Hirdetés
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
b4zsi-
őstag
Nagyon ronda azzal a facebook gombbal....(meg szerintem égő is), de ez az én véleményem csak...
-
zH.
senior tag
ti nem értitek a célcsoportot. nyilván nem olyan fog dedikált facebook gombbal ellátott telefont venni, aki még fent sincs. a kinézet meg szubjektív.
adott egy szép, viszonylag gyenge hardverrel ellátott, induláskor túlárazott, dedikált fb gombos android. még mindig nem esik le?
nem telefonbuzik fognak ilyet venni, hanem akiknek fingjuk sincs a telefonokrol és megtetszik nekik ez.
ez egy nagyon jó marketing, egy plusz gomb és 1-2 plusz funkció miatt rengetegen fogják megvenni. -
TRob1
veterán
facebookja pedig ma már mindenkinek van
Hát nekem nincs, és amíg rajtam múlik, nem is lesz (és azért ismerek még pár "tiszta" embert)... Azért mert a sok agymosott tini beáll a sorba, mindenkinek nem muszáj.
Egyébként meg rohadt ronda az a gomb rajta (igaz, a telefon se valami hú de szép)
-
-
zH.
senior tag
mindenki az apró facebook gombon van kiakadva, amit egyáltalán nem kötelező használni. (és illik is a telefon kinézetéhez.)
az okostelefon használók legnagyobb része fiatalakból áll, facebookja pedig ma már mindenkinek van, a többség használja is. nem tudom mit nem lehet ezen érteni, 13-25 évesek a célcsoport. -
Tl_
tag
Már túlzásba viszik a facebook mániát!
De nagyon szép telefon, leszámítva hogy a nagy semmiben, ami az alja, ott van egy kék gombocska amin egy F van, nem értem, ennyire a lustaság, vagy a facebook dominál?
-
parker94
csendes tag
Szerintetek mikortól lehet kapni szolgáltatónál ??
-
rep3at
őstag
válasz
Depression #99 üzenetére
Így van, itt lenne már az ideje fejlődni (ez kivételesen más gyártükra is vonatkozik), ez már nagyon régi cucc.
-
Remus389
veterán
azért azt is vegyük figyelembe hogy a HTC Desire S 135 ezerért nyitott, akkor is mindenki fintorgott most 3 és fél hónap után függetlenül 87 ezer árgép szerint, tehát 48 ezret esett az ára!!!
most ez is 96 ezer, majd 3 hónap multán 50-60 közt lesz biztosan, akkor lesz érdemes ránézni
a szépség meg szubjektív, nekem nagyon tetszik, bár galaxy S-t nem hiszem hogy lecserélem erre, mert hiába sokkal szebb meg nem műanyag, meg kisebb, a letöbb szempontból rosszabb
rakhattak volna bele normális videógyorsítót pl, vagy rádiót, a kijelző felbontása se túl jó..stb és ráadásul még nekem kéne valamennyit ráfizetni
csak elsőre nagyon tetszett a dizájn
-
luw2win
őstag
En varok a Twitter gombosra, kinek kell Facebook?
-
llaszlo
veterán
Ha jól látom nem csak szerintem rusnya egy dög. A többi telefon mostanában sokkal jobb a HTC-től, de ezzel rohadtul mellé lőttek a design terén.
Nem csak az FB gomb nem tetszik hanem az egész olyan semmilyen. A HW-ről és az áráról már ne is beszéljünk.
De ha szerinted megéri meg szép akkor vedd meg.A Nokia egyáltalán nem az árazás miatt tart ott ahol tart. Egyszerűen elment mellettük a többi gyártó, meg 2009-11. Ők még valahol 2008-ban járnak.
-
cefre00
tag
válasz
Depression #99 üzenetére
Érdekes, nekem is ez jutott eszembe. Amúgy a procival nincsen semmi gond, ugyanis ez a telefon semmilyen tekintetben nem ér 96.000 forintot, talán 55-60 ezret, nem többet.
Egyébként az ilyen árazási politika a Nokiára jellemző...meg is lehet nézni hol tartanak. A htc pedig mindig felárazza a termékeit...reméljük tanulnak a Nokia példájából!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett hozzánk a HTC második, dedikált Facebook gombbal szerelt telefonja.
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest