Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Már csak 1dolog van ami zavar a kütyüben és ezt nem tudom megoldani.
Ha megy a zene és indítok egy játékot, kilövi a zenelejátszót akkor is ha nem akarom. Ion-on simán tudok egyszerre játszani és zenét hallgatni is. -
hurrikan
addikt
Az a gond, hogy bármit bármire foghatnak.
Vannak ROM-ok amelyekben növelve van a fényerő, hangosítva a hangszóró, a wifi teljesítmény stb. Tehát tény hogy igen sok mindenben gondot okozhat.
De pl. egy indokolatlan ház kopás, gomb kontaktosodás, microUSB kikopása stb. ezek nehezen lehetnek amiatt.
De egyébként ugyan így van minden a Sonynál és a Samsungnál is, tehát nem különb egyik sem. Tehát ha valaki mégis megpróbálja, akkor a szervizek, azon belül is az aktuális szervizelő emberke jóindulatán múlik minden. -
hurrikan
addikt
HTC London válasza:
HTC eu-no-reply@htc.com
12:08 (56 perce)címzett: saját magam
angol
magyar Üzenet lefordítása
Kikapcsolás a következő nyelvhez: angol
Dear Báder László Tamás,Köszönjük érdeklődését HTC készüléke kapcsán.
Az én nevem Zsófia és a HTC írott kommunikációs csapat tagja vagyok.
Meg szeretnem erősíteni a szerviz által leírtakat:
A készülék garanciája minden értelemben elveszik, ha a szerviz megállapitja a bootloader nyitását, S-off- ot és rootolás, avagy annak nyomait. Ezek minden esetben nyilvánvaló jeleket hagynak maguk után, eltüntethetetlenül, és készülékét a szerviz nem fogja tudni garanciálisan javítani.
A HTC készülékek a HTC által kibocsájtott software és hardware specifikációkra vannak tervezve, ezek megváltoztatása egy lehetőség, mellyel ha a vásárló él, azt saját felelősségére teszi. A bootloader felnyitása következtében létrejött problémákért a HTC nem tud felelősséget vállalni. Ez a világ minden részén így van. A garanciális feltételek meghatározása pedig a törvény szerint minden gyártónak saját meghatározása szerint alakul. Azaz ha valamilyen szoftveres módosítás bizonyíthatóan kiderül, az semmiképpen sem támadható jogilag.
Aki azt állítja hogy valaha is ennek ellentmondó levelet kapott a HTC-től, az nyilvánvalóan nem mond igazat, avagy a bemásolt levele hamisítvány. Cégünk álláspontja ugyanis korábban is megegyezett a fentebb leírtakkal, és ez érthető okok miatt a jövőben sem igen fog változni.
Ahhoz, hogy tudassa velem, hogy sikeresen válaszoltam feltett kérdésére, kérem, kövesse az alábbi linket, hogy lezárja ezt a beszélgetés. Itt lehetősége van arra, hogy visszajelzést hagyjon a tapasztalatairól.
Let me know if I have successfully answered your question, please click here to complete this.
To send a reply to this message, please click here.
Sincerely,
Zsofia
HTC
-
hurrikan
addikt
válasz
james008bond #9589 üzenetére
vagy
APW Widgets
Beautiful Widgets
Clean WidgetsAPW-ben az a jó hogy az a legszebb és az minden HTC widgetet kivált
kivéve az időjárást arra meg ott a Fancy.
-
hurrikan
addikt
Egyik ismerősöm évek óta HTC-s, 5-6éve.
Ő azt mondta anno mikor a Sensationt bevitte S-OFF-olva kijelző hibával, visszadobták, hogy küldje vissza úgy hogy S-ON legyen. Vissza On-olta, visszaküldte még egyszer és úgy megcsinálták, pedig tudták jól, hogy 5napja még OFF volt....
De azt mondták őket csak az érdekli, hogy amikor beviszed ON legyen és zárt Bootloader, hogy előtte mi volt az nem érdekli őket.
Nekem meg a nyomait is odaírták a mailban, érdekes. Bár ez az eset már 1éve volt lassan, ezek szerint azóta még jobban negatívba fordult a hozzáállásuk? -
hurrikan
addikt
Írtam Londonba.
Meglátjuk. -
hurrikan
addikt
Megígértem az eCare válaszának bemásolását, tessék:
"E-Care Solutions e-care@e-care.hu
7:19 (2 órája)címzett: saját magam
T. Ügyfelünk!
A készülék hw és sw garanciája is elveszik, ha a szerviz megállapitja a bootloader nyitását, S-off-ot, root-ot vagy annak bármilyen utólagos nyomait.üdvözlettel:
E-Care Solutions Kft.
A DBH INTERNATIONAL GROUP MEMBER
Rotterdam - Budapest -Debrecen- Kosice
20. Szent László tér, H-1102 Budapest
Tel +36 21 2524-688 Fax +36 1 431 8122
www.e-care.hu
www.dbh-group.com
Keressen minket a facebookon is!" -
hurrikan
addikt
válasz
james008bond #9510 üzenetére
+1
-
hurrikan
addikt
De ez nem is azért van hogy folyton rajta tartsd vagy díszítsen, hanem amikor kell plusz energy.
-
hurrikan
addikt
válasz
Avicularia #9491 üzenetére
Jobb livewalpapperekben ezt lehet állítani.
-
hurrikan
addikt
válasz
FragMaster #9488 üzenetére
Lesz PS Store a Sonys ami az Ion-on van.
rengeteg nagyon jó játék van, igaz fizetősek. 800-4000ft közöttiek, de marhajó játékok is vannak köztük.
Valamint menni fognak az eredetileg PLAY only játékok is. Azok közt is vannak azért jók. És ugye lehet kiegészítő PS konzolt kapni androidhoz, így azzal is kompatibilis lesz az One széria. Nem mindenkinek éri meg, de vesztenivalója senkinek sem lesz vele. -
hurrikan
addikt
Nem feltétlenül.
USB OTG elvileg 4.0.4-ben menni fog.
És látod azt írták az egész One széria megkapja a PS certifkikációt, akkor gondolom ez már a 4.0.4-ben megtörténik.
30fps videó meg szégyenszégyen lenne ha nem menne, ez ugyanis nem driver hiba, mert a többi Tegra3-as modell 30fps. Bezony ám. ZTE Era, LG4XHD...
egyedül a 3-as kernel hiánya ami minden tegra3 modellben közös.Xaels:
Persze, de ha valami leadja ugyan ezt a teljesítmény, jobb driver és egyéb kompatibilitásokkal és forrósodástól metnesen akkor azt választod nemde?zezoka:
Van már nem egy ilyen mobil.
Rászokhatnának az androidnál is. -
hurrikan
addikt
válasz
LouiS22 #9475 üzenetére
Természetesen ha válaszolnak akkor ki fogom tenni.
A levelemben ez ment.""Tisztelt e-Care!
A következő kérdés a HTC Magyarországnak tettem fel eredetileg, de
onnan önökhöz irányítottak, mint illetékesekhez.Idézem:
"Mindenhonnan másféle hírek jönnek, ha bootloadert nyitunk, az csak
szoftveres, vagy hardveres garancia vesztéssel is jár? Fontos volna
tudni. Fórumokra másoltak be levelet, mely a HTC központ válaszát
tartalmazta, miszerint csak a szoftveres garancia veszik mert a
hardvernek semmi köze a szoftverhez. Ez valóban így van vagy a
bemásolt levél hamisítvány? Azt is mondják hogy a bootloader nem
számít csak hogy szervizbe vitelkor a készülék S-ON legyen és ne
S-OFF, de ha S-OFF az is csak a szoftveres garanciát veszélyezteti, a
hardvereset nem. Tehát mi az igazság a garanciális feltételekkel
kapcsolatban illet mi az ami egyértelműen megvonja a garanciát? Szeretnék erről egy részletes tájékoztatást kapni."Üdvözlettel: Báder László Tamás""
-
hurrikan
addikt
Így van, hát még ha az S4 pro-t rakták volna bele, 1,7Ghz-n, 2GB RAM-al.
Úgy verné az S3-at mint annak a rendje és még melegedni sem melegedne. Az előző posztomban említett problémák egyike sem állna fenn.
Már az 1,5-ös S4-es is megszorongatja a Tegra3-at, a pro meg le is nyomja és az Exynos4-el van egy teljesítményen. A magok száma nem minden.Itt van példának az Ion. Jó két hibája ennek is megvan ami az OneX-nek. Ebben is 2-es kernel van, és a gyári Launchere ennek is laggol rendesen. Ezért használok mindkettőn APEX-et ami szélsebes és laggmentes mindkét készüléken.
Viszont az Ion-on, van OTG, 30FPS fullHD, sokkal jobb az üzemidő, bővíthető, van csuklópánt rögzítés, fedettek a csatlakozók és külön HDMI van, melegedés negyede, gyárilag van PS Certifikáció, +még a felében polikarbonát felében fém ház.... ha S4 került volna az Ion-ba, akkor BestBuy lenne. Ezért várok egy S4-es Xperiat. Ha igazak lesznek az LT30 peltyók, akkor az X és az Ion is megy és az lesz.... -
hurrikan
addikt
válasz
FragMaster #9451 üzenetére
Ha "csak" ennyit tudna, akkor az NV kernelek miért hoznak ki belőle sokkal többet?
és a 3-asak még többet fognak.
Csak csinálják meg..... -
hurrikan
addikt
Nincs semmi gond a Sonyinál a 4-el.
Csak ők fordítva csinálják mint a HTC, először az 2011-eseket frissítették le, valahol ebben is van logika, hiszen jóval több van a piacon belőle, így jóval többen várták azokat. És az sem felejthető hogy egyedül a Sony adta ki a teljes tavalyi termékpalettára az ICS-t.PLAY játék kompatibilitási okokból kimaradt de ez nem a Sony számlájára írandó.
Tehát nincsen semmi gond, mire lefrissülnek a 2012-es első félévi modellek a Sonynak lesz a legtöbb ICS-t futtató telefonja.
És az S-re megindult a frissítés 3hete, pár hét és indul az Ionra, P-re, majd augusztus közepén az U, GO, Sola-ra. Az ezután megjelenő modellek pedig már ICS-vel érkeznek.
Tehát nem lehet a Sonyt leszólni support terén, egyszerűen csak egy másik, de teljesen helytálló logikát követtek a frissítések terén. -
hurrikan
addikt
válasz
Barnee88 #9427 üzenetére
Én is kipróbáltam egy Ones-T.
De fentebb leírtam én hogy gyorsítottam be az X-em root nélkül. Így én nem éreztem ilyen nagy különbséget.
Tény hogy ehhez hogy ugyan azt a sebsséget hozzák, az OneX-en ezeket meg kellett oldanom, az S meg gyári állapotban volt. Tehát végül is egyetértek a legtöbb indokkal.
Remélem megkapjuk a 3-as kernelt. Főleg hogy a Nexus7-en ott van a 3.1.10-es kernel. És őis T3-as. -
hurrikan
addikt
Levelem a HTC-nek:
Tisztelt HTC Magyarország!
HTC OneX-el kapcsolatban lenne egy kérdésem, illetve több.
1. Már lassan 2hónapja ígérnek egy frissítést amit még mindig nem kaptunk meg a készülékre, ebben 4.0.4, hibajavítások, és pár új funkció volna elvileg. Ezt mikor kapjuk meg?
2. A készülék a FULL-HD videókat mindössze 23fps-es képkocka sebességgel veszi, ennél még a legolcsóbb kétmagosak is jobban teljesítenek még az 1Ghz-s kétmagosak is bírják a fullHD-t 30fps-el. Ez mikor lesz, vagy lesz javítva?
3. Mindenhonnan másféle hírek jönnek, ha bootloadert nyitunk, az csak szoftveres, vagy hardveres garancia vesztéssel is jár? Fontos volna tudni. Fórumokra másoltak be levelet, mely a HTC központ válaszát tartalmazta, miszerint csak a szoftveres garancia veszik mert a hardvernek semmi köze a szoftverhez. Ez valóban így van vagy a bemásolt levél hamisítvány?
4. A HTC álltal fejlesztett hangvezérlés mikor lesz elérhető OneX-re?
5. Az OneX meg fogja kapni a PS Certifikációt vagy csak a későbbi modellek?
6. Melyek azok a nem beats gyártmányú fülesek melyek együttműködnek a készülék beats chipjével, erről is rengeteg az infó csak a gond hogy mindegyik mást állít. Egyik azt hogy teljesen mindegy mert mindegyik, másik meg hogy csak a beats-ok. Ez a két véglet. Itt is az igazság érdekelne.
7. Lesz valamikor új 3.XXXXXX-es kernel és USB OTG az OneX-re?Előre is köszönöm a válaszokat
bocsánat a sok kérdésért
HTC Válasza:
Kedves Báder László Tamás Hurikan!
Köszönjük a kérdéseidet amiket e-mailben is megkaptunk.
Mivel a magyar csapatban nincs mérnök kollégánk ezért ezeket lefordítjuk és az illetékes kollégánknak továbbítjuk. Kérjük türelmedet amíg ezt a folyamatot menedzseljük. Addig is válaszolunk, amikre tudunk.1, Azt megtudnád mondani, hogy milyen ígért frissítésre gondolsz? Hol láttad, mint HTC ígéret? Mi nem tudunk folyamatban lévő frissítésről az OneX-re....
3,A bootloaderrel kapcsolatban a szerviz tud biztosat mondani, hiszen adott esetben is ők döntenek a kérdésben: www.e-care.hu
5, Minden HTC One készülék megkapja a PS certifikációt. Köszönjük türelmedet!Válaszom a válaszra:
-Rendben, írtam az eCARE-nak, nem tudtam hogy az eCARE határozza meg a feltételeket, azt hittem a gyártó diktál.
-A frissítésről XDA-n és a HTCdev.com-on is olvasni meg egyéb rengeteg helyen, weboldalon, a bétát kb. már 1,5hónapja kiadták már. Ami már 4.0.4.
-Köszönöm az eddigi válaszokat. Várom a továbbiakat! Mint ahogy rengetegen rajtam kívül! -
-
hurrikan
addikt
Igen, én is ezt ajánlottam a minap a hosszú kifejtésemben.
Konfigurálható, szép, RAM barát és rendesen működik minden widgetje. Lassan egy éve használom a megvásrolt pro verziót.Eli577:
Bizony hogy látható, de engem inkább a szegényes fényerő zavart. Valamint hogy a fehér szín megjelenítés nem épp az erőssége. -
hurrikan
addikt
válasz
R2D20208 #9336 üzenetére
Én sem szoktam trollkodni. Csupán tapasztalatot írtám.
Tény van amiben jobb az S3. Én a kijelzőjében és az anyagában csalódtam nagyot, ezért váltottam.
Üzemidőben, konfigurálhatóságban valóban az S3 a jobb. Én sem balhézni akarok. Csupán megvédtem magam. Ugyanis én egy kérdésre válaszoltam csak, és a válaszban a tapasztalatom írtam le, nem pedig hasraütöttem hogy nah gyalázom már kicsit az S3-at.Mumk1:
Igen, erről beszéltem -
hurrikan
addikt
válasz
R2D20208 #9332 üzenetére
Szerintem is hagyjuk. Te már csak trollkodni jöttél vissza...
van amiben jobb az S3, konfigurálhatóságban, processzor benchmarkokban, másban mindenben jobb a HOX
egy telefonnak nem a vékonysága meg a szépsége, meg a teljesítménye számít csak, hanem anyag is legyen benne. Nem véletlenül van az a két készülékem ami.és főleg nem 18ezerért várok gagyi m lakkozott műplaszikot
továbbá:
1. 1x sem volt leejtve
2. Nem szoktam dobálni (elmúlt 1,5évben 1x ejtettem le igazán telót, szerencsére ez a HOX-al történt és nem az S3-al)
3. Zsebben, tokban volt hordva
4. Nézz utána neten az erről szóló cikkeknek, rengetegen jártak hasonlóan az S3-alÉs innentől kezdve az atya úr isten is mondhatja az ellenkezőjét a leírtaknak. Mivel saját személyes tapasztalatról lévén szó senkinek sem hiszek jobban mint a saját szememnek. Ezért előre is elnézést kérek tőled!
-
hurrikan
addikt
válasz
R2D20208 #9328 üzenetére
Az S3-ról írtam, nem a HOX-ról egyrészt.
Másrészt előtte S3-am volt és tapasztalatból írtam amit írtam. Zsebben hordtam és kopott, hajszálkarcos lett a lakkozott hátlap, a kamera körül pedig hajszál repedések voltak, szerencsére Webshopon rendeltem így 14napon belül elálhattam a vásárlástól és így lett HOX belőle.
Net is tele van az erről szóló cikkekkel az S3-ról. Én tapasztalatból fakadó véleményt írtam nem FLAME-t. És e két anyagminőséget nem lehet összehasonlítani S3 és HOX közt, akár hogy is rizsázik erről bárki. A tapasztalatomon kívül pedig semmi csúnyát nem írtam, és durván sem fogalmaztam. -
hurrikan
addikt
A rendszerben.
Beállítások/Alkalmazások/Mind
Minden alkalmazáson belül van egy letiltás gomb. Illetve nem mindegyiken, hanem amit enged tiltani. Itt letilthatod az adott alkalmazást. Van amikor előbb frissítések eltávolítását kell elvégezni, és azután engedi letiltani.
Van amiket meg nem enged mert kell a rendszernek. Valamint a HTC is levédett pár alkalmazást amit nem enged tiltani. HTV HUB, HTC fiók stb...Eli577:
Maximálisan egyetértek.
Az Ion kijelzője is nagyon szép, élénk, nagy a fényerő stb.
De a fekete megjelenítésében jobb a HOX kijelzője. -
hurrikan
addikt
válasz
LouiS22 #9280 üzenetére
Tudom hogy van, de akkor is mindig futott a háttérben ha nem volt semmi automatikus frissítés beállítva. Ráadásul kivettem a pipát a GPS használatból mégis használta a GPS-t napi több órában. Valamint az akksi fogyasztásnál a nap végén 25-30%-át mindig az időkép adta akár mit csináltam vele... a írásomból gondolhatod, hogy azért értek valamennyire az androidhoz, ha ennyire megnézem mit teszek fel valószínűleg a beállításait is ismertem az appnak.
-
hurrikan
addikt
Igazán nincs mit.
Ezt még megfejelném azzal, hogy miket tiltottam le amik zavarokat nem okoznak a rendszerben. Csupán egy egy alkalmazás nem megy amire nekem szükségem nincsen..-7digital
-adat barangolás
-arcalapú feloldás
-átvitel
-beállítások widget
-beállítás varázsló
-buborékok
-car
-címkék
-com.androidwallpaper.holospiral
-com.htc.fusion.FusionApk
-com.htc.laputa.locations.widget3D
-com.htc.laputa.widget3D.navigate
-com.htc.provider settings
-customization setup
-csengőhang vágó
-data dashboard
-DLNAmiddleLayer
-DMC
-Dokkolás mód
-DRM védett tartalom tárolása (DRM jogos alkalmazásokat nem befolyásolja ez csak a tároló)
-Dropbox
-Dropbox a HTC-sense-hez
-DTCPMiddleLayer
-Fájl böngésző
-feladatok
-feljegyzés szolgáltató
-feljegyzések
-feljegyzések2
-fénykép widget
-fénysugár élő háttérkép
-film szerkesztő
-flickr
-flickr api engine
-FM rádió
-FM rádió widget
-Friend Stream
-Friend Stream2
-Friend Stream widget
-Gépjármű forgalom
-Google keresés
-Google One Time Init
-Google Partner Setup (csak akkor tiltsd ha már a Google fiókod beállítottad)
-Google PLAY Filemek
-Google PLAY Könyvek
-Google szövegfelolvasó
-Google+
-Hangalapú keresés
-Hírek és időjárás
-HTC COTA Client
-HTC Dokkolás képernyő
-HTC Hub widget
-HTC Drupbox_Glr pluggin
-Időjárás widget (zároló képernyőn attól megy)
-Internetes rádió
-JETCET PRINT
-JETCET PRINT resources
-Könyvjelző widget
-Lávafolyam
-Levelezés
-Magic smoke háttérképek
-Mail
-Market visszajelzés
-Mutasd meg widget
-MyTask-G_Task
-Open Sense Pluggin Manager
-Óra widget
-PC szinkronizálás
-Phase Beam
-Picase web albums
-Polaris Office
-Power Dashboard
-Pruduktivitás
-Profil widget
-Részvények
-Részvények2
-SkyDrive for HTC-sense
-Smart Network
-SocialManager
-StreamingMediaPLayer
-Sync widget
-Számológép widget
-TalkBack
-Task widget
-Teeter
-Térkép
-Tőzsde widget
-Trends widget
-Trip widget
-Twitter
-Twitter a HTC Sense számára
-Twiter widget
-Twitter api engine
-Watch
-Watch widget
-Widget automatikus elforgatása
-Zene widgetA legtöbb egyértelmű, én Twittert, NFC-t, dokkolót, FM rádiót, böngészős stream-et, gyári fájklkezelőt, Google Maps-ot nem használok, PC-vel nem szinkronizálok, netes rádióra külön appom van, azért vannak letiltva ennyien. Widgetek csak SENSE-n mennek meg nagy részét amúgy sem tenném ki így azok is kilőve. Pár esetén meg odaírtam mi nem működik.
én így értem el magam csodás rendszerét.
-
hurrikan
addikt
Maga az APEX kb 30mb-al eszik kevesebbet mint a SENSE, valamint többet tud és szebb, a sebességéről nem is ebszélve. Alap felépítése meg ugyan az.
Én időjárás jelzőnek Fancy Widgets -et használok nem a gyárit így az nem hiányzik
a Fancy konfigurálhatóbb, szebb, megbízhatóbb és negyede RAM-ot, mindössze 2,5mb-ot eszik szemben a SENSE időjárás jelző 14mb-os foglalásával.
itt megint megspóroltam 12mb-ot.
valamint van egy gyönyörűen konfigurálható widget csoportom, Android pro Widgets amiben van a gyors-hívó widget, facebook, naptár, üzenetek, események egyszóval ugyan azok a widgetek amiket a SENSE is kínál csak még annál is sokkal szebb és konfigurálhatóbb verzióban, átlátszóvá tehető, témázható, betípus/méret stb. Imádom, mindenen ezt használom. És az egész csomag együtt csupán 3mb RAM-ot eszik a 6db teljes képernyős widgetjével. (sense widgetetk ha mindet kiteszem 22mb-ot eszik, azaz megint majd 20mega RAM-ot spóroltam)
A zene lejátszó widgetet meg én nem teszem ki mert fentre tettem ki eggyet az értesítési sávba a tegnap említett Notifaction Toogle nevezetű vérprofi alkalmazással, amivel kapcsolókat tehetünk és ikonokat, zenevezérlést az értesítési sávba, valamint egyben %-os akku ikon is, és csak 3mb-ot eszik szintén.
ennyit önmagában a zene widget és kapcsoló widget is megenne, külön külön.
Ezekkel összesen 65-70mega RAM-ot spóroltam meg, és kb. ugyan ennyit a nem használt alkalmazások letiltásával. Így nekem 300mega alá igen ritkán megy a szabad RAM mennyiségem, többnyire 385-425között ingadozik
ha megy több minden (face, skype, messenger, zene, feltöltések) akkor 300-310körül.
Tehát le lehet ezt a rendszert nagyon jól optimalizálni root nélkül is
csak oda kell figyelni és kiválasztani mindenből a legjobbat fogyasztás és felhasználói élmény terén is. Valamint én pl odafigyelek arra is, hogy egy bizonyos célra megkeresem azt az alkalmazást, ami nem indulgat a háttérben el feleslegesen. Ezért lett pl kidobva az Időkép alkalmazás ami mindig elindult és 17-18mb-ot evett, lecseréltem Origo Időjárás alkalmazásra, ami csak akkor fut ha én akarom és akkor is 3mb-ot eszik, nyújtani meg ugyan azt nyújtja.
Tehát megoldottam mindent okosan, persze a frissítést ettől függetlenül én is várom.
-
hurrikan
addikt
válasz
james008bond #9213 üzenetére
A kijelző és a műanyag közt.
Minden felhasználó tudja hogy létezik. Ezerszer volt róla szó. -
hurrikan
addikt
Közben kipróbáltam az LG kamerát és az FX Pro-t, ezekben mindben lehet állítani a videók bitrátáját és képkocka sebességét. Mindkettő engedte 30fps-re tenni, de hiába mert a készült videók továbbra is maximum 23-24fps es maximális sebességűek. Tehát nem a gyári kamera appal vana gond. Próbáltam 3gp-ben, MP4-ben is. H264, H263, és MPEG kódolással is, és ezekhez variáltam még a formátummal, de shogysem éri el a 30-at, sőt a 25-öt sem. Viszont bitrátában még 60-sat is elviszi akadás nélkül.
tehát majd a HTC-nek kell előbb megoldania.
-
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
Nembaj, garancia akkor is többet ér.
Nekem semmi bajom a gyári ROM-al. Minden hiányosságát le tudtam kezelni.Letiltottam kb 35nem használt alkalmazást= állandó 280-350mb szabad RAM
laggoló sense= APEX launcher ahsználata
akku % ikon +toggle hiány= immár ezis megoldva a notifaction toogle-velMás gondom meg nincs a szoftverrel.
-
hurrikan
addikt
Ja hát én a főoldalon nem pocséklok helyet ilyenekre
De egyébként találtam egy még jobbat.ami szintén ingyenes jobban konfigurálható és nem csak 8ikont enged
ráadásul mindössze 2mb RAM-ot eszik nem 9-et mint a POWER CONTROL.
A neve: Notifaction Toogle -
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #9184 üzenetére
Sőt javítok
teljesen átlátszó, maga a lehúzott sáv háttere van mögötte.
Meg amint fentebb írták manuálisra is változtatható, ennél konfigurálhatóbb meg akkor minek.állítható az ikonok színe is, stb.
Bocsi a sok posztért, ameddig időm engedi szerkesztek de sajnos csak 5percig lehet.... arról meg nem én tehetek hogy senki sincs itt.
-
hurrikan
addikt
Biztos jó.
Bár azt nem látom hogy ez is az értesítési sávba megy e. Én nem fő oldalra akarok kitenni.
Samsungban sem ott van. Ott meg minek tenném átlátszóvá, amikor maga a lehúzott sáv sem átlátszó?értelmetlen... és csak ennyivel tud többet mint az általam linkelt, ezért meg nem fogok fizetni.
átlátszóságnak akkor látnám értelmét ha a főoldalra tenném az értesítési sáv helyett. Na meg nálam ugrálni sem ugrál semmi. Lehet akinél ugrál annál a gyári Launcher miatt van, én meg APEX-et használok.
-
hurrikan
addikt
válasz
BenHans #9175 üzenetére
Valamennyit biztos enged, de ez nem feltétlenül hiba, egyrészt használatból ered, tehát nagyban függ a használat milyenségétől. Sok telefon megfordult már nálam és hidd el nem egy olyan van, ami az első napokban nem recseg, majd később recseg ropog, ez is emiatt van.
Másrészt azt hiszem mostanában a hőtágulás dolgok sem elhanyagolhatóak. Ha nincs nagy gond nem kell megijedni, olyan mértékű por nem fog bejutni ami károsodást okoz.
Egyébként hol világít ki? Az üveg panel alja és a polikarbonát határán vagy hol?Nekem a LED világított ki ugyan ilyen formában, persze nem felülnézetből két lyukon át láttam kettőt belőle, hanem értelem szerűen csak nagy betekintési szög esetén felül nézetből vagy normál betekintési szögnél már nem. Felül az üveg és poli határán, de felülről alulról jó erősen összenyomtam és azóta megszűnt ez is. meg amint mondtam amúgy is csak nagy betekintési szögnél és csak sötétben látszódott. Nem mondom hogy zavart de hát na. Az S3-nál meg a Jack dugaszon világított ki a led.
kenny123
Futtass egy benchmarkot, egyből észreveszed.Xaels
ezt az ugrálást hogy érted? Nekem nem csinál ilyeneket.
Gyári power widget? Olyat hogy lehet tenni az értesítési sávba? -
hurrikan
addikt
válasz
Hegasus #9176 üzenetére
Nincs ott két led, azért látsz két ledet mert két lyukon nézel be ha felülről nézed, hiszen a hangszórónyílás alatt van ugye, és annak az pró lyukain át látod, nem csak egy lyukon, ennek semmi köze semmilyen illesztési hibához. Próbáld meg az anyósod két kulcslyukon nézni és belőle is kettő lesz, és egyből visszasírod a kettős led látását ami esetedben optikai csalódás lesz. Remélhetőleg az anyósod is.
-
hurrikan
addikt
Aki hiányolja az értesítési sávból a kapcsoló widgetet annak itt a lagjobb hiánypótló:
-
hurrikan
addikt
válasz
Daryl Dixon #9151 üzenetére
Kényszerített leállítás nem egyenlő a letiltással. Két külön gomb van erre.
Kényszerített leállítás=force close, aztán egy idő után ugyan úgy elindul.Letiltani pedig nem enged minden gyári alkalmazást. Valószínűleg egy olyat próbál amit nem enged a rendszer.
-
hurrikan
addikt
Itt megtalálod a Tegrákat
valóban van lent egy 1,7Ghz-s változat, de másban semmiben sem különbözik, ráadásul +200mHz ezer % hogy nem elég a Benchmarkban elért több mint 45%-os teljesítmény emelkedéshez. Ahhoz vagy újabb architektúra, másig grafikus gyorsító vagy jobb proci kell.
És mivel a másik két nagy riválisnak idén nincs 4magja.
A 4krait magos Qualcommok meg Q3-ra van ígérve, így majdnem biztos hogy az lesz Adreno 320-al. Ilyen teljesítményt csakis ez érhetett el. -
hurrikan
addikt
válasz
Avicularia #9086 üzenetére
Jelen pletykák szerint két nagyon ütés debilerős állat tűnt fel a HTC-től, amiből az egyik csúcsmobil a másik egy tablet. De ha igazak is, akkor is leghamarabb Q3ban lesznek bejelentve a pletykák szerint és csak 2013 Q1-ben indul a forgalmazásuk.
Csúcsmobil:
kódnév: PM63100-Evitareul
-4,8-as HD kijelző
-1,7Ghz Qualcomm APQ8064
-12mpx BSI, 3MPX előlapi BSI
-2450-es akksi
-2GB RAMTablet:
kódnév: 6435LVW
-10,2-es FULL HD kijelző
-1,7Ghz-s Qualcomm MPQ8064
-6500-as akksi
-2GB RAMezeket pletyózzák róluk de fene tudja mi igaz belőle ha léteznek egyáltalán és ez nagyon off és hangsúlyozom nagyon pletyka, ezer hír van róla minden mást mond googlen lehet kutatni
-
hurrikan
addikt
válasz
Cybertrone #9085 üzenetére
Én amit a töltőfejhez kaptam kábelt, abból dugtam össze 3db-ot, tehát tuti hogy direkt töltéshez készült, ráadásul gyári kábel volt. Tehát biztos lehetsz benne hogy az ellenállás.
de ha bemész egy infós boltba és hosszabbítót veszel erre fel is hívják a figyelmed, hogy minél hosszabb, annál nagyobb a jelveszteség.
-
hurrikan
addikt
Igen, nől a jelveszteség a nagyobb ellenállás miatt, egyszerű Fizika...
Nekem is anno még vettem hosszabbítót, adatok is lassabban mentek meg a töltés is, méghozzá látványosan, mindkettő több mint dupla időt vett igénybe ha hosszabbító közbe volt iktatva. Nem véletlenül nincsenek kétméteres kábelek a töltőkhöz gyárilag....Szerk: Na megelőztek
-
hurrikan
addikt
Ez tény.
Ismerősöm is 5x volt szervízben Sensationnal. Kijelző porosodás és(vagy) pixelhibák miatt.
Én jó darabot fogtam ki az OneX képében. Remélem így is marad.
De pont a fentebbiek miatt nem akarom elveszíteni a garanciát.Szoftveresen viszont megbízhatóbb a HTC mint bármelyik másik gyártó. Melyiknek mi az erőssége. Én ugye Sonyt használok 10éve, sosem volt még hardveres problémám, a szoftvereiket viszont 3-4havonta úja kell húzgálni.
De a Wifi pl nálam is kifogástalan, meg az én modellemben minden.
És miután a tegnapi esést túlélte, minden tiszteletem az övé. -
hurrikan
addikt
válasz
SuperVerda87 #8957 üzenetére
Igen, azt hiszem Értem
-
hurrikan
addikt
válasz
balazs1022 #8942 üzenetére
Hát azért nem éppen lehetett annos em a csúcs telefonokat 50ért venni, annak idején fater 90ért vette a K700-ast és akkor még értéke volt a pénznek... ugyan az....
Kamrája 8mpx nem 6, gyárilag arra van állítva te teheted át 8mpx-re.
A rekeszekben és a kamera gombbban igazad van ezek mindd az Ionon ott is vannak, ez én is hiányolom az OneX-ről, mint ahogy a csuklópánt rögzítési lehetőséget is.
Hívásfogadók nem lesznek már. Érintőkijelző... ez nekem nem hiányzik.
EQ van a zenelejátszóban, van mélyhang kiemelés is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest