- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
válasz
Dr.Anonymus #242 üzenetére
Hát, oké. Az akkuval ígyis-úgyis gondjaim lesznek, szóval mindegy, de azért az ára nem mindegy. Személy szerint 180k-ig hajlandó lennék megvenni, de simán megtörténhet, hogy feljebb árazzak, mivel HTC.
Még egy kérdés erről a spec. qHD kijelzőről: a HD optimalizált Gameloft játékokkal mi lesz? Mert ha marad majd egy fekete csík körben, én sírni fogok... -
Senki9876
tag
válasz
Dr.Anonymus #238 üzenetére
Most indulok haza a munkából, és neki is állok az írásnak amint hazaértem
-
Swami
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #72 üzenetére
"nézd kinek mi a fontos...
én egy használható telefont szeretnék, nem olyat ami szarrá fagy minden második héten, vagy 1 hónapos késéssel küld el sms-t, vagy nem működik az ébresztője,
meg hiába jó a vas, ha pl. nincs optimalizálva, stb..
továbbá nem szeretnék főzött rom-okkal szarakodni
elvárom egy ilyen árú telefontól hogy ahogy kiveszem a dobozból azonnal használható is legyen...
és a ne a fórumokat kelljen böngésznem 2 hétig, hogy megtaláljam a megfelelő rom-ot rá...ezt egy samsung nem nyújtja..."
???????????????????????
Az én Wave II-esem - azon kívül, hogy a browsere nem tördeli újra a hasábokat és nincs flash player támogatás, minden további dolgot nyújt, alap gyári beállításokkal, progikkal.
-
jacis
nagyúr
válasz
Én teljes mértékben egyetértek veled és ez így is volt eddig a samu esetében, de még most nem lehet tudni, hogy milyen lesz az SGS2 és így még szerintem nem szabad előre temetni a TW4-et.
Várjuk meg a teszteket. -
AS
félisten
válasz
Dr.Anonymus #107 üzenetére
Jah és videóval is alátudom támasztani persze, de már csak 1 honnap.
-
joey04
titán
válasz
Dr.Anonymus #79 üzenetére
ez már valóban teljesen szubjektív kategória, nekem valahogy szűk, és sokkal kisebbnek hat, de ennél a méretnél már annyira engem sem zavar, ez tény. Szóval nem egy deal-breaker dolog nálam sem.
-
Overcome85
tag
válasz
Köszi.Végre egy értelmes hozzászólás.
Megértem persze h pozitív élményeid vannak a HTC-vel kapcsolatban ami nagyon jó.
Nekem pozitív az LG is és Samsung is.
Jelenleg Iphone-t használok szóval a főzött romozgatás nem az én világom de nem kizárt ,h ha kell akkor nekiállok szemezgetni majd.
Nem voltam túl Samoled párti de ez a plusz vagy mi azért már jobbnak tűnik.
Szimpatikus ez a HTC mint már említettem az első hsz-emben de nagyon fura ez az 1gb memória mivel jelenleg 16gb-ot csont nélkül megtöltök HD meg minden mizéria nélkül úgy h sok videó sincs a telómon.Max egy két rész a Wire-ből!
A másik ,h nagyon félek az árától.Elképzelhető alternatíva de az ára + egy 32gb-os kártya együtt sztem olyan 170 lesz ami elég sokk.:S
Ami még sokat fog nyomni a latba az a kamera milyensége,az üzemidő és a proci ereje. -
m@xsys
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #45 üzenetére
Ez a hátlap kicsit kiábrándított
, végre tetszett ez a telefon, erre meg így elbaltázni egy hátlappal
(amúgy sem cserélnék most mobilt, de mégis!)
Hamarosan élőben megtapizom a meetingen. -
engusz
veterán
válasz
Dr.Anonymus #45 üzenetére
Nálam a kamerás/villanós rész viszi a pálmát a rút kiskacsa versenyen. Mintha elfogyott volna a fantázia vagy nem akarták volna megerőltetni magukat a tervezők.
-
Lotusomega
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #18 üzenetére
Elgurult a gyógyszer barátom? Gyorsan vegyél be valamit, ne itt éldd ki magad.
Én nem azt mondtam h szar ha fejlesztenek, hanem inkább feküdnének rá az akksi üzemidejére, nem a többmagos procira, meg feleslegesen emelt kijelző felbontására, amit amúgy sem használ ki még semmi. A telefon meg lemerül fél nap alatt, aztán lehet nézegetni a nagyobb felbontású üres kijelzőt éljen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch 2
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged