- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
Beleszolnek.
Eloszor is en is az egysegesseg mellett vagyok, de egy kartya ide vagy oda... amig van penz es van a penztarcaban kartya addig nem problema, hogy a berletet, kartyat hurcibalni kell. Nekem legalabbis.Azt nem nagyon ertem, hogy miert kell elmenni a 4"+os kijelzok iranyaba. Nekem nem gaz, mert 2 m magas vagyok es eleg nagy a kezem, de masnak mar eleg nagy problemat jelenthet a kenyelmes kezelese ezeknek a monstrumoknak.
A kijelzok teren nem tudom mi lenne a jo. Az LCD sokat fogyaszt, az AMOLEDnek nem latszik a kepe napfenyben, a SAMOLEDrol is megvannak a negativ velemenyek.A proci a top dual magos figyel benne, erre nem lehet panasz. A memoria annyi amennyi, igazabol nem lehet tudni, hogy keves vagy eleg-e. Majd kiderul, ha jonnek a ketmagos procikat megizzaszto alkalmazasok, jatekok.
A Samsung vs HTC kerdesben meg erdemes figyelembe venni azt is, hogy melyik UIja mennyire stabil. Mig a Samsungnal korabban rendszeres fagyasokrol lehetett olvasni, addig a HTCnel nem volt ilyen. A Sense vs Touchwiz osszehasonlitasa felesleges, kulon kategoria a ketto. Az osszeszerelesben, kulsoben is a HTC vezet. Viszont az amit a Desire-el csinalt, hogy a par honapos csucsmodell nem kapta meg az uj UI-t... nos az elorevetiti a gyarto hozzaallasat a tamogatashoz, ami hatalmas minusz pont a HTCnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG V30 - vezércsel
- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest