Új hozzászólás Aktív témák
-
sshr3kk
tag
Komoly kis gépnek néz ki, majd egy 5 év múlva már gondolom az ára is elérhető lesz
-
sziasztok tapasztalatokra vagyok kiváncs ezzel a telefonnal kapcsolatban hibákra legfőképpen köszönöm
-
Xaels
félisten
Az itteni fórumot kényelmesen lehet rajta nagyítás nélkül olvasni. Sokkal kevesebbet használom a szövegtördelés funkciót is amióta ezen netezek. Desire-en azért többet kellett taperolni, hogy kényelmesen olvasható legyen. Ami meg nagyon kellemes csalódás volt, hogy jól működik az automatikus fényerő szabályozás, eddig nem volt gondom napsütésben sem az olvashatósággal ami a Desire-ről megint nem volt elmondható.
-
Xaels
félisten
Flyer sajnos csak Mobile Meetingen volt a kezemben, de az még nem volt a végleges. Azt mondom, hogy AMOLED-es Desire után a Sensation-nek is nagyon jó kijelzője van és kb. az első 1-2óráig volt feltűnő a betekintési szög kisebbsége azóta meg teljesen meg vagyok vele elégedve. Persze mindenkinek más az ingerküszöbe, az enyémbe simán belefér.
-
joey04
titán
Az Incredible S meg mondjuk érzéketlenebb, mint a többi HTC. De érdekes, a DHD kijelzője is gyengébb mint pl az Incredible s, és wp7nél is a hd7 kijelzője gyengébb, mint a trophy vagy mozart. Persze elhiszem, hogy nem ennyire rossz, ez egyértelmű.
Ma néztem Flyert, abba meg brutálisan eszméletlenül jó kijelző van -
kosturica
őstag
Jól pörög a topik!
-
Xaels
félisten
Nem tudom, nem nagyon játszom csak 1-2 SNES-es játékkal emulátoron keresztül a Desire-en, de azt is csak nagyon ritkán. Ha neked elsődleges szempont a játék, lehet egy Tegra2-es készülékkel jobban járnál, ha az nVidia odateszi magát, akkor arra fog a legtöbb "elfogadható" játék megjelenni.
-
mivan80
aktív tag
Végre itt a mobilarénás teszt is!!!
-
r4z
nagyúr
-
mumk1
addikt
Státusz:
HTC Sensation Android Smartphone 1 Várható érkezés 3 nap -
Xaels
félisten
[link] Közben az Android Central is megkaparintott egy példányt." In daylight, the camera is among the best we've ever tested, but in low light, quality degrades rapidly." Kíváncsi vagyok végül az én kezemben hogy fog a kamera viselkedni.
-
roxan
senior tag
Remélhetőleg a blogban leírt hibára hamarosan érkezik megoldás.
Ettől függetlenül már nagyon várom.
-
rondzsy89
aktív tag
Június 6-tól a Vodafone fogja árulni a készüléket 4 héten keresztül. Utána fog szerintem megjelenni a másik két szolgáltatónál is.
Vodás árakról ennyit tudok: Smart 700 tarifa - 7 990 Ft kezdőbefizetés és 12 havi, 2 250 Ft -
jacis
nagyúr
Ezzel az egybe hátlappal nagyon profi a telefon illesztései.
-
Xaels
félisten
Engadget Review. Közben ez is kikerült. A teszt képek itt nagyon szépek lettek szvsz.
-
Senki9876
tag
Az írásom a Sensation -ről megtalálható a blogomban
[vagy itt]nézzétek el a hibákat meg hogy egy kicsit hiányos, amint tudom bővítem
-
Xaels
félisten
válasz
Cyberpunk #251 üzenetére
1800Mhz
Az szép kis OC.
"Nem kell ide két mag" - Mobilfronton szerintem sincs sok előnye a 2magnak. Haver SGS-en tolja a Tegras-s játékokat egy kis ügyeskedéssel és azt mondja, hogy amiket próbált szépen futnak. Azon kívül szerintem meg semmi értelme nincs a 2magnak, maximum az e-penis növelésére lehet használni 1-2 benchmark közreműködésével. -
-
Senki9876
tag
A Sensation dizájnja össze sem hasonlítható a DHD -vel. Én egymás mellé raktam a DHD -t galaxy S2 -t és a Sensation -t, és az első kettő úgy festett mint valami középkategóriás telefon. Egyszerűen precíz az összerakása és a telefon öszhatása egyszerűen gyönyörű.
Az aksi most merül nekem először 100% -ról, és előzetesben annyit hogy már most jóval tovább bírja mint a DHD gyári aksival
Az árához csak annyit szeretnék hozzáfűzni hogy több helyen is olcsóbban lehet megvenni Sensation -t, mint a galaxy s2 -t
-
randras
veterán
válasz
Dr.Anonymus #242 üzenetére
Hát, oké. Az akkuval ígyis-úgyis gondjaim lesznek, szóval mindegy, de azért az ára nem mindegy. Személy szerint 180k-ig hajlandó lennék megvenni, de simán megtörténhet, hogy feljebb árazzak, mivel HTC.
Még egy kérdés erről a spec. qHD kijelzőről: a HD optimalizált Gameloft játékokkal mi lesz? Mert ha marad majd egy fekete csík körben, én sírni fogok... -
Dr.Anonymus
addikt
"mikor lesz már Mo-n? Májusra ígérték, hol van máár? "
- nyugaton is hiány cikk, szóval pár hét biztos lesz mire ide is eljut.."Ja, valahol meg lejjebb olvastam, hogy ~130k... hát azt gondolom, hogy ez nevetségesen kevés, de komolyra fordítva a szót: drágább lesz, mint a Samsung Galaxy S II?"
- kb. a galaxy s 2 induló árával lehet számolni szóval kb. 159 biztos lesz..."Tudtok valamit az akkumulátor kapacitásról számszerűleg?"
- számszerüleg tudunk, tapasztalatilag nem..
nagyobb mint a DHD-é: 1520 mAh -
randras
veterán
Srácok: mikor lesz már Mo-n? Májusra ígérték, hol van máár?
Komolyan nem értem amúgy, hogy mondhattok ilyet, hogy csúnya... Én a DHD-t azért fogom erre cserélni, mert a DHD háta nekem egyszerűen nem fér bele... 1 hetes sincs a DHD de már ezt akarom!
Tudtok valamit az akkumulátor kapacitásról számszerűleg?Ja, valahol meg lejjebb olvastam, hogy ~130k... hát azt gondolom, hogy ez nevetségesen kevés, de komolyra fordítva a szót: drágább lesz, mint a Samsung Galaxy S II?
-
Senki9876
tag
válasz
Dr.Anonymus #238 üzenetére
Most indulok haza a munkából, és neki is állok az írásnak amint hazaértem
-
Senki9876
tag
[az új telefonom]
Hát sajna a mobilarenások megelőztek, mert nekik már délelőtt meg volt -
Xaels
félisten
Expansys-on feliratkoztam én is egy példányra. Nagyon bejön a készülék, Mobile Meeting-en megnyomogattam és azóta beleszerettem
-
Senki9876
tag
Mint hogy ma már meg kellett volna lenni a telefonnak és nem jött, írtam az eladónak hogy mi a helyzet és most kaptam választ. 31-én fogja csak postázni mert nem jöttek meg neki sem a telefonok
. Azt írja hogy jelenleg a német vodánál teljes hiány vikk lett a telefon és hogy rohadt sokat kell rá várni. 19 -én adta le a rendelést 30 Sensation -re és csak 31-én kapja készhez őket. Írta hogy ha akarom vissza mondhatom és vissza kapom a pénzt, de jelenleg az elérhető legolcsóbb Sensation is + 100 eur. Annyira ideges vagyok hogy az már
Na mind1 valahogy kibírom. -
Senki9876
tag
Jelenleg csak ezt találtam, de szerintem ez is megteszi [link]. Azt hogy Magyarországon ki fogja először árulni nem tudom, de biztos hogy nem csak egy szolgáltatónál lesz elérhető.
A Vodafone -nak csak abban volt exkluzivitása, hogy a hivatalos megjelenés előtt már árulhatja a telefont -
Senki9876
tag
Úgy tűnik van rá remény hogy átgondolja a HTC az új bootloader politikáját
[itt] -
stufen2
aktív tag
Remélem ezt még nem posztolta senki:
http://sajto.rongo.hu/121-Csak-a-Vodafone-kinalataban-erhetoek-el-a-HTC-exkluziv-okostelefonjai.html -
Senki9876
tag
[Sensation bemutatása Szlovákiából! VIDEO]
Belinkelem az egész tesztet, mert szerintem nagyon jó és alapos. [egy kis google translate és mehet
]
-
Senki9876
tag
Egy kis Sensation teszt. Vannak benne érdekes dolgok: [itt]
-
AS
félisten
Kicsit laggol a menü ez nem jellemző a HTC-re...
-
delbarta
senior tag
-
Brutális eb
addikt
A DHD-m még jó darabig nem cserélem le.
Nagyon szimpatikus a Sensation de sok előnyét még nem látom a két magnak.
Amennyit én játszom arra a DHD is megfelel.
1080p videó meg ekkora lencsén keresztűl egyenlőre bármelyik készüléken vicc.
Egyedüli előnyt a HDMI és az előlapi kamera jelentene mostani telefonomhoz képest de az nem nagyon ér meg nekem kb +80 ropit.
A sense 3.0 is portolva a DHD-ra faszán működik tehát ez sem nagy előny.
Aki sima déziről Sgs-ről vált annak talán érdemes is de szigorúan várni egy-két hónapot amíg az árazása normalizálódik mert kezdetben horror lesz itthon biztos. -
Bdanyy
addikt
T-re akkor esély sincs?
Esetleg másnak valami infója erről?
-
Gyula88
tag
Kiváncsi vagyok már az itteni tesztre is nagyon, elvileg tudom hogy tudásra picit alulmarad a SGSII-től de valamiért ez jobban bejön külső miatt pláne. Na de érdekes lesz, hogy miket irnak azok akik már használják.
Én személy szerint az akkutól meg a kevés belső tárhelytől "félek" csak.
Nem értem ebbe miért nem lehetett beletolni egy 1900mAh körüli akkut. Ha egyszer csúcs mobilt akarunk csinálni akkor legalább 2 napig bírja már könyörgöm...
Na mind1 ez csak az én véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest