- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borote
addikt
A mobilprocesszorok is termelnek elég jelentős hőt, nem sokkal haladja meg ezt az 50 fok.
Továbbá lehet optimalizálni a technológiát, és mint mondtam, már sikerült beleapplikálni telefonba:
Itt egy töltő, ez még nem az igazi,
deeeee:
Ez már bíztatóbb
Ez meg kevésbé...De ennek ellenére én látok benne fantáziát
-
Segal
veterán
Persze részben igazad van most is hordjuk a kártyát de a mobilnak pont az lenne a lényege mai szemmel hogy egyszerűsítse az életet. Ennyi erővel kamera, mp3 lejátszás, net, játék stb se legyen benne mert mind pótolható (cipelhető) külön... Nekik csak egy filléres chip ráhegesztése lett volna a dolog nem hiszem hogy helyhiány adódott volna egyszerűen gerinctelenségből tették mert már ők a nagy HTC...
Bocsi a VGA-t benéztem igazad van de a többibe mégis kevesebbet ad legogadom hogy ugyanolyan áron mint a Samu. Akkor erre írjál valamit miért is fizessek ugyanannyit kevesebb tudásért. Tudom a Sense miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 16 Plus 6db folia + 1db tok
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest