- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
Erre tud valaki mondani, valamit?
Természetesen olyan, aki felrakta az IC sense 4.0 RC2-t
Köszii
-
Something_
őstag
válasz
kokler #14330 üzenetére
Nálam is van egy kis szünet, de már jóval kevesebb, mint az előző romoknál. A kamera pedig szinte egyből fényképez, én azt hittem az elején is, hogy a felvételről van szó, nem a kamerába lépésről.
Feldobtam dropboxra egy 5 mb-s videót, ennyi idő alatt lép be úgy, hogy nem fut a háttérben a kamera (ha fut, akkor ennyi sem kell ugyebár), plusz lőttem 2 képet, hogy mennyi idő alatt csinálja nálam.
(screencast szokásos hibája, hogy a 9-10. másodperc körül befagy egy pillanatra, szóval ez nem a telefon fagyása
)
-
Something_
őstag
Lejárt a szerkesztési idő, mielőtt megköveznétek
Most nézem, hogy van RC2 és ezt látom a changelogban:
- search is now search
- long press home for recent appsEz ugye csak opcionális beállítás!!!!!?????
Nagyon nem örülnék, hogyha alapból a keresőgombra keresne a telefon és megint hosszan kéne nyomni a home gombot az utolsó alkalmazások miatt.
A keresőgombot eddig kb 10szer használtam, akkor sokat mondom. Míg az uccsó alkalmazásokat napi szinten, többször is. Szóval nagyon nem tetszene, hogyha ezt alapból így állítanák be. -
Something_
őstag
Pár hsz-t visszaolvastam, láttam, hogy sense 4-ről van szó és a kameráról.
Na már most én ugye kamerabzi vagyok, hát a sense 4 kamerája csillagos 5-ös!! Szinte azonnal fényképez!
Volt még a béta 13-nál, hogy csak fényképezéskor fókuszált, na az még jobban tetszett, pedig bug volt! Most már az RC1-nél van autófókusz, az már annyira nem tetszik, habár lehet, hogyha kikapcsolom az autófókuszt, akkor megint így fog. (ez most írás közben ugrott be
)
Szóval sense 4 nekem atom gyors, stabil is (néha kifagy, de akkor is másodpercek alatt újraindul, de ezt mérlegeli az a tudom, hogy baromi gyors az esetek 99%-ában!), összefoglalva nekem nagyon bejön. Talán a senseaynél voltam ennyire megelégedve, de hozzátartozik, hogy a senseay már egy "kiforrt" rom volt, ez a sense 4 pedig nagyon friss!
Pár sor az akkuhasználatról. Tegnap írtam, hogy hamar megadta magát gps-ezés miatt.
Ma 8kor keltem és az önkormányzatnál ültem 3 órát, vártam a sorszámomra és közbe neteztem, olvasgattam 3 órán keresztül. Ezen kívül átlagosan használtam a telót és most 25%-on van. Szóval ez is egész jó, nálam szokásához híven egy napot nem bír ki, de így már barátibb.
Hozzátartozik az is, hogy eddig még egy rom sem bírt ki nálam 1 napot. 5 hónap alatt egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor volt olyan nap, hogy nem kellett töltőre raknom.Még pár sor a szabad ramról. Sokszor nézem és kijelenthetem, hogy az átlag 140-180 szabad ram között mozog.
-
Something_
őstag
válasz
CrAck69 #14221 üzenetére
Sztem a gps és a 3g szívta le nagyon. De akkor is gyors, habár autós töltő és 100%-on maradt volna
Eladtam az összes ebay-es autós töltőt amit rendeltem, 4 hete rendeltem még, de nem hozták. Autóstartóm viszont van 3 db is új, plusz 1, amit én használok, mióta meg van a teló -
Something_
őstag
Estét!
Kicsit merül a telóm
9-kor vettem le a töltőről, 100%-ról. 7 óra 5 perc alatt 8% lett az aksim. Automatikus fényerő, egy kis 3G, 52 perc GPS (gyári htc navi), 1 óra 49 perc kijelzőidő és 34 perc hanghívás.
Sőt, így belegondolok, hogy 6 óra alatt sikerült ennyire levinni, mert az utolsó 1 órában levettem teljesen a fényerőt és kikapcsoltam a 3G-t és a gps-t, szóval készenlétben volt a telefon. (plusz 9-től 11-ig sem nyúltam a telefonhoz, csak készenlétben volt)
-
Something_
őstag
Na feldobom ezt az RC-s sense 4-es IC Romot. Úgy látom, hogy wipe sem kell beta 15-ről való frissítéskor.
Kiv vagyok, de már ez a B15-ös is teljesen jó volt mindennapi használatra.
-
Something_
őstag
válasz
mipityu #14093 üzenetére
Igen, igen, nekedre gondoltam
roxan:
Múltkor mumk1 mondta, hogy a sense 4.0-nál felcserélték a hívás fogadást és az elutasítás gombot és többször kinyomott hívókat és hívhatta vissza őket. Sense 3.6 alatt asszem még normális volt nekem, zöld és piros (most piros és zöld...)Szóval a napokban én is több embert kinyomtam "véletlenül" és hívhattam vissza. Nagy találmány......... legalább állítani lehetne, hogy hol legyen, mint több más romba (asszem cm7 és cm9ben lehet bal és jobbkezesnek beállítani)
-
-
Something_
őstag
válasz
Zirowe #14004 üzenetére
Nem a privát üzire gondoltam. Mond meg, hogy vigyék el hozzád, 15 perc alatt S-Onba rakod, közbe jópofizol, elmondasz pár dolgot és keresel 2 db Mátyás királyt fél óra alatt
Ez az S-On olyan dolog, hogy még én is vinném hozzád az első alkalommal és inkább kicsengetnék egy ilyen jelentéktelen összeget, hogy biztosra tudjam, hogy "szakszerűen" van bezárva, plusz "tanulok" is, mert nézhetem, hogy hogyan is kell. (későbbiekben a folyamat nézése felár ellenében
)
Másik megoldás. Írj egy szájbarágós S-On leírást logouton, a szokásos "edénykestílusban" és többször nem kell elmagyaráznod senkinek sem priviben, mert már leírtad, többet nem tudsz mondani. Ennyi
-
Something_
őstag
válasz
Zirowe #14001 üzenetére
Értem én, hogy mit mondasz, de az emberek félnek az S-Ontól, ezért inkább többször is megkérdezik, amit te nem nagyon viselsz el, de ezt ők nem tudják
Amúgy nem tudom, hogy mennyiért szoktál fusizni, de sztem meggazdagodnál, ha pl 2.000 ft-ért s-onnolnád a sensation-öket
Ez olyan "piti" összeg, hogy mindenki kifizetné, csak hogy biztonságba be legyek zárva a telefonja
Szóval ne idegeskedj, hanem kezdj el azon gondolkodni, hogy hogyan jönnél ki jól a dologból
-
Something_
őstag
Szóval Edényke tanácsa!!
Aki S-Offolni akar, az előtte S-Onoljon! -
Something_
őstag
Nem szeretem az ilyen lehúzós, túlforgalmazásos netcsomagokat. Inkább el sem mondom a véleményem.
Amúgy ha jól tudom, simán kikerülhető ez, azzal, hogy pl 600 ft-ért a legkisebb netet megrendeli az ember, ami díjmentes, így akkor úgy mond "korlátlan" lesz, nem számolnak fel többet.
600 ft túlforgalmazási díjban hány mb? 10-20? -
Something_
őstag
válasz
Peet91 #13976 üzenetére
Dehogynem, a csúszkát kell húzogatni.
Nem tudom, hogy sense 3.6-nál hogy van, de sense 4.0-nál még azt is lehet, hogy előtte értesít. Nekem pl 500as csomagom van, így 400nál kapok értesítést a letiltást meg felraktam a legnagyobb, mivel utána is van netem, csak lassítják.
-
Something_
őstag
válasz
Something_ #13929 üzenetére
Nem feldobtam, működik az autofocus.
Tegnap dícsértem ezt az új lock screent, ma meg bajom van vele
A naptárértesítést nem tudom kiszedniFacebook-os eseményeket kiírja, pedig már a fiókoknál is kiszedtem az fb naptár szinkronizálást, a naptárnál kiszedtem minden szinkronizálást és a lock screen-nél beállítottam egy gmail fiókot, aminél nincs naptár szinkronizálás.
Esetleg valami tipp, hogy lehetne megcsinálni, hogy ne jelenjen meg az fb-s naptárinfók? Törölni nem szeretném az fb-t a képek miatt.
-
Something_
őstag
Pap 150-el száguld Papné-val a kórházba, mert elfojt a magzatvíz és már kint van az ikrek feje. Pap fejében megfordul valamit. Elfelejtettem, valamit. Elfelejtettem valamit.
Ááááá, Iomegának az autós töltőt!
Szépen motorfékkel lassít, félreáll egy buszmegállóba vészvillogóval, felnyomja a térképolvasó lámpát, előkotorássza a kesztyűtartóból a világítós töltőt (ami természetesen nem világít amikor kéne). Nagy nehezen megtalálja, elolvassa az amperszámot. Próbálná kivenni a zsebéből a telefont, de szűk farmerba van, ezért ki kell szállnia az autóból.
Pap elindítja az operát, belép a ph-ra és megírja Iomegának, hogy az övé is 2 amperes!
Visszaszáll az autóba és felgyorsul 150enre megint -
Something_
őstag
válasz
Gold_fish #13875 üzenetére
Csak azokat tudod kirakni, amik a főképernyőn alul vannak kihelyezve. Szóval ha a főképernyőn alul megváltoztatod, akkor a lezárási képernyőn is meg fog változni. Akár mappákat is megjelenít.
Ez pl nekem nem tetszett, hogy nem lehet másmilyen a lezárási képernyő ikonjai. -
Something_
őstag
válasz
Iomega #13866 üzenetére
Köszi, de nem GPS progit keresek, hanem a gyári Navigációról érdeklődök, mert tetszik és felkeltette az érdeklődésemet és mielőtt megvenném, gondoltam felteszek pár kérdést
pingwin011: én ilyet sosem mondtam. Ha a garit nem buktam volna, akkor elgondolkodtam volna rajta, hogy mindig s-onba hagyom, de sanszos, hogy pár hét alatt meguntam volna az s-ont és eladom a telefont
Sense 3.6 és 3.0 között mi is a különbség? Nem nagyon emlékszem, de nem sok extra került bele, nem?
-
Something_
őstag
válasz
pingwin011 #13864 üzenetére
Sense 4.0 és az android 4.0.3 (ICS) nem ugyan az. Kicsit kevered.
-
Something_
őstag
Használja valaki a gyári navigációt offline módban? Mármint aki megvette a navigációt. (sense 4 alatt nem megy a 3 betűs és új navi után kellett nézzek
)
Ha esetleg használja valaki, az tudna válaszolni a kérdéseimre?
Hogyha használom a kifizetett navigációt és engedélyezem a 3g adatforgalmat, akkor a TMC infókat szedi csak netről vagy össze vissza mindent? (itt pl arra vagyok kíváncsi, hogy pl a műhold nézet térképeit is tartalamzza a kifizetett navi? gondolom a TMC infók nem kerülnek sok adatforgalomba, viszont a térképek/útvonalak letöltése sok lehet)Köszi előre is a válaszokat!
-
Something_
őstag
válasz
pingwin011 #13855 üzenetére
Szerintem sem jeleníti meg a vibert. Várod a frissítést? Hát a hivatalos gyári frissítést azt még jó sokáig várhatod
-
Something_
őstag
válasz
Something_ #13851 üzenetére
-
Something_
őstag
válasz
cudarz #13850 üzenetére
Nincs, mert sense 4.0 gyáriba még nincs (és valszeg nem is lesz mostanában) sensation-ön.
Fl4tl4nd3r: Most felraktam a vibert, mert egy ideig nem működött ICS alatt, szóval majd tesztelem. Az hogy lehet-e lapozni passzolom, majd mumk1 megmondja. Amúgy nem sok értelmét látom a lapozásnak, ez a lock screen arra jó, hogyha feloldod a zárat, akkor látod, hogy van új üzeneted, nem fogadott hívásod. Habár lehet, hogy működik. Mindjárt dobok magamra 2 sms-t
Szerk.: hát ez nem jött össze, elküldöm az sms-t és egyből megkapom, így már nem új üzenet
ha kell privátba megadom a számom, küldj 2 smst és kiderül
-
Something_
őstag
-
Something_
őstag
Nekem az oldalra görgethető alkalmazások nagyon tetszenek, meg, hogy végre FEKETE a háttér, nem fáradt fekete
Amúgy jah, a hívás fogadás és az elutasítás gombokat felcserélték.. már megszoktam máshogy, de nem annyira gáz. Viszont valamelyik telónál mostanában (asszem a milestone-nál) a menüben láttam, hogy van bal és jobbkezes híváskezelés. Gondolom az az ikonok elhelyezését jelenti. Szerintem ide is ki fognak találni valamit az xda-s srácok.
Iomega: nincs, vagy nem találtam
KLIOS: hogyha gyári az ICS, akkor vissza lehet rakni s-on-ba. Ha nem, akkor az elmúlt 2-3 oldalban megtalálod a leírást/szenvedést egyes emberektől
-
Something_
őstag
Az hogy volt? Hogy az eddigi összes letöltött alkalmazást letöltötte vagy csak a legutóbbit, ami a rendszeren volt?
Nekem sem baj amúgy, mindig felrakok kb 70 alkalmazást, letörlök 1-2 héten belül 25-öt, ami nem kell, és a maradék 45-ből 10-et használok
Tegnap nyomkodtam haverom i4S-ét és láttam, hogy a status bart lehúzva vannak pl neki az index.hu hírei. Hát ez nagyon megtetszett, keresgéltem Marketen, de semmi normális appot nem találtam. Androidnál nagyon nincs kihasználva ez a status bar dolog, vagy csak én nem jöttem még rá, hogy lehet kihasználni?
-
Something_
őstag
-
Something_
őstag
Mumk1-en kívül használ még valaki IC sense 4.0 bétát? Ha igen, akkor megnézne nekem valamit?
-
Something_
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #13722 üzenetére
Én még nem raktam S-Onba, tudod laza gyerek vagyok, S-Offba szoktam szervizbe adni
Szóval nem tudok érdemben hozzászólni, plusz úgy szeretek magyarázni, hogyha már van tapasztalatom. -
Something_
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #13719 üzenetére
Előbb raktam be egy linket, hogy hogyan kell visszarakni.
-
Something_
őstag
válasz
Anulu79 #13716 üzenetére
Jah, érintős, nem nyomós
(Mindig ezt mondom faternak, nagyszülőknek amikor a kezükbe veszik
)
Amúgy ha az ember felveszi az asztalról, vagy megfogja, akkor akarva/akaratlanul benyomódik. De sztem ez mindenkinél így van, plusz a recsegés is. Nem tudom elképzelni, hogy ugyan az a hátlap másnál nem recseg egy idő után.
-
Something_
őstag
Hát az nem olyan egyszerű. Nem tudom, hogy mennyire szeretsz belenyúlni a 100e-es telefonodba, de itt egy leírás:
Gyári állapot visszaállítása -
Something_
őstag
Árulok HTC-s autós tartót, pár órája felhív egy öreg bácsi, hogy neki velfájerse van, jó-e a tartó hozzá? Kérdem, hogy milye van? Mondja megintJaa, hogy Wildfire S
Ahhoz nem jó, mert kisebb. Bácsi mondja, de hát így képről ugyan olyan, az az ezüst csík meg alul a gombok, a ház meg a nagyító, biztos nem jó?
Jó kedvem lett
-
Something_
őstag
-
-
Something_
őstag
válasz
Iomega #13605 üzenetére
március 24 "szép nagy karc"
március 28: "sikerült mégegy elég szép karcot összeszednem"
"a két szép nagy karcot hogyan szedtem össze"Én ezért írtam, hogy látható ez a 2 nagy karc, akkor lehet, hogy szívóznak, mivel eredhet "nem rendeltetésszerű" használatból is. (mármint erre foghatják)
-
Something_
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #13465 üzenetére
Mielőtt felrakod, csinalasz egy backupot. Ha nem tetszik, akkor restore és megmarad minden.
Mielőtt beflasheled a zippet, nyomj cache és dalvik wipeot, habár lehet, hogy már ez is aroma telepitos, már nem emlékszem rá. -
Something_
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #13463 üzenetére
Próbáld ki amit az előbb linkeltem, nekem tetszett! Ne ijedj meg az aosp jelzőtől!
A tárcsázó is nagyon jól néz ki -
Something_
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #13461 üzenetére
Hmm, én full ics aosp témát használtam, sense-vel és ott az aosp-nak voltak alapból nyilai!
Asszem ez volt az: FULL_AOSP_ICS_Theme_By_Shnizlon
Megmarad a sense is teljes egészében!
-
Something_
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #13458 üzenetére
Nekem marad ez. Fényképezője sztem sokkal jobb, szinte azonnal csinálja a képet.
-
Something_
őstag
válasz
Something_ #13456 üzenetére
Antutu 6256
Tudnám mikre jók ezek a tesztek -
Something_
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #13455 üzenetére
Érdekesek ezek a progik. Nem valami random szerencsejáték?
2855
Cpu: 3480
Mem: 2171
I/O: 5314
2D 1023
3D: 2285Szinte full szűz a rendszer, kb 3-4 appot raktam vissza.
Azt tegyük hozzá, hogy sztem baromi gyors ez a rom, sztem gyorsabb, mint az előző IC, amit használtam. Viszont még nincs megpakolva.
-
Something_
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #13413 üzenetére
A gyáriak le vannak maradva mindig egy évaddal
Mikor nekünk sense 5 béta lesz, akkor fognak várni a sense 4-re, ha egyáltalán kiadják Sensationra.
-
Something_
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #13410 üzenetére
Én olyat nem szoktam. Van mobilnet a telón, van wifi a kecóba (plusz rokonoknál is) és van külön
hipernetmobilstick.Nekem nagyon bejön ez a rom, habár lehet, hogy már meguntam a sima 4.0.3 ICS-t.
-
Something_
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #13407 üzenetére
Power gomb és home gomb.
Persze, mert még béta, nincs fullos aroma telepítője, gondolom még nincs rá sok mod.
Amúgy a kamerája baromi jó, hát a sense 3.6-os nem ilyen volt. Ez szinte azonnal csinálja a képet és jó minőségben! Még a sorozatkép is jó minőségű!
-
Something_
őstag
TY
Eddig mindig előtte kérdezte.
-
Something_
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #13398 üzenetére
A névjegyeknél 1.5 van nekem. Setcpu meg kifagy az elején.
-
Something_
őstag
válasz
spuros #13392 üzenetére
Ezzel a papírral semmire nem mész.
Figy, mi van, hogyha nem is a srác nevén van a teló, akitől veszed? Vagy ha cserélitek, ő egyből eladja az O3D-t, letiltják a sensationt és "bosszúból" te is letiltatod, akkor nem a vevőnek ártasz, hanem az új vevőnek.
Én biztos nem mennék bele. Sőt, nem is mentem. Mi van, hogyha 1 év múlva meghal a faszi? Akkor ugyan úgy letiltják a telefont. Csődbe megy a cége, kiutazik külföldre munka miatt, stb.
szegto: feltöltöttem már pár képet mióta felraktam, de nem kaptam semmit. Lehet, hogy fényképet kell feltölteni? Mert csak képernyőmentést töltöttem fel.
-
Something_
őstag
Tetszik ez a Sense 4.0
Végre elhagyták a menüben a fáradt fekete szín használatát és normális, sötét fekete lett a háttér. A beállításokban a sima fehér színnel még barátkoznom kell.
Jah és a menüben is, hogy utáltam a lefele, hasábokban történő lapozást, most végre oldalra lehet.Az még mindig rejtély, hogy miért nem fordul el a kezdőképernyőm (menü is elfordul amúgy?).
A kezdőképernyő körbeforgást én is hiányolom, ahogy mumk1 is.Gyorsaságra is patent, habár még full szűz, majd megpakolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest