Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • balazs1022

    őstag

    Nem rossz teló! De mikor nagy önbizalommal mentem a pannonhoz elég sok csalódás ért.
    Olvasom a kijelző problémákat itt a fórumon, nem is tudom h meglepődjek rajta.. mindig a csúcstelefonoknak van vmi baja :D nah mind1 azt még úgy kicserélik garanciába
    Vittem magammal rendes agybadugós fülest (nem volt olcsó) Hát kicsit nem volt oylan BeatsAudio amire vágytam. Valóban veszett hangosan szól és tisztán, de itt kifújt.. Mélyeket nem halottam. És equlizer-t se találtam. A sony K800-som odaveri ebbe, pedig nem drága teló.
    meg látom h 8 megapixel de jó majd biztos jobb lesz az 5mp-es nokiámnál, de nem úgy lett. ha jól számolom: 3264x1840 az 6.005.760 pixel ami 6 Megapixel úgy hogy nem sokkal csinál jobb képet..
    Így is 2 éve várok már vmi ütős telcsit de úgy látom még várnom kell. Régen csúcstelókat lehetett venni 50-é most meg 150-é :S ami kicsit sok.. Ráadásul azt látom h csak sebességileg fejlődnek és csomó midnen hátrányba szorul.
    pl h kamerán fekszik a telefon. régen volt kamera védő retesz, egy csomó telefonba volt sztereo hansgzóró, aztán jöttek a rendes vakuk, meg olyan ,h minden nyíláson volt vmi kis ajtó h nem menjen be a por, a kamera gombok is eltüntek, meg a fizikai hívó gombok is eltüntek.
    vagy bennem van a hiba? :F

    https://fototrend.hu/fotok/fotos/balazs1022/index.html

Új hozzászólás Aktív témák