- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kislg
tag
válasz fleetcmd #392 üzenetére
Helo!
Nagyon nagy a gond. Probáltam a fent leírt módszerrel feltenni az új android a telóra. Ott tartok, hogy leszedtem a htcdev-ről a progit, és éppen csinálja.... (Sending......................) Ennél a lépésnél tart. Na most, kiirta hogy az egész művelet kb. 10 percig tart, viszont már 1 óra 10 perce csinálja, mi lehet a gond?
Hogyan állítsam le? Nem merem csak úgy kihozni, mert félek, hogy akkor elszáll minden, ötlet?Nagyon jó lenne, ha minél elöbb tudnátok segíteni, előre is köszönöm
-
raffiakötö
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki abban segíteni, hogy hol találok valami leírást HTC Rhyme rootoláshoz?
Köszönöm!
-
nosferat9
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném frissíteni a párom telefonját, de a rendszer nem találja meg magától a frissítést. (Jelenleg 2.3.5-ös android fut rajta). Valaki írta korábban, hogy a htcdev.com-ról töltött le frissítést, én viszont ott csak forráskódot találtam.
Meg tudnátok mondani, hogy tudnám rávarázsolni az ICS-t?[ Szerkesztve ]
-
fleetcmd
tag
Tegnap este találtam egy frissítést a telefonhoz (a beépített frissítéskezelővel). Tudja valaki, hogy mi volt az? Nem lehetett nagy dolog, mert még újraindítást sem kért.
--- Steam Controller + Steam Link // Logitech F310 játékvezérlők; Tel.: Nokia 5 (Android 8.1)
-
raffiakötö
csendes tag
válasz alexander12 #405 üzenetére
A páromnak nem változott a fényképezés része a telefonnak. Legalábbis ha változott is nem vettük észre.
Képeket jókat csinál, ami változhatott az a fényképező proginak a kinézete...
Valaki rakott már fel másik romot a Rhyme-ra? Mennyire működnek stabilan a romjai?[ Szerkesztve ]
-
alexander12
aktív tag
azt szeretném kérdezni, hogy a fényképező rész változik-e a frissítéssel?
kíváncsi, OP8T
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok sràcok,
A bnőmnek kerestem telefont és ez mind2nknek megtetszett ez a telò. Mivel én màr jàrtas vagyok az android vilàgàban és a telefonokéban is ezért szeretném kérdezni h van-e valami tipushibàlya a telefonnak? Akàr sw akàr hw probléma. Valaki tud adni linket, hogy hol érdemes megvenni ahol dokkolòt is kapunk hozzà? Ez azért kérdezem mert olvastam, hogy nem mindenhol jàr hozzà dokk. Làttam màr van ICS is. Az javìt a sorozatos FCn?
Előre is köszi a segìtséget!
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
CaNdEjj
csendes tag
Úgy tudom, hogy a fentebb leírt módszerrel nem mindegyik HTC Rhyme-ot lehet magyarosítani (attól függően, hogy melyik régióba szánták).. egy olyan kérdésem lenne, hogy a morelocale 2-vel meglehet oldani mindegyiken?
-
ponti_ak
addikt
Kedves Rhyme-tulajdonosok!
Eladó sorba kerültek az alábbi Rhyme kiegészítők:
- 1 db újszerű, gyári, fekete dokkoló: 5000 Ft
(ebay-es, Ph!-n vettem, papírja nincs, működik)- 1 db új, fekete Noréve bőrtok, műanyag övtartóval: 6000 Ft
Papírjaival, dobozában, link és fotók ittAz árak mérsékelten alkuképesek (főleg ha a kettőt együtt elviszi valaki ).
Eladás oka: a készüléket visszaküldtem, ezért számomra feleslegessé váltak a fentiek
Érd: privát vagy email
Köszi a figyelmet,
üdv: ponti[ Szerkesztve ]
-
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Kezdenek előjönni a Rhyme-on a szokásos droidos betegségek(force close,fagyás etc).Gondoltam csak simán factory resetelem,viszont láttam,hogy írtátok,megjelent az ICS és nem mindenkinek jött be. Kérdezném,hogy azóta változott valakinek a véleménye ezzel kapcsolatban,érdemes feltenni,vagy hagyjam 2.3-on?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest