- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hennet
aktív tag
valamiért a videók helyén egy fekete téglalapot találok
"Ööü... Én meg már azt hittem, hogy mivan, pedig mégsem."
-
gabó
tag
Ebben a színén kívül mi a nőies?
Nekem8
-
törölt tag
V3 mellé tenni... azér na...
[ Szerkesztve ]
-
Aucor
senior tag
Hát nem tudom, de ez is csak egy a több tucat, lényegében ugyanolyan HTC telefon közül... Hardvert lényegében ugyanúgy megkpajuk egy olcsóbb SE-ben, pl ott a SE live with walkman... Igaz kicsi a kijelzője, de vannak +20-30k-ért vannak még jobbak...
-
hunter84
aktív tag
Szerintem túlságosan ki lett emelve, hogy ez egy női telefon, mikor ezt a színt leszámítva tulajdonképpen unisex. Erről még ti is cikkeztetek:
-
amanoba
őstag
nagyon szép telefon, dicséretes tartozékok, elfogadnám egy fiúsabb színben.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Maxentius
addikt
Három észrevétel:
- "Magical HyperCube" - erre csak ennyi:
- Dropbox: nekem 3.5-ös rom alatt sikerült 5 GB-ot regisztrálnom, a visszaigazoló e-mailben leírtak alapján kell eljárni a fiókban. Ha ezek megvannak, jár a +250 MB helyett a 3,250 MB.
- A dokkoló módban hosszan kell nyomni az ikonokon és meg lehet változtatni bármelyre, így a rádió is kirakható.
Amúgy meg egész szép női verziója lett a Desire S-nek, de egy Desire mini néven kiadott még kisebb verzió, olcsóbban kezdve tarolhatna az Xperia mini mintájára.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
rizso
addikt
Ezust/feher kombo eleg tetszetos! Sensationhoz nincs ilyesmi hangszoros dokkolo?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
torois83
csendes tag
Szerintem ha női készülékről bezsélünk, akkor sok embernek inkább a htc wildfire, SE Xperia mini vagy arc jut eszébe és nem ez.
De még egy iphone-ról is előbb jutna eszembe hogy nőies (fehérben) mint ez, a szín azért nem minden, már amennyire én látom ezt a hölgyeknél
Szvsz a htc-k, főleg a nagyobb kijelzősök pont férfiasabbak. -
Graphics
Jómunkásember
a ZTE kezd mérce lenni...
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
-
mrlujoak
veterán
A specifikációkból (no és persze az árból) kiindulva, mint "unisex" de inkább női mobil esetén sokkal inkább a Sony Ericsson Xperia ray jut eszembe.
(a mini-k kisebbek, kevésbé elegánsak és jóval olcsóbbak is)Az is hasonló hardverrel operál, és egy Sony Ericsson LiveDock-kal kiegészítve (ami ezzel ellentétben az összes idei Xperiával funkcionál, a régebbiekkel csak tölt) közelítjük csak meg ennek az árát...
"Nem tudom, hogy miért, hogyan, de tény, hogy a ZTE Skate 4,3 inches kijelzőjén nagyságrendekkel többet ütöttem félre (és nem csak én), mint a 3,7 inches Rhyme-on ügyködve. "
-ezért meg a ZTE-sek szét fognak cincálni...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
FireKeeper
nagyúr
"nem is kell elvárjuk tőlük, hogy ROM-ot főzzenek otthon (habár a főzés elvileg testhezálló)" ezen behaltam
bár kérdés, minek ilyen telefon a konyhába?
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
[DE2JAY]
senior tag
A Sensation negatív tapasztalatai miatt nehezen ajánlom a barátnőmnek. Remélem ebbe nincs antenna gating bug és napi 2 sense restart Nem trollkodni jöttem ide. Csak a szerencsétlen tapasztalataimat írtam le.
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
Blyan
félisten
A szintetikus sebességtesztek nem hoztak túlságosan jó eredményt, a fenti táblázatban természetesen az Xperia arc áll közel hardveresen a Rhyme-hoz, de minden mérőprogram szerint lenyomja.
Tekintve, hogy az Arc S 40%-kal magasabb órajelen megy, nincs oka szégyenkezni a Rhyme-nak - monjduk a hölgyek úgyis tesznek a benchmark eredményekre.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nem, inkább metroszexuális De félretéve a tréfát, a Rhyme egyedi színe és az egyedi tartozékok miatt érezhetően elsősorban női cucc. Elegáns, de nem túl férfias, ez felénk elég egyértelmű vélemény volt. Persze keresgéltem a neten, és rengetegen helyen úgy hivatkoznak rá, mint a "HTC női okostelefonja". Egyszerűen tipikusan az a kütyü, amit én is szívesen használgatok, de ötvenszer jobban nézni ki a menyasszonyom kezében. És szerinte is
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Cyberpunk
félisten
Nekem nem tűnik nőiesnek
Hope was the right choice, and it always will be.
-
nagyúr
Azt hiszem jelenleg ez lenne a tökéletes telefon páromnak. Csak az a baj hogy az ára miatt nem engedheti meg magának.
Més que un club!
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz Cyberpunk #25 üzenetére
Akik szerint mégis azért inkább nőies:
ZDnet
Engadget
The Verge
TechNewsWorld
PhoneArena
Forbes
Van még, de most a mérvadó lapokat linkelem.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
tothmaxy182
őstag
"Sőt, a hiszti, mint jelenség inkább a nőkhöz van kötve"
Azért itt a fórumon már számtalanszor láttunk erre ellenpéldát...
Minden szavam magánvélemény!
-
Blyan
félisten
válasz Napfénysüti #26 üzenetére
Szintén. Régóta keresek ilyesmit. Még a Wilfdire volt hasonló, csak az egy ócskavas belül, pedig kinézetre szép volt nagyon (a wildfire s már nem néz ki olyan jól).
(#23)
Én is osztom ezt.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Cyberpunk
félisten
Hát nekem a képekből az jön le, hogy ha pusztán magát a készüléket nézzük nem tűnik annyira nőiesnek. Igaz kissé gömbölyded, de a szín az okés. Jó persze ha rózsaszín lenne az már más lenne
Viszont ha a tartozékokat is hozzá vesszük akkor egyetértek.Hope was the right choice, and it always will be.
-
DeltaPower
addikt
Ez a dokkoló követendő példa lehetne a többi gyártó számára is.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Sidney
csendes tag
Női szemmel nézve nekem nagyon tetszik!
Szerintem jó a színválasztás, gondolom azért lett lila, és nem rózsaszín, mert nem vált ki undor-libabőr keveréket, ha a kedves férj is rápilant.
A felület is nagyon kellemes, és tényleg sokat számít az akadásmentes működés, már nem egy csajos mobil landolt a földön emiatt az ismerőseimnél.
Ja, és végre 3,7"-t szánnak a nőknek is, kell az a nagyobb kijelző! -
tha_answer
őstag
hat, az n9 szebb egy icipicit
[ Szerkesztve ]
-
torois83
csendes tag
válasz tha_answer #33 üzenetére
Na igen, ha már női telefon akkor az is játszik.
Az egyébként oké, hogy női tartozékok vannak a telóhoz, de pl ezt a táskából kilogó izét ki fogja használni?
A nőket a szín érdekli és ennyi, meg persze a tetszetős forma, de ez a telefon inkább egy visszafogott dizájn, semmi más, akármilyen színű is. -
hallerlaller
addikt
Nem tudom, hogy miért, hogyan, de tény, hogy a ZTE Skate 4,3 inches kijelzőjén nagyságrendekkel többet ütöttem félre (és nem csak én), mint a 3,7 inches Rhyme-on ügyködve.
szerintem a rácsozás nem olyan sűrű a zte-n, jól mondom?
bigyót kilógatni a táskából életveszély, könnyen kilophatják annál fogva.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
gzbotii
nagyúr
Nekem a Sense 3.5 szurt szemet elsore...erdekes ez az uj felulet.. Eltunt az a tipikus HTCs ora meg idonaras widget egybe
De szerintem kifejezetten joWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
atike
nagyúr
Szerintem is gyönyörű. Viszont én sem tudnám elképzelni saját részre... Viszont az asszonynak tökéletes lesz! Év elején lejár a két év, agyalt is rajta, hogy mi lenne a jó... Megvan a befutó!
-
joey04
titán
Más színben, a bigyó nélkül simán jó lenne, a dokkoló nagyon jó, a füles is, csak belső lehetne erősebb (nekem). Rádiót nem értem miért nem megy dokkolóval, jó dolog lenne pedig.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
-
JR.CSé
senior tag
Az a bölcső nagyon pofásra sikeredettNem is tudom hol láttam ilyet utoljára.Mindenesetre a cucc elnyerte a tetszésemet.
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
Lumos
csendes tag
Lehet egy kicsit nõies, de akkor a hasonló kinézetű darabok is azok csak egy kis lilás pink szin kell. Nekem tetszik,de nem venném meg max férfiasabb színben. Amugy tők unixes szerintem.
-
nagyúr
Ilyen nálunk is volt a családban. Megvette mert trendi érintős meg szép rózsaszín. Eygszer kellett valami mókolnom vele a hölgy kérésére azóta is gyűlölöm azt a telefont. A vicc az volt mikor látta az O2-m (WM 6.5 OS ) valamelyik programját és kérte hogy tegyem fel neki.
Persze magyarázhattam neki hogy ez egy okostelefon csak annyit mondott próbáljam emg hátha megy az S5230-on.Més que un club!
-
domerator
veterán
Aztapaszta... régóta az első telefon, amit habozás nélkül elfogadnék/megvennék... méret, design, hardver nagyon a helyén van, a dokkoló hiánypótló, egyszóval nálam must have.
Szín?... fehér ájfon elterjedt használata után szerintem szinte bármilyen szín mehet... pláne, ha élőben a teló másik két színe inkább szürkés árnyalat.A teszt is ötös!!!!
(#35) F-ECT$: LOOOOOOOL... (viszont nem csodálkozom...)
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
daniel909
addikt
nem tudom ez mitől jobb mint a DS. Nincs rajta az a 3 pöttyös csati, és nem kap frissítést, de ennyi. én nem cserélnék az uj sense meg egyáltalán nem tetszik.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
daniel909
addikt
nem tudom ez mitől jobb mint a DS. Nincs rajta az a 3 pöttyös csati, és nem kap frissítést, de ennyi. én nem cserélnék az uj sense meg egyáltalán nem tetszik.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest