Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Az Incredible S meg mondjuk érzéketlenebb, mint a többi HTC. De érdekes, a DHD kijelzője is gyengébb mint pl az Incredible s, és wp7nél is a hd7 kijelzője gyengébb, mint a trophy vagy mozart. Persze elhiszem, hogy nem ennyire rossz, ez egyértelmű.
Ma néztem Flyert, abba meg brutálisan eszméletlenül jó kijelző van -
joey04
titán
válasz
Brutális eb #139 üzenetére
Hát persze.
-
joey04
titán
válasz
Brutális eb #136 üzenetére
Én láttam (sokszor) élőben. nem rossz, de valóban fakóbb, mint a többi gép. és htc-nél nem az egyetlen példa, ahogy írtam, ott a trophy-mozart páros is.
-
joey04
titán
válasz
Oppenheimer #125 üzenetére
Mondjuk ennyire szerintem nem rossz, de az tény, hogy használnak szebb kijelzőket is házon belül.
-
joey04
titán
válasz
Brutális eb #123 üzenetére
túlszaturált nekem sem jön be. de az incredible s nem is az. de egyébként a trophy meg mozart között is döbbenetes a különbség élőben.
-
joey04
titán
válasz
Dr.Anonymus #79 üzenetére
ez már valóban teljesen szubjektív kategória, nekem valahogy szűk, és sokkal kisebbnek hat, de ennél a méretnél már annyira engem sem zavar, ez tény. Szóval nem egy deal-breaker dolog nálam sem.
-
joey04
titán
A kijelzőnél örülök neki, hogy növelték a felbontást, az arány megváltoztatása már nem tetszik. Remélem minőségben nem a DHD-t hozza, mert az elég gyenge házon belül pl egy Incredible S összehasonlításban csúnyán elbukik. A RAM egy olyan dolog, hogy soha nem elég igazából, de nem érzem, hogy a 768 olyan kevés lenne. Ha ez kevés, akkor az 1GB is kb pont ennyire lenne kevés. NFC-nek jelenleg semmi értelme, és aki ilyen cuccot vesz, az nagyon maximum 2 év múlva le is cseréli. Előlapi kamerának nem kell komolyabb véleményem szerint. A Qualcomm okozott már negatív meglepetést, remélem most nem így lesz. Az akksi a nagy átlagnál nem fog gyengébb üzemidőt hozni szerintem. A tárhely valóban lehetne nagyobb viszont gyárilag. Az 1-2 hands-on videó alapján néhány röccenés még van a rendszerben, remélem erre ráfeküdnek megjelenésig. Az akksi para régóta megy itt is (jogosan), viszont a MA talán elkövetett egy hibát azzal, hogy a 2X tesztben emelte ki ezt a problémát, és így mindenki fúj a 2 magosokra, hogy mennyit fogyasztanak, pedig teljesen átlagos üzemidőt hoz a 2x is a kategóriában.
Szerintem a 2X-nél biztos jobb lesz (ahhoz is jönnek már a "lagfixek"), a Sense miatt (meg pár samsungos hülyeség miatt) nálam a sgs2-t is megüti, ráadásul ott még samoled+ is van, ami ugye javított pár hibát, de a túlszaturált színvilág, és a kékes fehér szín megmaradt a videók alapján, az meg nekem nem tetszik. A legjobb 2 magos gép lesz ez a HTC szerintem. Atrix sehol nincsen sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest