Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
b4zsi-
őstag
Nagyon ronda azzal a facebook gombbal....(meg szerintem égő is), de ez az én véleményem csak...
-
zH.
senior tag
ti nem értitek a célcsoportot. nyilván nem olyan fog dedikált facebook gombbal ellátott telefont venni, aki még fent sincs. a kinézet meg szubjektív.
adott egy szép, viszonylag gyenge hardverrel ellátott, induláskor túlárazott, dedikált fb gombos android. még mindig nem esik le?
nem telefonbuzik fognak ilyet venni, hanem akiknek fingjuk sincs a telefonokrol és megtetszik nekik ez.
ez egy nagyon jó marketing, egy plusz gomb és 1-2 plusz funkció miatt rengetegen fogják megvenni. -
TRob1
veterán
facebookja pedig ma már mindenkinek van
Hát nekem nincs, és amíg rajtam múlik, nem is lesz (és azért ismerek még pár "tiszta" embert)... Azért mert a sok agymosott tini beáll a sorba, mindenkinek nem muszáj.
Egyébként meg rohadt ronda az a gomb rajta (igaz, a telefon se valami hú de szép)
-
-
zH.
senior tag
mindenki az apró facebook gombon van kiakadva, amit egyáltalán nem kötelező használni. (és illik is a telefon kinézetéhez.)
az okostelefon használók legnagyobb része fiatalakból áll, facebookja pedig ma már mindenkinek van, a többség használja is. nem tudom mit nem lehet ezen érteni, 13-25 évesek a célcsoport. -
Tl_
tag
Már túlzásba viszik a facebook mániát!
De nagyon szép telefon, leszámítva hogy a nagy semmiben, ami az alja, ott van egy kék gombocska amin egy F van, nem értem, ennyire a lustaság, vagy a facebook dominál?
-
parker94
csendes tag
Szerintetek mikortól lehet kapni szolgáltatónál ??
-
rep3at
őstag
válasz
Depression #99 üzenetére
Így van, itt lenne már az ideje fejlődni (ez kivételesen más gyártükra is vonatkozik), ez már nagyon régi cucc.
-
Remus389
veterán
azért azt is vegyük figyelembe hogy a HTC Desire S 135 ezerért nyitott, akkor is mindenki fintorgott most 3 és fél hónap után függetlenül 87 ezer árgép szerint, tehát 48 ezret esett az ára!!!
most ez is 96 ezer, majd 3 hónap multán 50-60 közt lesz biztosan, akkor lesz érdemes ránézni
a szépség meg szubjektív, nekem nagyon tetszik, bár galaxy S-t nem hiszem hogy lecserélem erre, mert hiába sokkal szebb meg nem műanyag, meg kisebb, a letöbb szempontból rosszabb
rakhattak volna bele normális videógyorsítót pl, vagy rádiót, a kijelző felbontása se túl jó..stb és ráadásul még nekem kéne valamennyit ráfizetni
csak elsőre nagyon tetszett a dizájn
-
luw2win
őstag
En varok a Twitter gombosra, kinek kell Facebook?
-
llaszlo
veterán
Ha jól látom nem csak szerintem rusnya egy dög. A többi telefon mostanában sokkal jobb a HTC-től, de ezzel rohadtul mellé lőttek a design terén.
Nem csak az FB gomb nem tetszik hanem az egész olyan semmilyen. A HW-ről és az áráról már ne is beszéljünk.
De ha szerinted megéri meg szép akkor vedd meg.A Nokia egyáltalán nem az árazás miatt tart ott ahol tart. Egyszerűen elment mellettük a többi gyártó, meg 2009-11. Ők még valahol 2008-ban járnak.
-
cefre00
tag
válasz
Depression #99 üzenetére
Érdekes, nekem is ez jutott eszembe. Amúgy a procival nincsen semmi gond, ugyanis ez a telefon semmilyen tekintetben nem ér 96.000 forintot, talán 55-60 ezret, nem többet.
Egyébként az ilyen árazási politika a Nokiára jellemző...meg is lehet nézni hol tartanak. A htc pedig mindig felárazza a termékeit...reméljük tanulnak a Nokia példájából! -
tommjee
senior tag
facebook gomb
Ez mekkora nem rossz cucc !
-
Depression
veterán
Ez az msm7227 az alsó kategóriába való már, nem egy ilyen közel 100k-es telefonba.
Röhejes a HTC, remélem ezek az árazások miatt ugyanolyan gyorsan el is veszti a hírnevét, mint ahogyan azt megszerezte. -
Ricardo
titán
Az Ace esetében nem akadozik a rendszer, és árban is jóval alatta van (egyrészt régebbi, másrészt nem őrültek meg az árazásnál), így komoly ellenfele nem lesz.
Sőt igazán semminek, Mert amivel versenyezhetne, annál jóval drágább, amennyit kérnek érte, azért jóval nagyobb tudású készülékeket lehet kapni.
Az árcsökkenés nem lesz megváltás, hiszen közben a versenytársak ára is csökken, így az ár/ érték aránya nem javul jelentősen. Szerintem -
Remus389
veterán
Rusnya kifelejtetted hogy szerinted
szerintem meg gyönyörű a facebook gombbal 1ütt, anélkül sivár lenne alul
ez középkategóriás mobil a Ace ellenfele, tehát elég az 512 ram, igaz most kicsit durva az ára, de ez mindig így van egy új mobilnál, lefogadom 2 hónap múlva 70 ezer körül lesz
a Desirenek egyébként 576 MB ramja van
-
llaszlo
veterán
Rusnya. Kicsit olyan, mintha a Desire-t meg a Sensationt összegyúrták volna. Főleg az FB gomb alul nagyon csúnya és nem illik bele az összképbe.
Ezen kívül az 512 ROM/RAM ma már kevés a többi (felső kat) gyártó már inkább 1GB-al (vagy ahhoz közel) adja ki a telókat. Az 512 már a Desire-nél is kevésnek bizonyult. Bár baromira kíváncsi lennék, hogy ha ezen elfér a ginger akkor a Desire-nél miért szívózt(n)ak velünk??? -
Remus389
veterán
nekem tetszik, szerintem szép
Galaxy S-em van, nagyon szuper meg minden, de kicsit unom már hogy lapát meg műanyag
egy ilyen pont jó lenne, mert kisebb és fém és szebb is (szerintem), bőven elég jó a szemem ahhoz hogy Opera minivel el tudjam olvasni a fórumot, tehát nem hátrány már ott tartok
a fakóbb kijelző sem zavarna, sőt
viszont 2 dolog: az ár
illetve hogy gyengén futhatnak rajta mobilos játékok pl Asphalt 5-6
egyébként be fog állni az ára olyan 70 környékére, a desire S is sokat esett
lehet lecserélem a Galaxist erre a tetszetős kicsi készülékre
-
daniel909
addikt
csak azt mondom, hogy a HTC-k nagyon jók a sense-el és hogy megéri igen.
akinek nincs pénze desire S-re de nem akar wildfire S-t az jelenleg csak ezt tudja megvenni, és hozzáteszem nagyon fasza telefon, ha az FB gombot lefested. meddig tart? mindenki nem lehet földhöz ragadt
én sem gondoltam h a sense az valami jó felület, nem is tetszett, de mióta megvan a dézi s azóta kb a rabja vagyok. hihetetlen jó, de probáljátok ki. -
CarKiller47
tag
Az indulatos fajtádat ember.. Itt van ez:
szerintem tudod mit takar a hozzászólásomban, és szerintem nagyon jól tudod miért off topic-ba írtam. Ha valakinek ennyi humorérzéke nincs, hát nyugodtan szidjon, hajrá. Mellesleg nekem is két telefonom van, sőőőt, az egyik, amikor vettem csúcskategória volt, nem használom a Blade-t, csak van. A Wave-vel videózok, azzal navigálok, azzal telefonálok, azzal netezek, az van a szekrényen mikor alszok. Egyértelműen jobb telefon. Kérlek, ne vedd ennyire komolyan a Blade-es hsz-t, sőt SEMENNYIRE ne vedd komolyan, a poén kedvéért írtam, de egyeseknek ez itt is sok, más pedig érti
-
TRob1
veterán
És többször jobb is, vagy csak valamennyivel?
Mert akárhány embert kérdeztem eddig aki váltott róla jóval drágábbra, mindenki csak annyit mondott hogy azért jobb, de nem annyival, mint amennyivel drágább... Egyébként meg eleve több pénzből mindig többet/jobbat lehet kihozni, az a nagy kunszt, ha ugyanannyiból hoz ki vki jobbat
-
punk17
aktív tag
válasz
CarKiller47 #69 üzenetére
Ezt aztán ide kelett sz@rnod.
Nagyon kezd elegem lenni a plédesekből. Azt hiszitek nincs jobb készülék egy kínai vacaknál... -
Móci
addikt
Ez nem kapja meg nálam a lájk gombot, az fix. Ennyiért... vicc.
-
B1T3
addikt
Jövőre jön a Google+-gombos modell.
-
TRob1
veterán
Engem viszont tényleg zavar (plusz még ronda is), ahogy maga a fércbúk is zavar (oké hogy nem vennék ilyet, de már az is zavar, hogy egyáltalán ilyet kitalál egy telefongyártó) - Már csak az kell, hogy legyen mellette jobbról-balról egy lájk és egy ánlájk gomb is (és az emberek többségének máris megoldódnának életük legnagyobb problémái)
-
dokee78
félisten
Tényleg mindenkit zavar az a gomb vagy csak egymást másoljátok.
Mert nem muszály mindenkinek leírni,hogy minek az a "facebook gomb" meg stb.
O.K.,hogy drága de ha valakinek csak a gomb miattnem tetszik nem veszi meg és ennyi.
Emiem pl. nem zavarna a FB gomb,ha normális ára és normális hardver lenne benne.
-
Zozoka73
tag
iWiW gomb nem lehetne helyette?!
-
JR.CSé
senior tag
Ha az a fránya fészbúúk gomb ne volna....
-
Laca7601
tag
Tetszenek ezek a gyári készenléti idő-értékek. Ez esetben éppen 715 óra. Az 29,8 nap. Na az vajon hogy jön ki? Talán, ha kiforrasztom a kijelzőt és lekapcsolom a hálózat keresést. Ólomszekrénybe zárom és le is fagyasztom. Na akkor. Talán. De ennyi idő alatt az akksi akkor is kisül, ha a telefont lefelejtik róla...
És minden gyártó ilyen elmebeteg értékeket ad meg minden készülékre. Ez miért jó? -
daniel909
addikt
A facebook gombot simán át tolhatod pl a zenelejátszó(vagy más) gombjára szerintem, és akkor már szerintem rohadt jo kis cucc.
a FB gombot meg lefested festékkel oszt kész, szerintem jó vétel mert HTC és nagyon minőségi a háza is. -
retina
tag
nagyon nagyon bután néz ki az a fészbúk gomb....
-
Vasinger!
nagyúr
, bár itt már bele lehet futni egy-két felesleges dologba, mint például a másodlagos kamerát tükörként használó Mirror programba
Ezt nem értem. Szerintem iszonyat 5letes, még ha nem is full HD-s, de valamennyire mégis használható.
-
Ádyka
őstag
Egy PH gombnak sokkal több hasznát tudnám venni
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
CarKiller47 #69 üzenetére
Hát még jó,hogy jobb!
-
CarKiller47
tag
A ZTE Blade jobb.
-
Probber
őstag
Undorító ez a színkavalkád. Olyan mint valami össze-vissza foltozgatott 20-25 éves lestrapált autó. Szerintem ez a "facebook-mobil" meg egy eleve halva született ötlet, érdekes, hogy a HTC lát benne fantáziát.
-
B1T3
addikt
Kíváncsi leszek, mennyire fog lecsúszni pár hónapon belül az ára.
-
eeXaa
addikt
....max. egy 20-as, mert annyit ér..
-
Real Ghoost
aktív tag
Tudásához képest drága, de más helyen meg lehet venni 77.900 forintért, még azt is sokallom érte, de jobban hangzik mint a 95 ezer.
-
domi007
őstag
Amerikában mekkorát fognak ezzel kaszálni
-
pingwin011
aktív tag
De pont ez az, hogy fb gomb nélkül ugyanezt meg tudják tenni, postonként plusz 3mp. na mindegy, az ilyen emberek fejébe nem látunk bele... viszont ez a mirroros dolog ott sántít, hogy van részvény program is, mint minden htcben, plusz az incredible is tartalmazza a mirror programot, annak meg nem hiszem, hogy 15 körül lenne a célcsoportja.
-
Brown ügynök
senior tag
Ez a telefon elcseszte a tánclépést.
-
Maxentius
addikt
válasz
CarKiller47 #47 üzenetére
-
IkszIpszilon
aktív tag
Örülök,hogy van kameragomb végre egy HTCn.A kék gomb helyett én is szívesebben vettem volna a híváskezelők fizikai meglétét.A TFT kijelző az AMOLEDdel szemben megbocsájthatatlan bűn a HTCtől az ár tudomásában.Ez a készülék
-
RaZroX
addikt
Ez nevetséges ez a "Facebook gomb"... Ráadásul ronda is.
-
rep3at
őstag
A készülék maga tetszik, engem a gomb sem zavar annyira, egyedül az ár/hardver összeállítás szúrja a szemem, az első Androidos telefonomnak is hasonló hardvere volt még anno (azóta mondjuk leszoktam erről a rendszerről). Ebben az évben már átkerülhetne a Snapdragon a középkategóriába.
-
misx
senior tag
Pár év múlva, ha kihal a facebook (vagy legalábbis "lejárt lemez" lesz), akkor mire lesz majd jó egy ilyen kis "F" gomb?
-
Jadro
veterán
Legend ráncelvarrásnak jó lehetett volna, de akkor kicsit jobban összekaphatták volna magukat és az árazást is jobban kellett volna belőni. A Legend valami észveszejtően szép cucc volt. Szóval ezt így most kevésnek érzem. ( Kivéve az árát
)
-
RexpecT
addikt
"Egyrészt a Facebook gomb használata egy kissé indokolatlan, mivel túl sok haszna nincsen szerencsétlennek, az általa képviselt soványka funkcionalitás simán elérhető az alkalmazások menüjéből, nem hiszem, hogy valaki annyit posztol, hogy szüksége lenne a billentyűre."
És ráadásul esztétikailag sem éppen szerencsés helyre került az a gomb.
-
CarKiller47
tag
Tesztvideó?
-
olbaidhun
őstag
Félelmetes gomb ez a kis "f". Mivé lesz a világ nélküle..
-
Shady313
aktív tag
Azt mindenképp látják, hogy a felhasználók miként reagálnak, mert biztosan érdekli őket, hogy a készülék amit gyártottak mennyire vált be. Ha nem figyelik a piacot (és az internetet) akkor szimplán hülyék. Nem azt mondom, hogy pont az én hozzászólásomat fogják elolvasni. De legyek én is egy a sok közül, akiknek megvan a véleményük. Erről ennyit
-
Kivételesen nagyon nem tudok a konklúzióval egyet érteni....
Óriási tévedésben vagytok sokan, akik felesleges hülyeségnek tartjátok ezt a mobilt, mert NEM az.
Persze normális ember nem veszi meg a nyamvadt FB gomb miatt, meg a pár plusz alkalmazásért... DE!
Hány amerikai, európai - akár csak magyar - pózer hülyegyerek, tinipicsa rohangál az utcán? Na ez a készülék nekik készült, a dedikált FB gombjával együtt. Ha elmegy szarni, rögtön postolhassa.
Ezt egy normális értékrendű - alapjában inkább szakmai - fórumon egy idióta hülyeségnek fog tűnni, még a tesztelőnek is. Igen, mert nagyon nem neki készült.
De abban az országban, ahol sláger termék tud lenni a DVD visszatekerő, igenis van létjogosultsága egy olyan készüléknek, ami csak egy dedikált FB gombbal különbözik a Wildfire S-től.
Dr. Kind:
...bár itt már bele lehet futni egy-két felesleges dologba, mint például a másodlagos kamerát tükörként használó Mirror programba....
Pont ezzel a mondatoddal jöhettél volna rá a tipikus célcsoportra. A tizennégy - tizenhét éves idióta picsák, akik fél percet nem bírnak ki, hogy ne nézhessék meg, hogy áll a frizurájuk, vagy a sminkjük.
Erről szól ez a történet. Nem kell velem egyetérteni, de biztos vagyok, hogy mind a Cha-Cha, mind a Salsa meg fogja találni a saját rétegét, főleg ha bekerül a szolgáltatói kínálatba, és elérhetőbb áron lesz kapható (kb. 70-75 ezer).
-
amanoba
őstag
válasz
osztraksajt #38 üzenetére
Chacha is bekerult, szerintem ez is be fog..
Bár szerintem az ára, ami meghátozóbb ez esetben. -
pingwin011
aktív tag
válasz
Maxentius #41 üzenetére
Pár napja jött valami frissítés, de ezt nem tartalmazta
Mondjuk én örülnék ennyinek is (főzött dolgokat meg nem akarok rá), mert tetszetős megoldás. Van rá alternatíva egyébként (GOTO program), de azért jobb az eredeti. Ezen felül pedig jó lenne, ha az időjárás animáció lenne a hétterem, lezárt képernyőnél is. (erre is van alternatíva--> go weather). De pl a 2 külsőprogram nem játszik együtt, szóval... Na mindegy, jöjjön a készenléti kijelző, és akkor örülni fogok -
Maxentius
addikt
válasz
pingwin011 #36 üzenetére
Van egy olyan érzésem h mi IS-tulajok max. egy ilyet fogunk kapni legközelebb frissítésként, azaz lezáró képernyő helló, Sense 3.0 viszont nuku...
-
osztraksajt
őstag
Mindig van lejjebb.
Ha valamelyik szolgáltató nem kezdi el nyomni, akkor elég szánalmas lesz az eladása. Persze értem én hogy nagy, meg fészbuk, meg HTC, de azért az ára egy két kategóriával jobb telefonéval vetekszik.
-
Shady313
aktív tag
Csak hogy gyűljenek a negatív kritikával teli postok, hátha észreveszi magát a HTC. Azon kívül, hogy ronda a készülék... Minek oda az a Facebook gomb? Ez az agymosás tényleg ennyire komoly? Így is a fiatalok ott élik az életüket és ha valami rosszat mondasz az oldalra szó szerint harapnak. Erre tovább erőltetik. Üzletpolitika, persze.... De ez a világ felelőtlen....
Gazdag gyerkőcök megveszik, viszont akinek igényes készülék kell nem fogja lejáratni magát egy facebook gombbal. Ugyanis nevetségesen fest, függőséget jelképez. A felhasználótábora elég kicsi lesz....
-
pingwin011
aktív tag
Azt gondolom, hogy a legelvetemültebb facebook rajongóknak sem hiányzott eddig ez a plusz gomb. Viszont ez semmivel sem facebookabb mobil, mint bármelyik másik, csak 1el kevesebb lépésből lehet posztolni. Ha már elkezdett a HTC egy ilyen vonalat, akkor tegyék tényleg kicsit mássá. Pl pluszba mehetne bele facebookos jelenet, felszín, hátterek, élő hátterek stb.
A dedikált fb gomb mellett simán elfér a tükör alkalmazás (ami felesleges, meg kicsit nevetséges, pláne hogy azért a HTC inkább férfi telefon, de egy fb telefonba ez már fel sem tűnik), viszont a stocks talán kihasználatlanul fog azt hiszem maradni
Valami szemet szúrt nekem.
Sense 2.1 fut rajta, de a készenléti kijelző olyan, mint a 3.0-nál, nem? Tehát, ha a programot a körbe húzod, akkor oda ugrik... Szóval ez alapvetően 3.0nál van, csak most ebbe is belepakolták? Incredible S 2.1es sense felülete nem tud ilyet... -
Thome
veterán
válasz
#13260800 #29 üzenetére
Ezt az AF-es kamerát az EDOF odavágja igen. Hasonlítsd össze egy Galaxy Ace-szel...
-
Ricardo
titán
96.000?
Elgurult a gyógyszerük? -
callmeakos
veterán
Ez a telefon úgy bukta ahogy van. A HTC-nek nem kéne erőltetni a fiatalokra a mobiljaikat hacsak nem mennek le jócskán az árral. Körülbelül legalább annyira mint pl a Wildfire most.
-
MI a nyavajának kellett rá a fb gomb??El is rontották vele.Inkább lett volna valami szabadon állítható snassz gomb és azt teszek alá amit akarok..
-
cefre00
tag
Mi a frásznak tesznek rá FB gombot? No mindegy.
Azon kívül ez a masina nagyon ronda. A design semmiféleképpen sem nevezném (én) letisztultnak, pláne nem felnőttesnek. A tudása rendben van, viszont akkor sem adnék érte 96.000 forintot, ha a htc felirat színaranyból lenne rajta... -
törölt tag
Bírom, hogy általában hasast dobnak az emberek az AF -től miközben ezt a gépet egy közepes EDOF hazavágja 2x. Ha már ennyiért veszek egy Mobilt elvárnám, hogy éles képeket lőjön. Nem is olvastam tovább a tesztet mikor megláttam a képeket.
-
XuChi
addikt
LOL dedikált arckönyv gomb. Ez tök nevetséges. Lassan a WC-ben is FB gomb lesz
-
JanFe
aktív tag
Atlagos HTC keszulek, persze jo dragan...
-
Thome
veterán
Ha már annyira Facebook mobil, akkor az aztvar Facebook gomb mehetett volna a telefon jobb oldalára, a felső részébe. A gomb jelenlegi helyére pedig egy apró, szolid (mint anno a HTC név a telefonok hátlapján) "facebook" felirat vagy pedig egy kicsi kis logó. Mindenki jobban járt volna. Így elég csúnya. A hátoldalról inkább nem is szólok semmit...
Na meg ezért a pénzért? Pláne egy ilyen ótvar hardver? Menjen már a csába a HTC...
-
Antibazsi
aktív tag
Aztán pár hónap múlva jön hozzá az upgrade pack G+ matricával.
előbb írtam mint elolvastam volna a tesztet
-
littlelion21
addikt
Az ár-érték aránya a legjobb
-
tjb007
nagyúr
Vicces emberek dolgozhatnak a HTC -nél, 50.000 forintos felárat elkérni a Sense -ért, fém házért és egy Facebook gombért........
Mindegy, úgysem tartozom a célcsoportba. -
dr. Kind
aktív tag
azért van egy-egy fotón, hogy mindenkinek legyen összehasonlítási alapja a telefon méreteivel kapcsolatban. Mivel az omnia7 még nálunk lesz egy darabig, úgy gondoltam, érdemes ezt vele csinálni, a folyamatos készülékváltogatás csak zavaró lenne. De ha szerintetek túl sok az Omnia 7, szóljatok, és akkor mindig mást rakok be
-
Napfénysüti
nagyúr
Abszolút egyetértek a végső konklúzióval. A telefont sajnos agyoncsapja az ára illetve az a FB gomb is nagyon felesleges és csúnya szerintem.
-
Maxentius
addikt
A fészbúk-gombtól most tekintsünk el, mindenki úgy kommentálhatja, ahogy akarja.
Alapvetően rendben van a külseje, eléggé Legend-fíling, bejövős.
A kamerateszthez pedig annyit, h ezentúl az összes leendő Sense-cuccban legyetek szívesek átkapcsolni a méretarányt 5:3-ról 4:3-ra, akármekkora is a képérzékelő, mert tudnak ezek a HTC-k szabványos méretben is lőni képeket, de alapbeállítás szerint szélesvásznon vannak. Előre is köszi!
#legiaap: úgy tűnik ár-érték arányban most az a legjobb cucc (vagy csak amolyan fejlesztői cucc, ami a WP7-blog miatt kell, és ha már van, akkor miért ne.
)
-
-
legiaap
félisten
Tökre bírom, hogy egy csomó tesztben szerepel az Omnia 7 is...
-
kolosanyi
veterán
Vicces fiúk (lányok?) ezek a htc-s arcok. Ennyiért adni egy belépő droidot (ugye most már a belépő kategória kapja ezt a hardvert)... Erre se cserélem le az Optimusom.
-
miaoumaoi
tag
manapság már mindenre facebook gombot raknak, akkora igénytelenség. gyanítom fizet nekik a face, lehet abból fedezik az ms licensz díjakat.
-
Valentino K.
senior tag
Hehe, már előre látom, hogy hány félrepostolt kép lesz a Salsa user üzenőfalán
Lesznek kínos pillanatai a telefon használójának
Egyébként fekete vagy ezüst színben istenkirály lenne a köcsög FB gomb nélkül. Nálam még mindig etalonnak számít a legend, minek kellett szétbarmolni a letisztult formatervet egy oda nem illő, rikító kék gombbal? -
dokee78
félisten
Láttam a Mobilaréna TV-ben és inkább már Wildfire S-t venném,mert ebben csalódtam.
-
myckie2
őstag
Specifikációk: Alcatel One Touch 665? he?
-
amanoba
őstag
A formaterv telitalálat (el is morzsoltam egy könnycseppet a Legend-Salsa párhuzam miatt), az anyaghasználatra és az összeszerelés minőségére sem lehet panasz
Emiatt jar a kalapemeles, es az unibody miatt is, de ara, az valami vicc.
A facebook gomb nekem is szurja a szemem az elejen, teljesen nem oda illo, sokkal jobban jott volna ki a dolog, ha az oldalan kap helyet. -
hemaka
nagyúr
Facebook gomb
-
Eagl3
veterán
Nekem egyvalami szúrt szemet, mégpedig egy korábbi tesztel, a Wildfire S -el kapcsolatosan.
Történetesen a telefonok sebességére vonatkozólag a Wildfire S tesztjében ez olvasható:
" A processzorról sok adatot még a hivatalos specifikációból sem tudunk meg, az biztos, hogy 600 MHz-es órajelen ketyeg ... nem hivatalos források szerint Qualcomm MSM7227 a pontos típus ... A sebességgel kapcsolatban semmit sem kifogásolhatunk. Nyilván nem a világ leggyorsabb okostelefonjáról beszélünk, de egy laikus nem valószínű, hogy meg tudná mondani, hogy a Wildfire S-ben felsőkategóriás vagy középkategóriás processzor van-e; azaz valószínűleg tudna tippelni, de nem egy 600 MHz-es chipre asszociálna. A képernyőmozgatás gyors, az áttűnések folyamatosak, lassulásokkal a tesztelés alatt nem találkoztam, tehát minden rendben volt. "Míg a Salsa most megjelent tesztjében ez áll:
"A borítás alatt egy Qualcomm MSM7227 lapul, a processzor órajele 800 MHz, a grafikus számításokat pedig egy Adreno200 végzi. ... A hardver ódivatúsága meg is látszik a rendszer sebességén: bár nincsenek félperces akadások, a folyamatos működéshez ez egyértelműen kevés. Az apró szaggatások és reccenések mindennapos vendégek, ha az ember Salsázik; ugyanígy a kétpontos nagyítás sebessége sem az igazi."Mind a két telefonban ugyan olyan Adreno200 található illetve 512 ROM és ugyanennyi RAM áll mindkét készülékben a felhasználó rendelkezésére.
A kijelző felbontása szintén megegyezik, a Salsa 0,2 hüvelykel nagyobb ugyan, de ez úgy gondolom, elhanyagolható.Most akkor döntse el a user, hogy a Wildfire S működése mennyire folyamatos, ha a Salsa erősebb processzora is hagy némi kívánni valót maga után a cikk szerzője szerint.
Nem ugyanaz a két teszt írója, de azért figyelembe lejetne venni ezeket a dolgokat szerintem, eléggé megtévesztő, legalábbis számomra egyből feltűnt.Ettől függetlenül szép teszt, köszi!
-
eeXaa
addikt
...nna megint egy csoda htc
-
GALARDO
addikt
Pofás készülék.
-
xlife11
senior tag
A telefon szvsz szép lett, de a facebook gomb nélkül szebb lenne, illetve ha a kare mellett az a kék rész elhagyták volna.A hardveren nem lepődött meg szerintem senki, egy kicsit kevés,ez ennyiért kicsit drága, de hát HTC
Amúgy azok a telefonok amik most Gingerbreaddel jöttek ki megkapják az ICS-t?
-
Hát tényleg elég érdekes
Adott egy Android-rendszer, amely ugye Google... és erre Facebook gombos készülék jelenik meg egy gyártónál.
Kb a szembeszéllel pisálás mozzanata
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett hozzánk a HTC második, dedikált Facebook gombbal szerelt telefonja.
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- S23 ultra 8/256gb 2026.12.18 ig garancialis
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- Független Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB eladó!
- iPhone 15 Pro 128GB, Apple Watch S 7 Midnight Alu 45MM, MacBook Pro 13-inch, 2017, 2 mag i5, 8/128GB
- Samsung Galaxy S25 512GB Navy Blue - SES.HU vásárlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest