a kérdést, de nem hallottad meg, ezért megteszem helyetted, mert már engem is érdekel. -
Something_
őstag
De komoly!
Fut Sensation-ön a GTA III! -
Something_
őstag
Nekem a 3.5-el nincs bajom, ennél meg úgyse lesz rosszabb. Amúgy csak nekem tűnt fel a koppintás, ami lesz ICS-ben, az már elég sok minden van a sense-ben?
Bátor75: Kipróbálom majd valamikor, habár ez a mostani senseay is tökéletes nekem, igaz néha kilép magától a böngészőből és a marketből, de ezen kívül nem zavar más benne. Viszont utána nézek, hátha ehhez is van olyan mod, amivel a volume gombbal tudok fényképezni, esetleg ha valaki tud ilyet, ne tartsa magába
-
Something_
őstag
A hazai szolgáltatók kötelesek vállalni a 2 év garanciát minden készülékre. Ez azt jelenti, hogy 1 év teljes körű (telefon és a tartozékok) + 1 év készülék garancia (csak telefon (szoftver+hardver). Minden egyes szolgáltatónál vásárolt készüléket a gyári szerviz javít (természetesen ha van).
-
Something_
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Suzuki topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motoros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest