- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Az itteni fórumot kényelmesen lehet rajta nagyítás nélkül olvasni. Sokkal kevesebbet használom a szövegtördelés funkciót is amióta ezen netezek. Desire-en azért többet kellett taperolni, hogy kényelmesen olvasható legyen. Ami meg nagyon kellemes csalódás volt, hogy jól működik az automatikus fényerő szabályozás, eddig nem volt gondom napsütésben sem az olvashatósággal ami a Desire-ről megint nem volt elmondható.
-
Xaels
félisten
Flyer sajnos csak Mobile Meetingen volt a kezemben, de az még nem volt a végleges. Azt mondom, hogy AMOLED-es Desire után a Sensation-nek is nagyon jó kijelzője van és kb. az első 1-2óráig volt feltűnő a betekintési szög kisebbsége azóta meg teljesen meg vagyok vele elégedve. Persze mindenkinek más az ingerküszöbe, az enyémbe simán belefér.
-
Brutális eb
addikt
-
ThorsHUN
őstag
Nekem ezekkel az osszehasonlito tesztekkel az a bajom (nem arrol vitazom, hogy van e kulonbseg a ket kijelzo kozott, mert egyertelmuen latszik, hogy meg betekintesi szogben is van, nem csak szinbeallitasokban), hogy a kollegam es a sajat Desire-omet osszehasonlitva is jelentosen elternek a szinek. Kamera bekapcs es ugy neztuk... eg es fold. Pedig mindketto amoledes verzio... szal nem ertem.
-
Brutális eb
addikt
Ja hogy egy frisebb készüléken tekertek egy kicsit a szaturáción azért hulladék a DHD?
Édes erdegem.....Nekem inkább a DHD kijelző.Egyik indok volt nálam.Napfényben is olvasható filmezni,netezni ideális nem fáj tőle a fejem.Van aki ezt lefakózza de pl amit láttam a friss samuról az pl a frászt hozza rám.
Rosszúl vagyok a túlcsicsázott szaturált kijelzőktől.
Persze kinek mi. -
Dr.Anonymus
addikt
-
keIdor
titán
Atrix nekem se tetszik, főleg mert Motorola és őket nem érdekli az öreg kontinens...
Super Amoled Plus-nál még van egy para, mégpedig a beégés... a sima Super néhány hónaposan is képes volt elég durván beégni...jooker82: Úgy tudom az UI is 3D-s lesz ami nálam már régen rossz.
Ha ki lehet kapcsolni az szép, de akkor meg kihasználatlan marad az egyetlen "előnye" a többivel szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged