- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
malor
aktív tag
válasz medvetalp78 #299 üzenetére
Azt a "bigyót" használja valaki
-
malor
aktív tag
válasz medvetalp78 #297 üzenetére
Minél többet van használva a gyári tok, annál használhatóbb lesz. De egyébként tényleg nem egy kényelmes megoldás.
-
medvetalp78
tag
HÁHÁHÁHÁ !! A gyári bőr meg van csak művészet kiszedni amikor csörög gyorsan ..Picit szorul benne macerás nagyon +még azért kell gumi tok ha netán le potyan ne törjön szét.......De itt nehéz venni ..max csak rendelni de hát azért jó lenne látni mit is vesz az ember !!!!!!
"medvetalp78" felhasználónak 46 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!
-
malor
aktív tag
válasz medvetalp78 #295 üzenetére
Lehet, hogy nincs is hozzá semmilyen gumi tok, csak valami "bugyi"
-
medvetalp78
tag
Kihalt a fórum ?? Találtatok lilába olyan telefont ?? Ma kerestem hozzá Debrecenben gumi tokot több telefon boltban de mind ha más bolygóról jöttem volna úgy néztek az eladók ......
Nem hittem hogy ekkora tanya ez a város ....."medvetalp78" felhasználónak 46 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!
-
Gondwana
addikt
Rendes, nyomtatott magyar használati utasítás, ugyanakkora méretben és ugyanolyan nyomdai minőségben, mint a mellékelt angol és német utasítás. A magyar menünyelv választhatósága az gondolom, az egyéb régiókban vett példányokon is adott. HTC matricával volt leragasztva a doboz, én nyitottam ki.
(Pont a gyorsbolttal volt olyan élményem, hogy amikor a Diamondot vettem, közben mutatom, hogy a Polarisomnak megszűnt az érintésérzékenysége. Sorozatszám alapján, papírok nélkül befogadták garanciális javításra, pedig nem is náluk, hanem a szegedi e-digitalban vettem, de szintén magyar garanciával.)... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Gondwana
addikt
Gyorsboltban két lila volt pénteken, az egyiket megkapta a párom, a másikat átvitték a teszkósboltjukba. Szerintem egy rákérdezést megér, hogy mikorra tudnának hozni egy újabbat (szerintem max 3-4 nap lehet náluk)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Spirit
őstag
válasz medvetalp78 #288 üzenetére
Hát azért kicsit megbízhatóbb forrásra gondoltam, nem apróhirdetésre vagy sarki gsm butykára. Azért köszönöm szépen.
[ Szerkesztve ]
-
Spirit
őstag
Sziasztok, hátha olvassa valaki még ezt a topicot.
Ezt a kis gyönyörűséget meg lehet szerezni valahol az országban lila színben(Plum azt hiszem), rendes tartozékokkal, gyári állapotában? "Akciós", "használt", "német nyelvű" nem érdekel.Független vagy T-s kellene, de sehol nem találok raktáron.(jó lenne azért meglesni)Tudtomal egy fél éves telefonról van szó, de már nem lehet kapni?Nőnek lesz, nekik azért nincs sok választásuk, ha combosabb hardvert szeretnének igényes külsővel.
[ Szerkesztve ]
-
medvetalp78
tag
Üdv ! Jó lenne ha erre is kijönne hamar én nagyon várom már ,de dátumról nem lehet olvasni sehol.... Ha valaki olvas dátumról valamit linkelje már be !!
-
ronda
aktív tag
SE Ray-em van, arra már kijött.
"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
malor
aktív tag
válasz medvetalp78 #280 üzenetére
Esetleg valami közelebbi infó, hogy mikor lesz rá ICS?
-
medvetalp78
tag
Igen én is azt hittem nincs ekkora szigor....De rá csesztem,,,,De inkább beszéljünk a telefonról mert azért is kaptam hogy nem oda való a be írásom meg rövid ... Nem akarok én mindig regényt írogatni .....
-
malor
aktív tag
válasz medvetalp78 #278 üzenetére
Csak szórakozzunk, nem kell itt stresszelni
-
medvetalp78
tag
-
malor
aktív tag
válasz medvetalp78 #276 üzenetére
Már akartam kérdezni hol vagy
Tanulság: ha iszol ne fórumozz
-
ronda
aktív tag
Ha hazaérek végre (jövő héten) bemegyek a vodához megnézem. De amilyen szerencsém lesz, biztos nem lesz nekik kipróbálható darab.
Mikor a lányom kisebb volt, a haveromék macskáját keresztelte át, csak ő nem jól értette a filmben és azt mondta rá: "manőr". Azóta ez visszatérő macseknév lett a környezetünkben :-)
[ Szerkesztve ]
-
malor
aktív tag
A barátnőm használja, napi szinten, a neten is lóg vele, videózik és játszik rajta. Korrektűl működik.
Most ha azt kérdezed, hogy egyáltalán nem lassúl-e be néha, akkor azt mondanám, hogy de, persze, hogy belasszul. Viszont csak annyira, hogy inkább észre sem veszed.
Én néha fórumozok rajta, és pl. az zavar, hogy egyszer csak elugrik a szövegdobozról, amibe írok és nem akar visszamenni. Játszani kell vele és akkor újra minden rendben.
-
ronda
aktív tag
Szóval akkor összességében elmondható, hogy ez egy jó telefon? Senki nem tapasztal közületek alapozást? Ha nagyobb terjedelmű weboldalakat néz az ember akkor sem akadozik? Ha mondjuk egy 10-20 percet netezek vele és kilépek, rögtön megjelenik a homescreen az összes widgettel/ikonnal?
-
malor
aktív tag
válasz medvetalp78 #268 üzenetére
Na, csak kiderült, hogy ez nem gyári feature
-
medvetalp78
tag
Voltunk szervizbe és cserélni kel a hangszórót azért halk...
-
fleetcmd
tag
válasz medvetalp78 #199 üzenetére
A gyári tok egy idő után "bejáratódik", így az első egy-két nap tényleg nehéz kiszedni belőle a telefont, de utána már semmi gondot nem okoz.
--- Steam Controller + Steam Link // Logitech F310 játékvezérlők; Tel.: Nokia 5 (Android 8.1)
-
barackle
tag
válasz medvetalp78 #264 üzenetére
Nálam is tökéletes a hangerő, nincs vele baj.
Én az usb csatlakozót eltakaró kis fedelet nem szeretem. Kétségtelenül design-os, de ha gépről akarok másolni nagyobb adatmennyiséget a telefonra, vagy épp fejlesztek rá valamit, esetleg nincs nálam a dokkoló, akkor kényelmetlen mindig leszedni róla. Hosszútávon pedig félek, hogy egyszer letörik.
Ezenfelül pedig csak pár szoftveres hiányosságot tapasztaltam, amiket részben át tudtam hidalni, részben meg elfogadtam, de ezek csak kényelmi funkciók.
-
Gondwana
addikt
válasz medvetalp78 #262 üzenetére
Ezt pontosítanád? Mármint, hogy mi a halk? Csak mert a páromé max.hangerőn több, mint 2m-ről is jól hallható, 1/3 alá le kell halkítani, hogy csak az hallja, akinek szól. (A kihangosító ezen felül külön történet)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
ronda
aktív tag
Írjátok róla valami olyat is, ami nem tetszik rajt nektek. A jót könnyű megszokni. A hibákkal nehezebb megbarátkozni.
-
medvetalp78
tag
Ez egy nagyon jó telefon !! A kedvesemnek nagyon bejön ,ha ő örül akkor én is......
-
Gondwana
addikt
... és akkor hirtelen a topik fele eltűnt - másként: 50-et ugrott a hozzászólás-számláló ...
Tegnap vettem egy ilyen Tóthárpádi telefont a zasszonypajtásnak. Első töltés folyamatban, a dokkoló alapkoncepciója már a HD2-nél megvolt, végre értelmesen meg is valósították. Ha kijön rá a One V szoftveres körítése is, 4-5 évre el van látva telefonnal a zasszony.... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
malor
aktív tag
válasz medvetalp78 #226 üzenetére
Nem estem tőle hasra. Többet vártam, ez az igazság.
Tiszta műanyag már az is. Akad is még, mert hát az android még mindig nehézkesen lesz optimalizálva. A Sense 4.0 mintha inkább visszalépés lenne a 3.5-höz képest. A kamera átlagos. Az aksi durván merül, mert zabál a gép rendesen. A kijelzőről meg semmi infó napfényben. Az az érzésem, hogy az SLCD 2 sem használható ilyen környezetben.
A mérete más kérdés. Valakit vonz valakit meg riaszt.
-
malor
aktív tag
válasz medvetalp78 #224 üzenetére
Egyébként érdekes, hogy jönnek az új telók, mert nagy a verseny és mindig kell valami új - még ha nem is mindig sikerül újat alkotni - miközben a régebbiek egyre jobb áron elérhetőek.
A htc telók, meg olyan egyformák, hogy aki egyet vett, annak egy másik htc nem is újdonság
[ Szerkesztve ]
-
Gondwana
addikt
Tényleg, miért kell egy PDA-telefon egyáltalán kikapcsolni? Airplane-mód valamihez nem elég?
-
malor
aktív tag
válasz medvetalp78 #202 üzenetére
Az én párom is ezért rakta bele ebbe a szütyőbe, amiben még a Nokia N95 fülhallgatója volt. Kb. 90%-ban védi a telefont, de külön zsebbe teszi a táskájában így azért védi.
Most is rajta lóg és netezik, mert "mindig van valami újdonság, amit el kell olvasni" monjda
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest